Нашите кухни- тема 51

• 87 959
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мерси за съветите. Всъщност това е много предварителен проект, все още дизайнерката прави общият 3Д изглед на цялото жилище, а самата кухня ще се прецизира докрай, когато отидем при фирмата, която ще я прави. Много е възможно някои от елементите на шкафовете да се променят според функцията им. Но със сигурност искам да има стъклени зони, които да са осветени отвътре. В четвъртък ще получа проекта с промените в него.

# 196
  • София
Gadamer, на коя фирма се спря?

# 197
Здравейте, момичета!
Вече съм с монтирана кухня даже и съм наредила всичко вътре.Единствено осветлението ми липсва още.
Но искам да питам друго.
Нямаме още маса със столове.Искам да не е стъклена или дървена, да бъде  като плота ми -гетинаксово покритие.Бързо и лесно почистване без никакви следи от нищо ,каквото и да сложа. Питах моето мебелистче,каза ми ,че то е стандартен размер 60 см. ширина.(за маса е тясна)Исках да бъде и масата същият цвят и материал като кухнята и барплота,ноо не става.Въпросът ми е накой да знае някаккъв такъв материал като гетинакса обаче по-широк да ми направят маса.

# 198
  • София
  Този гетинакс още ли се намира!Аз съм забравила,че е съществувал.

# 199
  • Вила Великула
Здравейте, момичета!
Вече съм с монтирана кухня даже и съм наредила всичко вътре.Единствено осветлението ми липсва още.
Но искам да питам друго.
Нямаме още маса със столове.Искам да не е стъклена или дървена, да бъде  като плота ми -гетинаксово покритие.Бързо и лесно почистване без никакви следи от нищо ,каквото и да сложа. Питах моето мебелистче,каза ми ,че то е стандартен размер 60 см. ширина.(за маса е тясна)Исках да бъде и масата същият цвят и материал като кухнята и барплота,ноо не става.Въпросът ми е накой да знае някаккъв такъв материал като гетинакса обаче по-широк да ми направят маса.
има и други размери - виж например тук http://www.tashev-galving.com/423415-20-1/0/%D0%93%D0%B5%D1%82%D … D0%BE%D1%87%D0%B8

# 200
  • Отвъд алеята зад шкафа
Gadamer, на коя фирма се спря?

Не съм избрала още. Тепърва ще давам проекта на няколко фирми и ще видя какви оферти ще ми направят. Дизайнерката ми препоръча фирма, с която работи, отделно аз имам координати на още една фирма с добри отзиви.

# 201
  • Раковски
Под гетинакс PRESIPO  е имала предвид покритието на плота на кухнята и, или по-точно самия цвят. Значи нека питат дали този цвят не се продава на ширина 90 см или не се продава само покритието, което ако го има трябва да се лепи на ПДЧ, още един вариант е да се съберат два плота един до друг, но е много важно  с какво ще се залепят, че може да се раздуе във времето.

# 202
pipilota6 -мерси

shadowman - май само ти ме разбра - мерси за съвета

Тайна - гетинакса винаги ще съществува за покритие на  плотове за кухня и за барплотове

# 203
снимки от още недовършеният апартамент-лилаво - спалня ,лайм -детска и кухнята по мой проект , е не съм модерна ,но си я направих много практична .Така съм си я представяла и така си я направих Simple Smile 
Когато ми омразне ,сменям зелените щкафчета с друг цвят на МДФ -и готово
(извинявайте за "панаира")ама още се нареждаме

http://presipo.snimka.bg/other/kuhnya.785188.31918645

# 204
ето и секцийката за дневният тракт с кухнята

http://media.snimka.bg/s1/2837/031918698.jpg?r=0

# 205
ето и секцийката за дневният тракт с кухнята

http://media.snimka.bg/s1/2837/031918698.jpg?r=0

Колко е дължината й?

# 206
снимки от още недовършеният апартамент-лилаво - спалня ,лайм -детска и кухнята по мой проект , е не съм модерна ,но си я направих много практична .Така съм си я представяла и така си я направих Simple Smile 
Когато ми омразне ,сменям зелените щкафчета с друг цвят на МДФ -и готово
(извинявайте за "панаира")ама още се нареждаме

http://presipo.snimka.bg/other/kuhnya.785188.31918645

На мен лично много ми харесва нищо, че не е модерна  Wink Особенно зеленият цвят на вратичките ми се струва, че прави кухнята много свежа  Simple Smile (също както синият на Кашарел ) Да си я ползваш с много здрави и много вкусни гозби да твориш в нея  Simple Smile

# 207
d. h. -230 см.
благодаря Ви момичета
От мебелиста знам -трябва да е практична .. Peace

# 208
  • София
здравейте, момичета (пък и момчета), предстои ни да си правим цялата кухня и май ще настане голяма лудница.. Simple Smile първият ми въпрос е дали някой има в кухнята си дълъг хоризонтален въздуховод, който отвежда миризмите от печката към комина и дали има някакви проблеми. По идеен проект нашия трябва да е около 2 и нещо метра. Планираме аспиратора да е мощен, за да успява да смогва, но все пак.. ако някой може да сподели личен опит, ще съм благодарна Simple Smile

Също ме интересува дали някой има фурна в колона и къде отиват миризмите от фурната.

Засега толкова, че ще ви затрупам Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 17:29 от jenn_kata

# 209
  • Раковски
В нас съм с около 2 метра тръба, проблем няма, но пък ако излиза директно по-добре. Мощните аспиратори са с тръба 150 мм затуй гледайте дали може да се пробие голям отвор или вече имате такъв (като винаги остават 110мм тръба). Парата от фурната трудно ще я улови аспиратора, при отваряне на вратата излиза малък облак пара, някои хора си правят отдушник на тавана над фурната.

Общи условия

Активация на акаунт