У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (22)

• 20 405
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ей, хора, моля ви да ми помогнете! Сравнително скоро коментирахте филм по роман на Камила Лакберг. Ровя в старата тема, но не намирам постовете. Случайно да се сещате за какво говоря?

Редактирам: Намерих го! За The Hidden Child ставало дума.

# 631
Последните дни на Марс само с английски субтитри ли се намира?
Сам, свалила съм го от арената с български  Peace

Благодаря. Да видя има ли достъп от чужбина до арената.

Изгледах Затворници. Хареса ми. Много. На моменти ми идваше бавен, толкова нямах търпение за развръзката. Относно края
Скрит текст:
отворен край определено и то от добрите такива. Според мен полицая си помисли, че му се е причул звук от свирка. Така го разбрах аз.

# 632

Скрит текст:
Май нищо особено не символизираше лабиринта, освен медальона на мъжа.
На втория въпрос няма кво да отговоря, щото - защо изобщо някоя откачалка ще отвлича деца?!
Змиите и манекените бяха инсценировка. Онзи шашавия се изявяваше, като убиеца, но е нямал топките да убива наистина, затова - манекени и змии. А, змиите, и защото ония двамата са гледали влечуги по това време.
Аз не вярвам, че са го извадили, не знам защо.

Благодаря ти Simple Smile
Скрит текст:
Всъщност за изваждането на бащата - наистина е отворен финал, всеки да си го тълкува според собственото усещане и представа за справедливост. Аз мисля, че са го открили и извадили. А може и полицая да си е помислил, че му се причува и да си е тръгнал, но не мисля....  А това умишлено да го е оставил да гние в дупката като вид наказание за това, което беше направил на момчето - не вярвам.
Лабиринта, значи, е бил част от лудостта им. Аз мислех, че има някакъв скрит смисъл.
А онзи, който се самоуби, дето се изживявал като убиеца - аз мислех, че и той е едно от отвлечените деца, което се е бъгнало впоследствие след преживяното.

# 633
  • София
Явно няма да разберем,но и аз съм оптимист за финала. Simple Smile Вярвам,че е положителен.

"Cold Creek Manor " съм го гледала доста отдавна. Тогава го превеждаха "Гърлото на дявола". Помня,че ми беше харесал доста. Не е страшен. Напрегнат,хубав трилър. Peace Може да си го припомня.

Хареса ми филма:) Хубав трилър,да

# 634
Много ми хареса Prisoners, радвам се на всеки опит да се бяга от клишетата. Финала определено ще го запомня  Peace

# 635
  • Ænima/Albuquerque
Благодаря ти Simple Smile
Скрит текст:
А онзи, който се самоуби, дето се изживявал като убиеца - аз мислех, че и той е едно от отвлечените деца, което се е бъгнало впоследствие след преживяното.

Съвсем правилно си разбрала,
Скрит текст:
не мога да си спомня обаче дали беше избягал, или го бяха пуснали. Но това е и причината да започне да се занимава с това, с което се занимаваше.

Изгледах Елизиум, хареса ми, чудесна антиутопия. И страхотна операторска работа, имаше доста красиви кадри. Сега, верно, че малко суперменската свърши, но беше ок, като цяло.

# 636
  • София
Като каза антиутопия, в момента по Нова дават Игрите на глада.

# 637
  • London
Вени, какво те интересува за филма? Аз го гледах и коментирахме да, на мен ми хареса така че смело го пускай. Peace

Затворници

Скрит текст:
и ние днес гледахме семейно. Mr. Green Аполон накрая ме нахока, че пак малоумен филм за шантави хора съм му свалила. Но онази част в която оня ядеше бой от татковците му беше забавна и за моя погнуса се хилеше. Tired Crazy Joy Има много несъответствия във филма, аз ги хванах за вас не знам. Едно от тях е откъде има паспорт тоя шантавия с акъл на 10 годишен? Много лаишка история, заплетена, но с много дупки.

# 638
  • Ænima/Albuquerque
Като каза антиутопия, в момента по Нова дават Игрите на глада.

Гледам го, и в никакъв случай не мога да сравнявам тая боза нечовешка, с това което гледах днес. Че и по принцип с фантастики и антиутопии. Направо се спуквам от смях с нелепото лицево окосмяване на някои герои, да не говорим за шарените им коси, дрехи, лакчета и гримчета - клоуни! Супер пародия!  Sick

# 639
  • Ямбол
И аз изгледах Затворници, хареса ми много.  Grinning Има си напрегнати моменти, както и мудни, но в никакъв случай отегчителни.

За финалът:
Скрит текст:
според мен полицая ще го спаси, с такова чувство останах.  Peace

# 640
И  аз ще гледам гърлото тази вечер.

# 641
  • London
Гледайте и последния предложен от мен във темата за филмите по действителен случай. Един от най-добрите, които някога съм гледала. Peace Там си залагам никнейма хаха. hahaha

# 642
  • Ænima/Albuquerque
Катрала, кой? Малко не помня, а не ми се рови.  Blush

# 643
Че какво пък им е на игрите?  Crossing Arms Аз много ги харесах (и книгата и филма).

# 644
  • Ænima/Albuquerque
Че какво пък им е на игрите?  Crossing Arms Аз много ги харесах (и книгата и филма).

Много са зле, тва им е. Това, естествено, си е само мое мнение и не задължавам никого с него. Особено тебе, кака.  Mr. Green
Пускам си The Dark Knight Rises, за оправяне на вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт