90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 971
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Щастливке !! Удивителни резултати   bouquet
Не бива да те е страх след края на диетата. Просто оттук нататък се следи ежедневно и щом видиш че кантара тръгва нагоре - се ограничавай  Hug Вече си се научила да се храниш режимно, здравословно, постигнала си хубав резултат. Миси си колко жалко ще бъде, целия ти труд да отиде на вятъра. И както беше казала веднъж Нана - не се съботирай сама  Hug
Браво още веднъж!

jedira , спорта му е майката. И бащата  Peace За тази възраст. Една госпожа тук в темата ми се беше разсърдила и спря да пише, защото сина и беше на годините на моя и отчиташе и неговия режим. Дете на 10 години да обядва 2 картофа? И аз си изказах мнението. Което все още е същото.
В тази възраст организмът расте. Децата на тази възраст се променят с месеци / моя израстна изведнъж , за едно лято/ Достатъчно е да му спра болкуците, дето ги продават и Само спорт и спорт. Какви са ползите от него всички знаят, но при подрастващо човече, той изгражда дисциплина. Като го мързи да ходи да тренира, съм му казала че ще го запиша на кръжок по математика  Laughing И да видиш как си ходи редовно. Ходи на футбол от 5 годишен. Тогава естествено бягаше като въртОглав след топката, обаче така хубаво го измаряха  Crazy
Сега ходи 2 пти седмично на волейбол и плуване. За друго няма време, първо уроците. лятото ходеше и на футбол. Мога да ти кажа, че стана толкова атлетичен, че само мога да се гордея с него  Heart Eyes

С момичетата сигурно е по-лесно. Не знам. Но си мисля че ако имах момиче, щях да го дам на танци например

# 706
Инка,Василева,благодаря за съветите,оризовите спагети отиват във въглехидратен,ако изобщо ги ям.Инка,зеленчука беше тиквички,морков,чушка и патладжан.От одеве си блъскам глават и се светнаха откъде може да е проблема в спагетите сложих сос за зеленчуци на. Маги в него имало захар Confused
Моя си е грешката,няма да се повтори.
Като чета резултатите на момичетата много се мотивирам.Също се подсещам утре да си измеря обиколките,те май са по показателни от килограмите.
Усмихнат ден на всички желая!

# 707
  • Русе
Добър ден, разглеждам темата и размишлявам дали да не започна режима, но срещнах нещо което ме замисли.

bobybonta пилето и картофите не се ли консумират в различни дни или аз не съм разбрала нещо за диетата. Питам, защото искам преди да започна всичко да ми е ясно и да не правя грешки.

Благодаря.

Току що прочетох назад, bobybonta това е защото си в почивка, и разликата в дънките е видима. Браво.

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 10:10 от maikinatati

# 708
Здравейте момичета,
отчет за тази седмица -1 кг. За 3 седмици общо 2,7 кг. свалени. Тази седмица се засилиха нещата и си мисля, че е защото преди тренирах сутрин, а тази седмица след вечеря.

# 709
  • София
Добро утро и успешна седмица на всички.

Скътах в торбето домат, моркови, сирене и заквасена сметана. Това ще е менюто за деня. Ще се наложи и да проявя ината си по отношения на малко физическа дейност, която ми е тотално неприсъща, но няма начин. Затова оттук нататък в свободното време, колкото и малко да е то, ще се пробвам с едни упражнения, които се надявам да не са особено трудни.

# 710
Привети, прекрасници и успешна нова седмица! Hug
Аз за днес съм си приготвила за обяд вкусна супичка от тиква със сметанка и купища подправки /чудя се само дали е режимна, че е тиква все пак  newsm78/, а за в.- пъстърва на фурна, за закуска пак пийнах фреш от моркови.
Но да се оплача, вчера умрях от главоболие - плодовете ли ми бяха малко или нещо друго  #Crazy , но направо едвам си мърдах очите , а камо ли главата - та пих един нурофен преди лягане, та така, оплаках се .
Желая ви прекрасна и много слънчева седмица и много минуси   bouquet

# 711
Здравейте и от мен!
Аз за малко ви изпуснах и сега не мога да наваксам.
От днес започвам втора врътка - малко по-рано но така съм си го изчислила.
Иначе почивката мина нормално свалих 2кг. после си ги качих.
Последните 2 седмици обаче боледувах на легло и качих още 2кг.
Това сложи точка на чуденето сега или след седмица и започнах днес.
З- ябълка + чай + кафе
О- печено месо + салата зеле и моркови
В-1/2 от същото
Пожелавам си същата воля която имах и първия път!!!!!!
Лек и успешен ден!

