ВМ-НВХ, част 66

• 38 605
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Мереленда, браво за постигнатото. Пишете много бързо и "изтървах" снимката, така че не съм те виждала, но съм сигурна, че изглеждаш и се чувстваш по-добре. Спортуваше ли ти?
Скрит текст:
Помня, че водихме кратка дискусия в темата за Хашимото за вредата от силовите спортове (фитнес) за нас с Хашимото, но не помня дали ти спортуваше нещо.

Камелот, не те виждам теб откъде ще свалиш, изглеждаш чудесно.

Искам да оформя атлетично и мускулесто тяло, тип Инес Субашка. Дали ще стане някога - не знам, но пък не пречи да се надявам  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 14:49 от wackamotto

# 526
wackamotto, супер си! Simple Smile

# 527
Кам, ти си направо като тийнейджър Shocked Поздравления! Hug

wackamotto, не, не спортувам. Започнах за кратко леки упражнения вкъщи, но не ми се отразиха добре на други здравословни проблеми и спрях. Отделно много ми се ускорява пулса и започва да ме души жлезата. Миналата година пробвах за известно време бягане по 30 мин дневно и разходка около 30 мин, те ми се отразиха доста по-добре, но след 2-3 пропуска прекратих заниманията.
Много добре изглеждаш. Hug
Сигурна съм, че с повече упоритост ще постигнеш мускулестото тяло, което желаеш.

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 22:42 от Merelenda

# 528
Merelenda, супер си Hug

За киселинността наскоро Крис Кресър написа две или три статии в блога си (не помня точната бройка), в които доказа, че всъщност киселинността в тялото се регулира от самия организъм и не може да се повлияе с консумираната храна. Т.е. като с холестерола - тялото си следи само параметрите и си ги контролира, така че няма никакъв смисъл от "алкализиращи" диети с много плодове и зеленчуци и малко месо.

http://chriskresser.com/the-ph-myth-part-1
http://chriskresser.com/the-acid-alkaline-myth-part-2

Шоколадче благодаря Simple Smile Точно такова разяснение исках да чуя, сега ще се поровя и аз да почета.

# 529
  • SA
wackamotto , страхотно изглеждаш и мисля, че с малки усилия ще постигнеш това, което желаеш.

# 530
  • Бургас
kameloth,wackamotto,супер сте  Heart Eyes
 Merelenda,за твойта снимка не успях,но ме хвана любопитството  Embarassed и смятам да погледна във фейсбук

# 531
  • София
Страхотна си Кам  Hug
Тези 2 кг които те дразнят не се виждат  Heart Eyes Не мога да ти се нарадвам ...

wackamotto , не съм специалист, мисля, че ако си спазваш начина на хранене и отклоненията са по-скоро рядкост, ще постигнеш това което искаш след не много време   bouquet Много си красива.

Аз няма да се показвам, ако някога си направим среща обаче, ще дойда с удоволствие.
Искам погледнато отзад да изглеждам така:
Скрит текст:

Не напразно избрах Лора Караджова, защото като калибър и структура съм с такава.
Сега имам едни не много големи, благодарение на режима, дръжки.
И забележка в корема, но нея едва ли ще оправя, защото винаги съм си имала коремче под пъпа.

# 532
kameloth,wackamotto,супер сте  Heart Eyes
 Merelenda,за твойта снимка не успях,но ме хвана любопитството  Embarassed и смятам да погледна във фейсбук
Аз там снимки не качвам. Имам стари обаче, шишкави. Laughing
Сега ще ти пратя.

# 533
  • Пловдив
Щом има снимки, намерих време да ги погледна.  Mr. Green
Мер, Кам, wackamotto, изглеждате страхотно!  bouquet

# 534
Благодаря ви, момичета   bouquet
Махам снимката

# 535
Успях да видя само wackamotto, защото имам филтър в офиса и другите не ми ги отвори...
 wackamotto, изглеждаш чудесно и мисля, че няма да е проблем да постигнеш  формата на Инес  Peace
  mis_val, изчисти си пощата от ЛС, че си я препълнила Simple Smile

Аз снимки няма да пускам за сега. Като позачистя още малко мазното - тогава Simple Smile А и още криволича по пъта на режима. Но като цяло съм стриктна.
Баща ми спря статините мисля от около 2 месеца, междувременно му внуших, че мазното не е сташно. Той общо взето ме слуша, въпреки че не на 100% . И въпреки това резултатите са му много добри Simple Smile Сега смятам да им купя книгата за холестерола.

# 536
Здравейте
Изпуснах снимките, но по коментарите съдя, че резултатите са добри, така че поздравления.
Аги, съжалявам за загубата ти  Hug
Видях,че сте обсъждали темата за киселинноста - когати си пусках изследванията и нея я включих, беше 5 ph , което май не е много добре...

# 537
  • Бургас
MALVINA,НА 99% е вече  Hug
чакам   bouquet
Лилава_коса,аз като цяло също имах притеснения относно така осъжданата киселинност,но и аз като дугите от както съм на режима (януари 2013) не съм боледувала,по-точно съм,за по 1 ден на крак,без лекарства
Та затова на тази тема съм се поуспокоила малко

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 15:22 от mis_val

# 538
Оплакнах окото  Heart Eyes
Кам, wackamotto, много сте хубави. Мери, теб не успях да те видя, но ще чакам снимка на 70 кг скоро   bouquet
Аз по принцип не боледувам и ако се случи го карам на крак. Ще видим тази зима как ще е като съм на режима. Лекарства /освен за хормоните де/ не съм пила с години.

# 539
Ей, изпуснах всички снимки днес  Wink
И аз ще правя карфиол, по тази рецепта, много я одобриха в къщи:

Хрупкав карфиол на фурна
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=146973.0

Общи условия

Активация на акаунт