90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 889
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте. Булгур може ли да се яде?
Да,в ден варива.

# 691
На 96-я етаж
Скрит текст:

# 692
  • София
Добро утро.
Днес сме на протеинов ден.

Детето:
З: грозде
О: пържола + салата
В: същото

Аз:
З: ябълка
О: свинско със салата
В: 1 яйце+ салата

На детето в класа още 3-те съученички започват диетата, ще има компания! Peace

# 693
Танче  Heart Eyes
В  таз америка съвсем си влезе във форма  Hug

# 694
Добро утро Simple Smile Днес кантара не ме зарадва  Twisted Evil Имам си няколко грамчета + от 3то дни извън града,а хем бях изцяло режимна (освен овкусената салата за вечеря в плодовия ден)  Може и да е задържане на вода  Twisted Evil Но всички познати,които ме видяха за тия 3 дни,казаха че съм отслабнала,което ме радва разбира се Simple Smile
Продължаваме, надявам се скоро да има резултати,че вече доста време съм в застой.
Днес ;
з-банан
о-картофи
в-картофи

Хубав ден на всички!   bouquet

# 695
  • София
Добро утро и от мен!
След плодов на тиква -500гр. Laughing
Въртя се вече около 63, но още няма да местя линийката, че следват два дни в които обикновенно качвам.
Днес белтъчен
з. - имам още малко от тиквата
о.- кашкавал с филийка Вита и кисело мляко
в.- печено бутче и салата.
На всички които са качили снимки - Браво за чудесните резултати!  bouquet

# 696
  • Калифорния, САЩ
  Боби, Таня, браво, страхотни сте!  Hug
  А сега хайде на кафенцето, докато е още горещо, да не изстине  Heart Eyes.

# 697
Момичета направо съм в шок след напълно режи мен ден варива з ябълка О ориз със зеленчуци В оризови спагети със зеленчуци,днес се качих на кантара и....63 кг,няма такъв плюс,всъщност сега тежка повече от деня ,в който започнах..Как е възможно това,на какво се дължи?Вода ли е,ако да как да я изчистя?В събота и неделя включих и тренировка сутрин по половин час бягане,мислех си че днес кантара ще ме награди ,а то Sad Няма да ям ориз вече в бобов,явно не ми се отразява добре.
Днес въглехидрати,направо не знам какво да ям с това качване...

# 698
 JACKLIN'S MОM, яж едно и също за обяд и вечеря
това е което мога да ти дам като съвет   bouquet
а и пишеш "зеленчуци". Какви? ако са били голямо количествво гъби например-те са тежка храна. Много момичета качват от тях. Така че 100 % има обяснение за положението ти. Ако бях в кухнята ти, щях да ти отговоря веднага  Grinning

# 699
Добро утро.От днес стартирам 2 врътка.Кг 83 Embarassed цел 70
з грозде
о и в ще е някакво месо със салата
Водата ще гледам да е около 3 л

# 700
 Добро утро.
 Kaka Daka  ,хайде успех!
 JACKLIN'S MОM,Инка е права.Освен това оризовите спагети не са ти режимни за варива.Те се консумират във въглехидратен ден.Правилото е-целите зърна се консумират във варива,а брашната от тях във въглехидрати.Т.е ориз-варива,оризови спагети-въглехидрати;жито-варива,спагети-въглехидрати и т.н.
 Днес съм +600гр.,а менюто е пълна мъгла.
 Лек ден.

# 701
Добро утро момичета.Минавам да отчета резултата след 91 дни  Peace
Първи цикъл: старт 75.500кг свалих до 69.500кг =   -6кг
Втори цикъл: старт 69.500кг свалих до 66.400кг =    -3.100кг
Трети цикъл: старт 66.400кг свалих до 61.800кг =    -4.600кг
Общо -13.700 кг за 91 дена.
За трите месеца 2 прегрешения Confused и не повече от литър вода на ден Naughty(трудно достигах дори и литър).
Обиколки:
В началото             в края   на диетата:
ръка-34см                   28см
прасец-42см                39см
бюст-102см                  87см  Embarassed
дупе-110см                 96см
бедро-69см                54см
ханш-105см               89см

Та това е от мен.Много ме е страх от почивката.Чак не искам да я почвам,преди няколко дена си виках-олеее дали да не направя още един месец диета и тогава да почна почивката ooooh! Whistling
Лек ден на вас Hug

# 702
Добро утро, ммм че вкусно кафе!!!

Аз днес съм на плодчета и после последни две четворки, почивката много ме притеснява.

з-ябълка
2з.грозде
о. грозде и орехи
сл. з. грозде и орехи
в. ябълка

# 703
Привет и от мен Hug
Боби, страхотна си HugРазбира се, че си личи промяната Hug Hug
Аз да си призная без бой наруших режима.След втория воден се оказа равносметката такава:първи воден-5.5кг, след втори воден-6.5, т.е. за втория месец само едно кило, много малко ми се възвижда, така че бях на ръба да се откажа, даже си избрах протеинова диета, защото от протеиновите диети доказано свалям, наядох се един ден като за последно, новичките да не ме четат, не правете така в къщи NaughtyИ тъкмо съм взела видите ли решение да се изметкам в друга диета и щерка ми вика "от утре и аз почвам с теб" Shocked, а това ми е много важно, защото тя е много труден случай, приемам всякакви съвети за вида режим, на който да я подложа, за кърмачки ли, за тийнове ли, олекотен трябва да е, защото е на 14, но е с наднормено тегло, много е потисната от този факт, затвори се в себе си и ще съм доволна, ако режима й помогне.Та проблема при нея е, че спря да яде и месо, а от зеленчуците яде само картофи и краставица, яде спагети само с доматено пюре, менюто за втори и трети ден е ясно, а в първи тъкмо ще съумея да вмъкна яйца и млечни, добре ще е.Обаче плодовия не ми се ще да кара само на плодове, няма да издържи, може би овкусени салати, те децата свалят и от въздуха, само да започнат нещо да правят, метаболизма им е друг.И освен това си мисля следобедна закуска плод и сутрин да увеличи количеството на плодовете.Дайте акъл, да не сбъркам нещо Hug

# 704
  • в окото на щастието !
Добро утро ! От днес съм цветна вече  Laughing
Закуска- грозде
обяд- пиле със салата домати и печена чушка
вечеря - картофи варени - довършвам от миналия път  Laughing

Жедирооооу, нищо ли от това, което съм писала, не ти е влезнало в хубавата главица,М? Счупвам ти я направо, дето си се оплескала така - на мен сега ми трябваха 3 месеца за 6 кила, ма се видя , че е само сланина, а не мускул . Продължи си по план , и не се отказвай. Hug
 За дъщеря ти - върни се и прочети, какво съм писала на Лус за нейната щерка . Нищо , че е на 14 твоята, контролирай я отблизо и няма да е вредно за нея , даже - хич.  Айде, и умната  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт