90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 968
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • Overijse, Belgie
Добро утро и от мен....След вчерашната не много режимна ранна вечеря с биквитени топчета и 3 мандарини, минах без наказания и - 0,8кг...Мина ми малко "гузното" Wink

Днес плодове и бразилски орех Simple Smile Обожавам го!

# 481
Добро утро фиданки! След скромното меню вчера очаквах стимулиращ минус, ама нъцки.  Crossing Arms За днес закуската ще е киви, а за обяд ще правя от яйчената супа. Вечерята е неизвестна, но има време да я измисля.
Нана, съжалявам за загубата ви. Възрастта няма значение, дори и на 100 те пак са част от нашето семейство.
K.A.G. невероятна си! Поздравления за успеха и упоритостта ти!
Василева, направо ми забиваш слух с тези минуси и то след въглехидрати. Невероятна си!  Hug

# 482
Нана, моите съболезнования!

# 483
Добро утро  Whistling
Нана,съжалявам за загубата ви.
K.A.G, страхотни резултати!   
Василева,тия килограми за нищо ги нямаш хехе. С какво се храниш,бе момиче! хехе  Браво!   bouquet

Аз днес съм -400 след белтъчния ден. Днес ММ има рожден ден,ще приготвям мръвка,салати и за гарнитура ориз със зеленчуци, на което ще ми мине вечерята на мен  Wink Тортата надявам се да устискам и да не я пробвам. За жалост и утре няма да мога да я пробвам,защото ще пътуваме извън града. Но здраве да е! Дано гостите я омахат  Peace

# 484
K.A.G страхотна си!Видима разлика  Peace Има разлика от онази първа снимка,която беше публикувала още по време на режима  Simple Smile Още няколко килца да пребориш и от там нататък дисциплина,за да ги задържиш  Simple Smile Хубава жена,но не на 60 изглеждаш ,а на 45  Peace
Аз обаче имам още доста да боря докато стигна твоите кг.  Blush
Вчера завърших с печена тиква с мед  Crazy Отдавна ми се ядеш,обожавам!За щастие тази сутрин кантара ме награди с -0.200!
Днес на зърнена диета (каквото има за доизяждане,режимно де..)
З: банан
О: зелева салата и пилешко месо
В: по-късно ще мисля,но или к.мляко или вита с лютеница

Лек и усмихнат ден на всички и много минуси   bouquet

# 485
  • София
Добро утро и от мен!

Нана...съболезнования, в такива моменти трудно се намират думи...

K.A.G БРАВО! Тези 77 направо не си личат. Изглеждаш много добре и наистина променена...пак БРАВО!
Вчера мина всичко по план - вечерях 3-те мъфина, 2 залъка от чесновата питка на мъжът ми (ухаеше така приятно  Embarassed) и парче черен шоколад.

Днес плодов: закусих - банан и кафе, приготвила съм суров микс от ядки, сушени смикини (мноооого ги обичам), банан и ябълки.
Още не съм се качвала на кантаря.  Mr. Green

# 486

Вчера мина всичко по план - вечерях 3-те мъфина, 2 залъка от чесновата питка на мъжът ми (ухаеше така приятно  Embarassed) и парче черен шоколад.

Тази чеснова питка ти е грешка.Или само сладко,или само солено за въглехидратна вечеря.
 Ох,вече пришка на езика ми излезе да го повтарям CrazyВземам да се чудя има ли смисъл...
 annnJ,ами като ям въглехидрати и плодове е така Grinning

