Синдром на раздразненото черво

• 417 640
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Бургас
Писах ти на лични.
По-добре бъди в болница.
Аз имам проблем с калия,имам хипокалемия заради тъпите диарии.
Докато пиеш трите литра разтвор за изчистване(за 4-5 часа се изпиват три литра),може да започнеш да повръщаш,слагат инжекция Деган.
Аз лично стоя в болница,защото калият ми пада още и ми слагат системи.Последния път ми дадоха таблетки,което беше напълно излишно,защото всичко се изхвърля при прочистването,но...така прецениха.

# 2 341
Ofortuna, калпротектин изследвала ли си ? Мисля, че и ти си на периоди като мен - от стрес и тревожност си докарваме много проблеми. Сега какви са оплакванията ти ?

# 2 342
Ofortuna, калпротектин изследвала ли си ? Мисля, че и ти си на периоди като мен - от стрес и тревожност си докарваме много проблеми. Сега какви са оплакванията ти ?

Ами вече ще станат два месеца, болка в малкия таз, минаваща към ануса. И парене/болка в него. Пробвах всякакви неща за хемороиди, става по-зле. Сега слагам свещички цикратедина, вчера нямах болка и си викам мина, и днес е кошмар. Ходих на невролог и гинеколог. Там няма проблеми. Ама на мен ми е ясно че болката е в дебелото черво. Та записах час утре в ачибадем, да видим кога колоноскопия. Много ме е страх, защото ще видят нещо, но не мога повече да мисля и страдам за това.

# 2 343
Направи я, за да се успокоиш. Според мен там всичко ти е наред. Иначе червото си боли и е ужасно, много е гадно като човек не знае от къде му идва всичко.Гинекологът какво каза, спомена ли нещо за ендометриоза? Щом са казали, че си ок, от червото е. Не се притеснявай излишно, просто я направи заради себе си. Според мен нищо сериозно ти няма особено ако калпротектинът ти е нормален.

# 2 344
Не съм тествала сега калпротектин, защото в лабораториите е ужас и не ми се чака Sad

# 2 345
Съветвам те да го направиш, за да си спокойна. Иначе преди обяд би трябвало да е по-спокойно в лабораторите.

# 2 346
  • Бургас
Съветвам те да го направиш, за да си спокойна. Иначе преди обяд би трябвало да е по-спокойно в лабораторите.
Лудница е.
Ковид и тестове изследват нон стоп,а хората с хронични заболявания чакат...
Диабетиците,които правят профил,и трябва да се ходи 3 пъти,са най-зле.
Аз правих едно лято натоварване с глюкоза,изритаха ме от лабораторията,а не трябва да се ходи никъде,не трябва да се пие вода...
Сега е кошмар просто с новите наредби за зелен сертификат и антитела.

# 2 347
Аз тъкмо се бях пооправил лятото и нещата пак загрубяха. Сега ми се появи някаква болка в областта на опашката и не мога да разбера от дебелото черво ли е или нещо друго. И в право и в седнало положение с постоянни позиви за тоалетна.
А преди два дни бях супер, дори и разстройството ми изчезна.

# 2 348
В "Иван Рилски" - София не се остава. Подписва се, че си в домашен отпуск.
Влиза се и първия ден от пътеката правят изследвания, дават ти прахове за изчистване и се прибираш да се чистиш. На сутринта отиваш, правят интервенцията, минава лекар да ти каже резултата, на обяд си тръгваш и след два дни отиваш да си вземеш епикриза и да те изпишат, защото пътеката е 3 дни. Плащаш си анестезията. Колоноскопия 150 лв, колоно и гастроскопия - 250 лв.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 22:24 от левскарката

# 2 349
  • Бургас
Е,добре,че има вариант за анестезия в Иван Рилски.
Преди беше много трудно.
IvanGeorgiev,и аз съм така.
Както съм добре,от раз става зле.
Имало е случаи всичко да е ок, изведнъж болки и кървене... Кошмар.И диарии...
Свързваш ли го с вирус?
При мен вирус разваля,вирус оправя...
2019 някаква пневмония ми разбута зверски колита.
Сега Ковид го пооправи.Година и половина,че и повече,бях много зле.
Аман от рецидиви,дано е вече поне 60 годишна ремисия...
Аз искам да видя внуци,правнуци,праправнуци...Майката на баба ми видя правправнуче.Баба ми е жива,днес си говорихме и още се инати,не иска да дойде у нас.Не настоявам много,защото на тази възраст всяка промяна много разстройва хората.Ама тя ме е отгледала,обичам я.
Когато се роди синът,и дядо беше жив и изобщо не чакаха 40 дни,дойдоха,гушкаха ни и двамата... ❤️ ❤️ ❤️

# 2 350
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Чак пък колоноскопия, къде скочи,

иди на преглед за хемороиди първо и там ще те насочат какво да правиш

# 2 351
Ами позлвах три неща за хемороиди, сега и свещички слагам, положението се влошава. Аз цикля яко върху това и само плача. Не съм изобщо добре нито психически нито физ

# 2 352
  • Бургас
Ами позлвах три неща за хемороиди, сега и свещички слагам, положението се влошава. Аз цикля яко върху това и само плача. Не съм изобщо добре нито психически нито физ
Ами ще стискам палци.
Дано ти обърнат внимание и ти помогнат!

# 2 353
Колегата ми хемороиди, хемороиди, пък се оказа фисура.

# 2 354
Иван, теб как те боли там около опашката? При мен така започна всичко

Общи условия

Активация на акаунт