90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 962
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Тази чеснова питка ти е грешка.Или само сладко,или само солено за въглехидратна вечеря.
 Ох,вече пришка на езика ми излезе да го повтарям CrazyВземам да се чудя има ли смисъл...
 annnJ,ами като ям въглехидрати и плодове е така Grinning
Благодаря за забележката, но това си го знам.  Peace Никъде не да съм написала да има сол. Чесновата питка си е домашно направена, месена в хлебопекарната, и опечена във фурната, намазана с чесново олио. Олио има и в мъфините, които също са ми домашни. Едва ли аромата на чесъм е толкова греховен. Но пък ще си го имам предвид - следващия път може само чесновата питка.  Laughing

bobybonta  БРАВО! Днес само добри новини.  Hug

# 511
Здравейте фиданки! И аз да се отчета. Днес 24-ти ден (плодов) до момента една мандарина и една ябълка. Общо свалени само 3 килца.!!!!! Общо взето свалям по един килограм седмично, май. Да се надяваме че водния ден ще пораздвижи кантара още малко и след първата 30-ка ще съм на минус 4 (поне). Не знам амо при мен ли стават така тегаво и бавно нещата?  Praynig

# 512
Бонто  Hug   bouquet  Hug

Надявам се до късната пролет др. година да ги сваля.... дали?  Thinking

абсолютно   bouquet

Бонто, цяла неделя няма да мръдна от темата. Имай го впредвид...ако пак решиш да се оправдяваш - ще летят шамари
Само следобед стой , бе слънце . Сабахлян си свободна . Сутринта ще съм на пазар, на обяд - фотосесията и после тука на пангара  Laughing
hahaha голям смях с вас...  Laughing
 Някой да ми каже овесените ядки освен топла вода,какво да им добавя,че да му мЯзат малко, м?  Rolling Eyes компот с плодове може ли към тях? Някой ял ли е през режима компот,да не изрева утре с някой ++++  #Crazy

# 513

Инка, да ти е жива и здрава малката бубка.

Ууууу! Пази боже! Малки бубки нямам в къщи  Naughty
 Laughing

Успешен воден   bouquet стискам палци
Тинки, получиха се работите. Утре плодов  Blush

Извинявай. Грешно съм те прочела.  То от тази вода погледа ми се премрежва.....Simple Smile

# 514

Аз слагам на овесените ядки, канела и ванилия. От фините варя ги леко във вода с малко кафява захар или мед  и ги ям за вечеря във въглехидратен.  Може и компот, по- добре ги кисни, а не ги вари с него.

# 515
здравейте  Hug кантара е Ок , пак показа -2 кг от почивката , старая се много наистина и дано успея  Praynig
Днес голям глад ме гони , бая си хапнах , но за вечеря ще е нещо лекичко
з- 2 банана
о- салата зеле, пил.дробчета печени и 1 кебапче, 1 ф.пълноз.хляб
в- мисля да е броколи със сирена
(сестра ми вече с нетърпение ги чака и май това ще спретна )
 Hug

# 516
  • Пловдив
К.А.G. чудесен резултат!
Инка да е жива и здрава баба ти!
Нана моите съболезнования!
И аз да дам отчет. Вчера мъжо ме заведе на китайски ресторант на обед и колкото и да гледах да е режимно храненето, то всичко беше залято с разни сосове /кой знае как ги приготвят/ и днес имам +. Днес варива - з-банан, о и в-ориз със зеле в тава
Искам да попитам днес като могат да се ядат фъстъци, може ли да са печени на фурна "със шлюпките без нищо".
ppvasileva ти сваляш от плодове и въглехидрати, така ли? Питам защото и аз от това свалям. И сега като си в почивка как се храниш, повече на тях ли наблягаш?

# 517
Привет! При прегледани 10-на страници назад не срещнах в менютата бульона, който се приема на обедното хранене. За този месец, в който се опитах да разбера режима, да създам навика да се пие вода признавам, че не съм и правила опит да го приготвя, камо ли да пия. След водния ден, харесах резултата и реших да съм още по внимателна в комбинациите и по стриктна в правилата, но в никакъв случай вманиачена. Та питам аз пиете ли и не,не пишете, че пиете, щотото се подразбира или не. Thinking Иначе се радвам, че цари ведро настроение.