# 487
Относно турбото
белтъчини-ясно
витаминен-плодове
скорбяла-какво ядете

# 488
Здравейте и от мен, мисля да се включа и аз в темата, чета ви от много, много, много отдавна, веднъж вече съм правила режима, останах доволна, свалих около 7-8кг. Сега от мин. ден пак съм на него. Днес ми е първия плодов ден. Накратко за мен - 27год. , винаги съм имала някакви проблеми с килограмите и съм се ограничавала. Висока съм 163см. , тежа 62кг., само че малко мнението ми за измерването на килограмите се различава от това, което се дискутира тук, не се тегля всеки ден, няма и да почна да го правя, тъй като съм на мнение, че кантара не е най-правилния измерител, особено за спортуващите, ще се аргументирам и защо смятам така, спазвайки диети и хранителни режими, когато не се спортува се сваля не просто мазнина, а голяма част и от мускулите, затова когато човек спортува сваля и мазина, като трупа мускули и затова мисля, че хора, тежащи едни и същи килограми може да изглеждат много, много различно, но и аз все пак си мечтая да достигна 55кг., но по-скоро целта ми е да се пробвам да се храня режимно, да си спортувам и просто да мина на още по-малък номер дрехи примерно  Wink Признавам си, че не съм от най-най стриктините и предния път си имах нарушения, но определено ще отбелязвам нережимните неща, когато са умишлени, а се надявам вписвайки всичко да съм и по-стриктна и да ми казвате грешките, като отбелязвам, че много рядко имам възможност да ям едно и също на обяд и вечеря и въглехидратния не спазвам правилото за сладката вечеря. Успех на всички!!!

Вчера - въглехидратен
З (7.00ч.)- 1 банан
О(12.00ч) - Пърленка с "масло"
18.00ч. л-карнитин + тренировка
В(19.30-20.00ч.)  Земелка с лютеница + маслини и лента черен шоколад

Написах си и часовете като за първи път, тъй делничните дни са ми почти винаги такива.  Simple Smile

# 489
Сладката вечеря не е правило,а избор-или сладка,или солена.
Интересно ми е колко пъти за един ден мога да го напиша Thinking
 Joy Joy Joy

# 490
 Joy Joy Joy
Моя грешка, не се изказах правилно, по-скоро мисълта ми беше, че ги смесвам, както и снощи, лентичката черен шоколад си я добавих към вкусната бяла, солена земелка  Grinning ... Ще е тежък плодов ден
З - банан и от там нататък ябълки, ябълки и пак ябълки ...  Confused

# 491
  • при най-добрия мъж...
Добро утро!Днес-малък минус след белтъчен ден,значи има надежда Grinning
Менюто за днес ми е малко неясно Confused
з-кафе и ябълка
о-варен нахут и салата
в-предполагам ще е същото

# 492
На мен плодовия ден ми е най-любим  Laughing Не мисля толкова какво ще ям,не мисля как ще намеря време да ям в еди колко си часа еди какво си, хапвам си какъвто плод ми падне и пей сърце  Peace
Ето днес, за да ми е същия обяда като вечерята ще се чудя къде да търся на обяд да си взема готов ориз със зеленчуци. Гадна работа  Wink

# 493
 Joy Joy Joy
Моя грешка, не се изказах правилно, по-скоро мисълта ми беше, че ги смесвам, както и снощи, лентичката черен шоколад си я добавих към вкусната бяла, солена земелка  Grinning ... Ще е тежък плодов ден
З - банан и от там нататък ябълки, ябълки и пак ябълки ...  Confused

Лентичката черен шоколад си остава, независимо дали вечерята е сладка или солена.  Peace Включи и други плодове, както и 100гр. сурови ядки за да не ти е тежък плодовия ден.  Hug

# 494
 Joy Joy Joy
Моя грешка, не се изказах правилно, по-скоро мисълта ми беше, че ги смесвам, както и снощи, лентичката черен шоколад си я добавих към вкусната бяла, солена земелка  Grinning ... Ще е тежък плодов ден
З - банан и от там нататък ябълки, ябълки и пак ябълки ...  Confused

Лентичката черен шоколад си остава, независимо дали вечерята е сладка или солена.  Peace Включи и други плодове, както и 100гр. сурови ядки за да не ти е тежък плодовия ден.  Hug

Ааа аха, значи съм си режимна  Laughing Ето, че имаше смисъл да почна и аз да пиша тук. Благодаря  Heart Eyes
Целенасочено искам да го изкарам на ябълки, че нещо се чувствам подута и преяла от предните дни(преди диетата) и малко да си вдигна самочувствието и мотивацията може би  Wink
Но ако ми прегладнее, ще имам предвид ядките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт