Лондон - 5

• 83 546
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хайде сега... ако избухне вулкана в Исландия  Mr. Green
Ти за какво така без багаж ? Чух за една нова мода на скоро...някои хора пътуват без багаж и на излизане от летището си вземат някой куфар от лентата и си заминават Wink

Хм, не ми е хрумвало Mr. Green За два дни сме само, една раничка просто, за да не ми я вземат от лентата  Laughing

# 91
Важното е, че на някой друг вече му е хрумнало и доста хора изгърмяха с багажа си. Така че тези които пътуват с багаж, да чакат на лентата в самото начало и да си дебнат куфарите, ако не искат да останат без тях. Peace

# 92
Моля за съвет и помощ. В неделя пътувам. Кацам на Хитроу. Първо не съм влизала в сайтовете. Незнам с Бритиш и България еър какви са изискванията за багаж. И другото по-притеснително е че в неделя има ремонт или профилактика на линията на метрото от Хитроу до центъра и незнам с какво да се придвижа най-удобно и евтино. Трябва да стигна до Ръсел скуеър. Помагайте моля.

# 93
И на двете компании регистрираният багаж е 23 кг.
За придвижването - след като метрото няма да работи, най-удобно е с рейс на National Express до Виктория и после с метрото до Russell Square.

# 94
Aia', тъкмо почнах да се отчайвам, че никой няма да се включи. Откъде терминал на Heathrow ли се хваща рейс National Express? И има ли опции за он-лайн за по-евтин билет или?

Пробвах само Виктория и не ми излиза на сайта им??? Друго предложение?

# 95
Влез в сайта на National Express и виж къде точно се намират спирките. Билета си го купи директно от сайта, на място може да е по-скъп.

# 96
Влез в сайта на National Express и виж къде точно се намират спирките. Билета си го купи директно от сайта, на място може да е по-скъп.

Точно в сайта съм, Виктория не я дава( Опитвам се да заредя карта, но не ми се зарежда нищо, странно(

# 97
Aia', тъкмо почнах да се отчайвам, че никой няма да се включи. Откъде терминал на Heathrow ли се хваща рейс National Express? И има ли опции за он-лайн за по-евтин билет или?

Пробвах само Виктория и не ми излиза на сайта им??? Друго предложение?

Пробвай в сайта на National express - http://www.nationalexpress.com/wherewego/airports/heathrow-airport.aspx

# 98
Виктория си е там! Току що проверих!
Опитай се да си напишеш домашното сама, а ние ще помагаме  Peace

# 99
  • софия
Бихте ли ме ориентирали как да стигнем до London, WC1N 3BT от Лутън? Имаме билети за easybus Rolling Eyes
На картата гледам, че се пада на горе-долу едно и също разстояние от Russell Square и Holborn.

# 100
Пишеш London Victoria, a не само Victoria.

Zvanche, а къде спира рейсът от Лутън?

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 13:44 от Aia'

# 101
Бихте ли ме ориентирали как да стигнем до London, WC1N 3BT от Лутън? Имаме билети за easybus Rolling Eyes
На картата гледам, че се пада на горе-долу едно и също разстояние от Russell Square и Holborn.
Ами easybus спираше май на Baker street, а адреса, който си дала май е много близо до Бритиш музеум. То и пеша не е далеч, но виж на сайтът http://www.tfl.gov.uk/modalpages/2605.aspx дали няма и някой удобен градски автобус.

# 102
  • софия
Ами easybus спираше май на Baker street, а адреса, който си дала май е много близо до Бритиш музеум. То и пеша не е далеч, но виж на сайтът http://www.tfl.gov.uk/modalpages/2605.aspx дали няма и някой удобен градски автобус.
Hug Всички варианти дават Holborn като крайна. Пеша няма да е удобно с багажа.

Zvanche, а къде спира рейсът от Лутън?
214 Baker Street

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 14:02 от zvanche

# 103
Ако държиш да няма много ходене пеша, влез в Гугъл мапс, задай му от Бейкър стрийт до пост-кода, на Options избери Less walking и ще ти покаже варианти с автобус.

# 104
  • софия
Ако държиш да няма много ходене пеша, влез в Гугъл мапс, задай му от Бейкър стрийт до пост-кода, на Options избери Less walking и ще ти покаже варианти с автобус.
Peace С метрото ще е. С автобус пак има прекачване и с багажа ще е хамалогия.

Общи условия

Активация на акаунт