# 518

Привет! При прегледани 10-на страници назад не срещнах в менютата бульона, който се приема на обедното хранене. За този месец, в който се опитах да разбера режима, да създам навика да се пие вода признавам, че не съм и правила опит да го приготвя, камо ли да пия. След водния ден, харесах резултата и реших да съм още по внимателна в комбинациите и по стриктна в правилата, но в никакъв случай вманиачена. Та питам аз пиете ли и не,не пишете, че пиете, щотото се подразбира или не. Thinking Иначе се радвам, че цари ведро настроение.
Аз лично не пия бульони.
Нана - съболезнования, скоро загуби  и баба си и сигурно ти е  много вкиснато.
Инка да е жива и здрава пък твоята баба  още дълги години.
Днес съм на палачинки. За обяд с лютеница, за вечеря с мед. закуската - банан
Лека вечер.

# 519
  • гр.София
май никой не пие бульон  Mr. Green
аз лично не обичам  Sick

# 520
Привети и от мен , фиданки прекрасни!!! Да се отчета и аз , след въглехидратите нали бях - 300 гр. Embarassed /заради количествата, три земела на обяд и двойно парче торта на вечеря/, е днес вече съм МИНУС 1200 гр.  newsm44 newsm44 newsm44 след плодове, направо невероятно  newsm78. За днес сме планирали с детето - яйчица за о. и в. със салатка, че не сме яли от Великден /не си падам много по яйцата, освен в сладкишите де, там си ги слагам радовно/, и утре ще видя.  А и да се похваля тръгнах на народни танци - два пъти седмично /една стъпка не хванах  Embarassed, а да не съм тренирала състезателни танци навремето да е разбираемо  #Cussing out, но с тези хора направо ми се преплитат краците, но няма да се отказваме, ще се науча  Mr. Green/
Прекрасна и спокойна вечер на всички  Hug, а на празнуващите - веселбата да е пълна и живи и здрави всички!   bouquet

# 521
  • София
Неката, достатъчно  Sad Тежка година.

Тъй като щях да умра онази вечер от зелева салата, днес мама ми е направила зелена за вечеря. Пък да видим колко нитратна ще е и колко ще се гърча после.

# 522
Някой да ми каже овесените ядки освен топла вода,какво да им добавя,че да му мЯзат малко, м?  Rolling Eyes компот с плодове може ли към тях? Някой ял ли е през режима компот,да не изрева утре с някой ++++  #Crazy

Аз ги залях с вряла вода, прибавих им мед, стафиди и канела. Оставих ги поне  30 мин. да понабъбнат. Не бяха лоши. Едно време ги варях и ми бяха по-вкусни.

# 523
  • Берлин
Нана, много съжалявам. Гушкам те  Hug
Бобинка, ти направо извади страШотен резултат, а все мрънкаше, че задържаш. Търпение и все така! Бравост!
Забравих бабата да поздравя - да ви радва още дълго!
Днес кардио + фитнес + йога + плодове /до момента 3 банана и 3 кивита, но ще дръпна след малко доматче и краставичка, неовкусени де/

# 524

Аз слагам на овесените ядки, канела и ванилия. От фините варя ги леко във вода с малко кафява захар или мед  и ги ям за вечеря във въглехидратен.  Може и компот, по- добре ги кисни, а не ги вари с него.
Някой да ми каже овесените ядки освен топла вода,какво да им добавя,че да му мЯзат малко, м?  Rolling Eyes компот с плодове може ли към тях? Някой ял ли е през режима компот,да не изрева утре с някой ++++  #Crazy

Аз ги залях с вряла вода, прибавих им мед, стафиди и канела. Оставих ги поне  30 мин. да понабъбнат. Не бяха лоши. Едно време ги варях и ми бяха по-вкусни.

Благодаря ви момичета, утре обаче ще го оставя да пробвам,че тази вечер не ми се яде нищо  Sad Малко притеснения имам...
Мерси още веднъж за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт