Нашите кухни- тема 51

• 88 052
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
  • София
  Аз съм си харесала тази :

http://www.midea-bg.com/bg/products/sydomiqlni_mashini/wqp6_3305_c/

# 376
  • София
Мидея малка експлоатирам от 8 години и не ми е дала грам проблем, с инокс интериор е и мие перфектно. Пу пу да не и е уроки де!

# 377
  • Нейде из лудите гори...
На тази цената й е супер, аз веднага влязох в сайта на Технополис и се стреснах под 500 лева няма ...
Пояснете какво означава 6 комплекта за вграждане  Blush

# 378
  • София
На тази цената й е супер, аз веднага влязох в сайта на Технополис и се стреснах под 500 лева няма ...
Пояснете какво означава 6 комплекта за вграждане  Blush

Сигурно е със запетайка, става за 6 комплекта съдове и става за вграждане.Всъщност нямам представа, не съм купувала до сега. Embarassed

# 379
Явно са я изпуснали Simple Smile
6 комплекта какво означава? 1 комплект  6 чинии ли включва?

Извинете ме за може би тъпите въпроси, но грам не ми е ясно  Blush

Иначе на Мидеа имат много добри цени  Mr. Green

# 380
  • София

мисля, че значи 6 големи чинии + 6 средни + 6 малки чинии и съответните чаши.

# 381
  • на Мелмак

Да , точно това означава- 6бр чаши, 6 чинии , 6 купи...

Може да има място и за малка тава , купа -виж и обема на място , май ги имаше в Зора newsm78

# 382
Мъжа ми не отказа, ще идем да разгледаме в някой магазин. След час хората за кухнята ще са тук. Ще бъде бързо решение Simple Smile
Предполагам, че съдомиялните за вграждане са пак по стандарт, както и печките за вграждане и тн ... Simple Smile

Чудя се защо бях изключила този уред от главата си  Rolling Eyes То като не мислиш само за едно и така се получава. Благодаря   bouquet

# 383
  • Отвъд алеята зад шкафа
Marsy Green този уред е незаменим, така че не се чудете изобщо. Когато имаш миялна, ще се чудиш как си живяла без нея  Mr. Green

# 384
Най-обичам такива решения - бързи и интуитивни, до сега не са ме подвеждали Simple Smile Струва ми се , че замених отцедника и дилемата си  Crazy

# 385
  • София
Взимайте и не се мислете! Аз откакто я имам се родих Simple Smile
Между другото на Мидея не са никак лоши. Моята е на Електролукс от малките, май за 6 или 7 комплекта беше и да ви кажа събира много неща. На едно хранене не мога да я напълня, 4-ма сме. В старата ми кухня я бяхме сложили под мивката, като мъжа ми прежали шкафа и му изряза дъното, за да се събере.

# 386
А, няма какво да мислим, поръчахме си кухнята вече с шкаф за миялна машина  Mr. Green Утре ще ходим да си избираме и такава  Mr. Green

Кухнята е бял гланц, оказа се доста голяма и нищо не мога да обясня, до края на декември да сме живи и здрави направо снимки ще споделя  Peace

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 08:30 от Marsy Green

# 387
  • sofia
Моята е малка. Когато сме по цял ден някъде (на у-ще, на работа) я пълня за два-три дни. Събота и неделя след обяд вече е готова за пускане.
Сега се развали нещо помпата и почнах да ровя из книжките за сервиз, установих, че сме я купували 2000 година....не е зле 13 годишен стаж.
Действително по-големи тави и тенджери не се хващат, но вече ми се налага да готвя по-големи количества (младежта расте) и определено се замислям за голяма.

# 388
Момичета, остана ми да сложа плочки между двата реда шкафове в кухнята и смесител за чешмата, но  не съм добре запозната, така че моля за съвет. Харесах един в икеа, , но не знам хубави ли са. Иска ми се да е така извит, мисля си че са по-удобни. Бихте ли ми препоръчали някоя хубава марка?

# 389
  • София
 На тавите какво има да им се мие, аз моите само за печене на нещо ползвам, слагам им хартия, само едно изплакване им трябва.А и смесителя ми е с гъвкаво рамо и нещо като душче и мога с едно движение да ги изплакна.Не е от луксозните, обикновен китайски.

Общи условия

Активация на акаунт