Търся електронна книга - тема 7

• 147 220
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Уффф все още нямам нищо, а не съм се объркала ужж, друг мой мейл е tanyap.-spam105-@gmail.com .Ако може вторе опит  Sad Blush

# 166
Търся "Погребете ме зад перваза" на Палев Санаев, ако някой я има в ел. вариант моля да ми я прати Blush
Скрит текст:

# 167
  • София
Здравейте, търся книгата на Мураками 1Q84. Ако някой я има в ел. формат, имейлът ми е rgarkova@excite.com

# 168
Здравейте! Да се присъединя и аз. Търся "Червената царица" на Мат Ридли.

# 169
Здравейте, търся книгите от трилогията "Кросфайър" на Силвия Дей. Може ли някой да ми ги изпрати по e-mail, защото търсих навсякъде и не ги намерих ? Sad e-mail : michellejacqueline23@gmail.com
Пратих ги.
Ако на някой му трябват да ми пише на лични,ще му ги пратя тихо и кротко...

Ти хубаво ще му ги пратиш тихо и кротко, в което няма лошо, но гаранция, че след от 5 до 10 поста пак ще ги иска някой. Просто хората не си правят труда да прегледат поне първата страница на темата и последните да кажем 2-3...

bblue, e-mail-а ти излиза като рекламен спам.   newsm78

# 170
Дам забелязах, мистерия ми е ...  ooooh! затова писах на лично на момичето , което се опита да прати на другия ми мейл,  но не получих нищо.

# 171
  • Пловдив
Не се ли намира вече Шантарам на Грегъри Робъртс?

# 172
Здравейте, търся книгите от трилогията "Кросфайър" на Силвия Дей. Може ли някой да ми ги изпрати по e-mail, защото търсих навсякъде и не ги намерих ? Sad e-mail : michellejacqueline23@gmail.com
Пратих ги.
Ако на някой му трябват да ми пише на лични,ще му ги пратя тихо и кротко...

Ти хубаво ще му ги пратиш тихо и кротко, в което няма лошо, но гаранция, че след от 5 до 10 поста пак ще ги иска някой. Просто хората не си правят труда да прегледат поне първата страница на темата и последните да кажем 2-3...

bblue, e-mail-а ти излиза като рекламен спам.   newsm78
Сигурно има и такива...Обаче,лично аз не успях да се оправя с описанията свързани с мейл бокса
въпреки,че опитах.И бая изчетох преди да пиша включително написах и лично съобщение на момиче,което имаше книгата./Тя след няколко дни също ми я прати,за което и благодаря още веднъж/.И тъй като знам колко е гадно да търсиш нещо и да не го откриваш съвсем отговорно заявявам,че ще пращам книгата на всеки ,който я поиска без да мърморя.  bouquet

# 173

[/quote]
Сигурно има и такива...Обаче,лично аз не успях да се оправя с описанията свързани с мейл бокса
въпреки,че опитах.И бая изчетох преди да пиша включително написах и лично съобщение на момиче,което имаше книгата./Тя след няколко дни също ми я прати,за което и благодаря още веднъж/.И тъй като знам колко е гадно да търсиш нещо и да не го откриваш съвсем отговорно заявявам,че ще пращам книгата на всеки ,който я поиска без да мърморя.  bouquet
[/quote]

Браво, junia-eli!
Трябва да има повече добронамерени, спокойни и услужливи ХОРА!   bouquet

# 174
Дам забелязах, мистерия ми е ...  ooooh! затова писах на лично на момичето , което се опита да прати на другия ми мейл,  но не получих нищо.

Здравей, bblue, адресът ти: "tanya__pancheva@abv.bg"
е с две долни черти м/у имената, а не интервали - както
вероятно са помислили колегите...
Нямам исканите от теб книги, за да ти ги пратя...

П.П. Ако счетете този пост за спам, моля Ви да уведомите модераторите,
за да бъде изтрит...

# 175

извинявам се че питам тук, но как да конвертирам книги с разширение *.djvu  Praynig

# 176
Аз пак да питам за моя "Полтъргайс" на Джеймс Кан  Whistling Simple Smile

# 177

извинявам се че питам тук, но как да конвертирам книги с разширение *.djvu  Praynig

С Calibre

# 178

В какъв формат искаш да го конвертираш?
Иначе, WinDjView го отваря.

# 179
Здравейте.Търся "География на блаженството" на Ерик Уайнър.Ако някой я има може ли да ми пише на лични,ще пратя имейл.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт