Детето ми плаче постоянно в яслата

• 6 293
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Това,за което пишете явно е практика да се отървават от децата.При нас също е така.Обадете се към 10часа да ви кажем как е детето!Като се обадя казват:Много реве,миличка,ела да я вземеш!И съответно така ..кой знае до кога ще е.
Че реве,реве!Това ми е ясно,ама у мен се поражда един такъв въпрос"ако се занимават интензивно с тези деца,да си играят на балона се надува,да пеят,да редят кубчета,ще има ли време толкоз да реве?"
п.п единият от дните като я вземах в 10:30ч по телевизора виждах Гала,а всяко от децата си ревеше или занимаваше  само Close.

# 31
  • София
разбрах защо реве, заради сестрата, миналата седмица е била втора смяна и като се е събудила вижда непознат за нея човек и за това е ревала, тази седмица като е първа смяна не реве, вчера като отидох да я взема към 15ч, останаха много учудени да я взимам толкова рано, имаше една леля при нея и двете си играели, като ми я донесоха не беше ревала, занимават се с нея, не я оставят сама и да реве, много съм доволна, тази сутрин като я заведох даже не се разрева. Посъветваха ме да я оставя днес до по-късно, да хапне следобед с децата и да я взема към 16.30ч.  Simple Smile за да свиква. От начало ме притесняваше факта, че не може да ходи и че ще я оставят да стои постоянно в кошарата, но ми казват, че я оставят при децата на земята и сама се мъчела да става и да ходи държейки се за мебелите, което много ме радва  Grinning вкъщи използваме кошарата за склад за играчките Grinning

Общи условия

Активация на акаунт