Нашите кухни- тема 51

• 87 318
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
Аз нямам такива "оплаквания" от моя стъклокерамичен плот (индукция със сензорно управление).
Нямам проблеми с мокрите ръце, с намаляване на степените или каквото и да било.
Моята котка също обича да се качва отгоре, но винаги го заключвам и няма проблеми  Peace

# 691
Напишете марките, че да се знае кой как работи  Wink

# 692
Моят е Whirlpool  Peace

# 693
Нещо ме ни допадат ретро кухните  Confused Някои от линка ми приличаха на вагон ресторант  Laughing

Да попитам има ли някой в дома си система за пречистване на водата и каква е тя? Май е по-добър вариант от безкрайното купуване на пластмасови шишета  ooooh!

Мерси

# 694
  • Нейде из лудите гори...
Да попитам има ли някой в дома си система за пречистване на водата и каква е тя? Май е по-добър вариант от безкрайното купуване на пластмасови шишета  ooooh!

Подкрепям питанката. Много се надявам някой да се включи, защото в мъжа ми обмисляме в най-скоро време да сложим такава система.

# 695
  • София
Аз имах такъв проблем с предишния ми плот Горение. Постоянно се включваше, ако доближиш с предмет, дори докато готвех от дръжката на тигана се намаляше, с мокри ръце не можех да го включа. Но сега нямам такъв проблем. Ползвам Беко в момента - при него не може току така да намалиш степента. Трябва да избереш преди това за кой котлон става въпрос. С мокрите ръце нямам проблем. Много съм доволна от него Peace

# 696

Подкрепям питанката. Много се надявам някой да се включи, защото в мъжа ми обмисляме в най-скоро време да сложим такава система.

Аз имам, но е купувана от Германия. Смесителят е с 2 чучурчета, много е удобно. Филтрите се сменят на 1 година, мисля. И няма мъкнене на шишета. Какво друго ви интересува?

# 697
Аз имам, но е купувана от Германия. Смесителят е с 2 чучурчета, много е удобно. Филтрите се сменят на 1 година, мисля. И няма мъкнене на шишета. Какво друго ви интересува?
Ние сме с много лоша вода.. пречиствам с кана Брита, но дори за готвене използвам пречистена вода, поне не мъкна шишета. Интересува ме каква марка е вашата, обратна осмоза ли е? Да не е нещо подобно на това?

# 698
Не, няма нищо общо.  Peace

http://www.ebay.de/itm/5-STUFEN-75-GPD-UMKEHR-OSMOSE-ANLAGE-WASS … sh=item232d9dd9b7 Подобна на тази е, не знам дали е точно същата марка, обаче. Може да погледна по - късно.  Simple Smile

# 699
Моля те, провери. Цената й е супер  Peace Доволни ли сте от водата? Колко струва поддръжката на година?

# 700
Водата е супер. И е вкусна.  Laughing Цената на подръжката не е точна, зависи колко филтъра си вземеш, сменят се на различен период от време.
Мисля, че 3 неща се сменяха всяка година, мембраната е около 25 евро, активния въглен към 15 евро, а другите 3 филтърчета са в пакет, за тяхната цена не съм сигурна, варират от вида на системата.  Peace

А това е смесителя http://www.ebay.de/itm/3-Wege-Wasserhahn-3-in-1-Armatur-chrom-fu … sh=item2326824b39 . Единственото кофти при него е, че струята вода завива леко вляво.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Неприятен момент е с намирането на място за всичко. Ако са в шкаф под мивката го заемат почти целия, бидончето е доста обемно.  Laughing Поради тая причина ние сме ги пръснали из цялата кухня.  Mr. Green

# 701
  • София
Атлас, а би ли пояснила / ако не те затруднява - и показала / как и къде са монтира това голямо " съоръжение" ?

# 702
Аха, ами ние живеем в къща и мислим да сложим системата в началото на самия водопровод (как се изразих само), идеята ни е да пречиства всичко от къде тече... и в кухня, и в баня. Та няма да е в кухнята системата....

# 703
  • на Мелмак
Системата за пречистване е супер Hug
Нашата вода си е хубава, ни ние ползваме за пиене основно диспенсъра на хладилника , заради филтъра му.

Относно питането за сензорен котлон - аз съм с Тека - индукцион - с мокри ръце понякога ми е трудно да го включвам, но точно тази екстра за изключване при кипене ми е много важна -и това нито ме ядосва, нито ме притеснява.
Ползвала съм с копчета- подръжката му е по- трудна определено!

# 704
Атлас, а би ли пояснила / ако не те затруднява - и показала / как и къде са монтира това голямо " съоръжение" ?

За монтажа не мога да обясня точно, бащата на приятеля ми го монтира, но си идва с подробно описание какво и къде трябва да се сложи.  Simple Smile

Това сме закрепили над коша за боклук в шкафа под мивката.

Понеже имаме барплот и малко неизползваема част в ъгъла му - трудно стигам до там, стои огромния бидон, който събира вече пречистената вода.
Подобен е на този
Всъщност не е толкова голям, около 5 литров.

А това стои в нишата, където обикновено има разни комини, там ни е и бойлера.

Реално всичко е на една стена.

В един шкаф, би изглеждало така

Общи условия

Активация на акаунт