Нашите кухни- тема 51

• 88 042
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ее, как какво има да им се мие на тавите? Ами мусака, пържолки с вино, пиле с ориз, добре запечено зеле със свинско...списъкът е доста дълъг...В моята миялна се събират и тави, също и голямата ми тенджера под налягане...за мое щастие:)

# 391
  • София
  Е, изброените неща ги правя в порцеланови тавички и ми се събират в мивката,а и те лесно се мият.Мислех,че говорите за големите, от печките!

# 392
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами аз имам много размери тави, всъщност големите от печката не ги ползвам, защото предпочитам с тефлоново покритие. Иначе рядко ползвам малки тави, защото сме доста хора вкъщи и си трябва голямо количество храна...всеки ден  ooooh!

# 393
  • София
Момичета, остана ми да сложа плочки между двата реда шкафове в кухнята и смесител за чешмата, но  не съм добре запозната, така че моля за съвет. Харесах един в икеа, , но не знам хубави ли са. Иска ми се да е така извит, мисля си че са по-удобни. Бихте ли ми препоръчали някоя хубава марка?
Ако искаш удобен сложи си от тези с изтеглящо се душче.

# 394
  • София
Моят смесител с изтеглящо душче (Тека) не ми харесва: постоянно запъва кабелът. Но не знам как е с другите марки. Аз сега ще си купя неизтегляем. За 6 години този съм го ползвала само няколко пъти.

# 395
  • София
  Моя е евтин китайски, стенен, не се изтегля, само рамото е гъвкаво и ми е адски удобен, накланям и въртя на всички страни и мия навсякъде.

# 396
  • София
Моят е от Икеа. Изтегля се и до сега не ми е запъвал. Доволна съм. Грета Ей, коригирай с тежестта, може от това да запъва

# 397
  • София
О, аз си продадох апартамента и всеки момент се изнасяме. Тия дни ще си купя нов, пак Тека, че ми харесва сервизът им, и ще е нормален. Безмислено е да давам пари за нещо, което няма да ползвам.

Като наливам вода в тенджера, си сипвам в ел. кана и я сварявам първо. Като мия пода, наливам от банята. За какво друго вие ползвате този кухненски душ?

# 398
  • София
  Ами новата ми мивка е с разширение отстрани и там като слагам съдовете с пяна, после е много удобно да си измия с душчето.А и имам чувството,че с душ се мият по-добре, може да е само мое усещане де.

# 399
  • Нейде из лудите гори...
Много са удобни тия душове, ако миеш много Simple Smile Поне аз като работех в един ресторант и като се налагаше да мия, душа ми беше любим  Heart Eyes Сега съм харесала май това, което Тайна има  Rolling Eyes Трябва да ми е гъвкава чешмичката, че да мога да си използвам прозореца по предназначение  Wink

# 400
  • София
  Моя е китайски от кварталната железария, струваше 56 лева.Ама е стенен, не излиза от плота.Мога да го вдигна нависоко, да го наклоня настрани, да си плакна мивката на кръгчета ,а и ниско мога да го наведа.

# 401
  • София
Аз мия за 5 души и то само в миялна. Иначе съм гледала по филмите как ги размахват по ресторанти, но това се надявам да не ми се случва.

Сега съм на вълна мелачка за отпадъци, но тук май никой не ползва и още се мая дали да си взема.

# 402
  • Нейде из лудите гори...
  Моя е китайски от кварталната железария, струваше 56 лева.Ама е стенен, не излиза от плота.Мога да го вдигна нависоко, да го наклоня настрани, да си плакна мивката на кръгчета ,а и ниско мога да го наведа.

Значи е малко по-различно, но пак китайски за около 50 лева, целия се чупи във всички посоки.

# 403
  • София
Ами аз имам много размери тави, всъщност големите от печката не ги ползвам, защото предпочитам с тефлоново покритие. Иначе рядко ползвам малки тави, защото сме доста хора вкъщи и си трябва голямо количество храна...всеки ден  ooooh!

И тефлоновите тави ли слагаш в миялната?Не се ли повреждат?

# 404
  • София
Аз моята я слагам, но с течен препарат за миялна. Нищо не и е станало все още. Не е Тефал, а някаква от Хит. Тиганите на Тефал и тях така мия.

Общи условия

Активация на акаунт