# 712
Аз за днес съм си приготвила за обяд вкусна супичка от тиква със сметанка и купища подправки /чудя се само дали е режимна, че е тиква все пак  newsm78/, а за в.- пъстърва на фурна, за закуска пак пийнах фреш от моркови.
Тази супа не е режимна за никой ден.Тиквата си е плод.Супата е смесица между плод и белтък Naughty

# 713
  • София
Кака Дака  Hug
Щастливката - страхотен резултат!
jedira, по-смело със щерката. Моята се държи по-добре от мен - нито едно прегрешение и не е гладна. Днес в кутийката взе пържола, маслини и чери-домати и малка филийка пълнозърнест хляб. Довечера ще е същото, но наполовина. Казва, че само сутрин малко й стърже, защото не обича плодовете и от тях огладнява повече. Днес каза, че й по-лесно. Закусва само с банани - по-засищали я. Само за вчерашният ден свали 800 гр. Иначе общо свали 1,800 кг

# 714
Добро утро дами! Аз днес съм на плодове, защото е повече от наложително. Дотук съм изяла 2 банана и една райска ябълка. Приготвила съм си печена тиква, круши, ябълки, 50гр. сурово кашу и 50гр. бразилски орех. Торбето е препълнено да не би да умра от глад.
Боби, браво за промяната!  Hug
Таня, че ти си финна дама, направо дрънкаш!
maikinatati , голяма си чаровница! Но този път не се отказвай, пиши тук за подкрепа и накрая промяната ще е страхотна. Между другото, много е апетитна тортата, може ли рецептата?  Grinning

# 715
  • гр.София
Здравейте и от мен  Hug
видях страхотни снимки  Laughing искам специално да похваля Бобибонта   bouquet  bouquet  bouquet супер си!
Аз днес съм зърнена  Mr. Green
з-ябълка
о-ориз с кисело зеле и салата (прясно зеле, цвекло и морков)
в-същото на 1/2
задържането ми продължава не падам под 63кг.  Whistling очаквам да ми дойде и да смъкна поне още 1кг. имам още 2 седмици до края на диетата, така като гледам няма да видя 60кг. камо ли 57  Mr. Green
хубав ден от мен  Hug

# 716
Хей здравейте   bouquet чудесни снимки,браво момичета  Hug Аз днес съм на плодове  newsm35и утре смятам да си спретна воден , да има за месеца  Wink някой да се дави с мен има ли ?   sport027 help

# 717
Луси Hug maikinatatiУдивителна промяна,не се отказвай този път.

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 17:41 от Kaka Daka

# 718
  • в окото на щастието !
Щастливката- страхотно Hug
maikinatati - браво.  bouquet Стягай се този път и направи режима до края, ще бъдеш доволна . Пиши тука и се отчитай, темата е невероятно стимулираща  Grinning
Дакоу, чакам с нетърпение снимчици .  Hug
  Абе всичките казвате, че намалявате бюста, моя що не мърда?  Thinking Вчера си купих 2 нови сутиена , ми същият размер ми стана - луда работа  Thinking
 Дакче , браво, ма фотни се в цял ръст  , че да се види разликата по- добре. Сега наистина в лицето има промяна   bouquet
 Забравих да поздравя Таня - страхотни сте всички, гимнастичката си личи по стойката   Hug
Ма що само на 96 етаж бе, нямаше ли по- високо да се метнете  Winkтц,тц Laughing
 И още веднъж благодаря на всички за поздравленията и за подкрепата . Без темата нямаше да се справя , а сега целта ми изглежда още по- обозрима . Голямо благодаря   bouquet

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 13:11 от bobybonta

# 719
  • София
Здравейте,свърши ми почивката и от днес пак съм с вас Grinning
първи белтъчен
з;2 банана
о;свинска пържола със зелена салата
в;или същото като обяда или зеле с месо

Общи условия

Активация на акаунт