Българи на три морета

• 9 181
  • 19
  •   1
Отговори
Ето новата версия на великото риалити ,,Валя и Моро превземат света". Макар и да е пълно с подигравки и да е на гърба на тези двама персонажа шоуто е прекрасно за гледане, стига тез двамцата да посетят всички градове, а не да се окаже като с героите от Златица, които се скараха с безкруполните продуценти.НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ ХАРЕСВА, МАКАР И ПЪЛНА ПОДИГРАВКА, ШОУТО СТАВА ЗА ГЛЕДАНЕ!!!

# 1
шоуто е прекрасно за гледане

Прекрасно??? Майтапиш се, нали?
Това предаване, доколкото можах да издържа да изгледам от него, е специален проект на правителството, засегнато от твърденията на статистиката, че българите са най-нещастната и фрустрирана нация на света. Със специален кастинг са излъчили двама участници, които са толкова грозни и тъпи, че, сравнявайки се с тях, 99% от българите трябва да се почувстват толкова умни и красиви, че да повдигнат самочувствието си и да спрат да мрънкат и да плюят по правителството.
Можеше и да е смешно, ако не беше чак толкова жалко...

# 2
Жалка и грозна работа!Има ли по-тъп начин да покажеш някой красив град от този да пуснеш Бай Ганьо и някаква надрусана кифла,които се псуват един друг SickБългарска работа

# 3
Иван и Андрей откачиха от алчност и затова залагат на простотия.Днес попаднах на епизода.С циганите беше по-отвратително,но виждам в анкетата,че повече са  се харесали.
Жалка и грозна работа!Има ли по-тъп начин да покажеш някой красив град от този да пуснеш Бай Ганьо и някаква надрусана кифла,които се псуват един друг SickБългарска работа
И Валя и Моро бяха в красиви градове,но не се търпеше от гнусотия също. Peace

# 4
  • Sofia
Простотийка е,но го изгледах Rolling Eyes
Кога ще има други епизоди?
До колкото разбрах това са пилотни епизоди,после с обикновени хорица щяло да бъде,нали имаше реклама за кастинг....

# 5
Те и за биг брадър уж избраха обикновени хорица,но бяха отвратителни комплексари избирани с конкурс.Щом имат висок рейтинг,значи това е вярната формула.Не вярвам да изберат нормални възпитани хора.

# 6
Нормалните и възпитани хора не правят шоу, а и няма как нещастникът пред телевизора да се почувства нещо повече от тях и да си изчетка смачканото самочувствие.
Мен подобни предавания ме обиждат, но съм сигурна, че и това ще си намери своята вярна аудитория. Все пак Иван и Андрей не са единствените... ъ-ъ-ъ, без малко да напиша "простаци", ама се усетих навреме - недотам интелигентни и възпитани представители на нацията, по-меко казано.

# 7
Явно тук пишат само от интелектуалец нагоре. Сигурно любимото ви всекидневно питие е чай от жасмин с арманяк, пушите пури Кохиба, докато слушате любимите си Рахманинов и Римски-Корсаков та така силно се възмущавате на плебса отвън. Героите са хора като хора - част от народа харесва ли ви или не. В Монтана и северозапада има много хора с подобен речник и разсъждения като Емо Каменов, в София и други градове има толкова много жени с умствения багаж на Габи. Или да се правим, че не съществуват и са изключение. Споко в Европа не ни мислят съвсем за аборигени или ако е станало, то със сигурност не е след това предаване. Всичко е преувеличено в предаването за да дразни зрителите мислещи се за интелектуалци и ето, че го постига успешно. Никой не е казал, че трябва да се гордеете с избора на участниците, но няма нужда да драматизирате толкова. Това е забавно предаване, а не туристическо такова. За любителите на туризъм си има Травел ТВ и други.  

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 15:44 от dido1302

# 8
Няма драма,има отвращение.Знаем,че такива хора съществуват.Просто си правим избора дали да ги гледаме или не.Също така да изкажем лично мнение за предаването.

# 9
Без да съм интелектуалец не виждам нищо забавно в демострирамето на простащина и вулгарност по ТВ-определено грешката не е в мен,а в идиотите,които го намират за ,,забавно''.Няма никаква драма,просто не смятам да следя нещо подобно. Laughing

# 10
Кога започва или вече е започнало това предаване?

# 11
  • Sofia
Не е започнало,даваха само първите два пилотни епизода/на 1 и 2.1.2016/ с уж известните-Емил Каменов от Къртицата и ВипБрадър и Мис Джуки- Габриела Радославова...Има кастинг с обикновени хора и следващите епизоди може би се снимат в момента

# 12
Не е започнало,даваха само първите два пилотни епизода/на 1 и 2.1.2016/ с уж известните-Емил Каменов от Къртицата и ВипБрадър и Мис Джуки- Габриела Радославова...Има кастинг с обикновени хора и следващите епизоди може би се снимат в момента
Може би... Ако има хора които са се съгласили да се подиграват с тях и да стават за смях в цялата държава. Тея двамцата бяха идеални и за други градове, да можехме да се насладим на шоуто което правят. Иначе ние сме си Байганьовци, можем да го приемем с усмивка

# 13
Със сигурност има такива, които са се съгласили, вероятно с радост.

# 14
Ами аз след като прочетох резюмето във войо останах с мисълта, че ще си бъдат само с тях, но пък нали в края на втори епизод уж се върнаха на родна земя, така че не знам.  Grinning На мен ми харесаха и ми бяха 10 пъти по-интересни от Валя и Моро. Дано скоро да започнат с излъчването на новите епизоди, защото със сигурност ще го следя.. напомня ми малко и на "Бягство към победата", уникално беше и така съм се смяла  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт