90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 918
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, реших се! От утре и аз започвам! Стискайте палци  Embarassed

# 526
При мен теглото е без промяна, няма минуси ама за щастие няма и плюсове.
Днес белтъчен/млечен:
з: ябълка
о: салата от печени чушки и сирене
в: половината от обяда

Дано утре имам с какво да се похваля, че вече 10 дни застой направо ми втръсна. Искам да видя четворката Cry

# 527
  • Русе
Добър вечер.
Влязох да ви прочета и да се отчета какво стана накрая за днес Simple Smile
з - банан (така си и остана, че беше изяден)
о - ориз със зеленчуци
в - не остана време да варя ориз, че закъснях, но - салата царевица, грах и червен боб, мъжете почти ми я изядоха, но имаше и за мен:)
Лек вечер и утре да се радвате на много минуси, а да не спорите с кантара като мен днес Simple Smile

# 528
 Здравейте.

Искам да попитам днес като могат да се ядат фъстъци, може ли да са печени на фурна "със шлюпките без нищо".
ppvasileva ти сваляш от плодове и въглехидрати, така ли? Питам защото и аз от това свалям. И сега като си в почивка как се храниш, повече на тях ли наблягаш?
Всички ядки се консумират сурови и мисля,че това включва и фъстъците,но не съм сигурна.
 Да,аз свалям от плодове и въглехидрати и то само ако вечерята ми е била сладка.Ако ям солена въглехидратна вечеря съм около нулата,а при сладка около -1кг.По време на почивката 3-4 пъти в седмицата си правех сладка вечеря,1 вечер седмично-смесено хранене,1 ден в седмицата-плодове,а през останалото време каквото ми се прияде по правилата.Това се оказа доста добра схема за мен,т.к. през почивката свалих 6кг.След това продължих да се храня по правилата на почивката  и смъкнах още 3кг. за около месец и половина.Оттогава си стоя на тези килограми,които ме устройват.Когато кантарът тръгне нагоре-въглехидратен и плодов Sunglasses
 Боби,и аз се нареждам на опашката от чакащи Mr. GreenБраво за резултата,както казваш с упоритост всичко се постига.
 Днес:
з-сини сливи
о-броколи със заквасена сметана,топ.сирене и кашкавал,салата от домат,краставица,маруля,зелен лук,магданоз,печена чушка и овче сирене Heart Eyes
в-крилце и кълка Laughing пилешки,същата салата без сиренето
 Лека вечер.

# 529
Макар и късно вечерта, да се включа.
Благодаря на всички, които ме поздравиха за резултата!
Поздравявам рожденичето! Да е живо и здраво! Да носи много радост на всички!

# 530
  • София
Инка, да ти е жива и здрава баба още дълги години Heart Eyes
nana77 , съжалявам за загубата ви!
bobybonta, поздравления за резултата, Браво  Hug
ppvasileva, браво на теб, постигнала си страхотни резултати и ти, браво  newsm10

Да се отчета и аз...след вчерашния белтъчен, днес кантара беше "+"  Tired

днес съм на варива:
з: банан + кафе
о: ориз с гъби, тиквички и маслини...( надявам се, да не съм смесила нещо непозволено  newsm78 + салата домати
в: пак малко от ориза + зелена салата

аз също не пия бульон, не го и обичам  Peace

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 06:37 от PeTiTTa

# 531
Скрит текст:
Съболезнования Нана! Много е тежко с бабите и дядовците. Аз моя дядо вече 17 години не съм го прежалила. Преди, като се запътех към село тръгвах с нагласата за дядо и баба.
Поздравления на всички за резултатите.
Боби! В неделя следобяд, на мен ми е пондрелник сутрин! Може ли по-рано таз снимка бе! Рано, рано сабалян преди работа, училище и прочие, срамота!
ПП. Много съм проста и не са знам на кой свят се намирам явно. При мен ще е неделя сутринта, така че екстра, чакам снимка.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 07:04 от tanya_76

# 532
Добро утро!
Вчера си купих за обад и вечеря пълнени чушки, обаче още докато ядях първата, усетих, че нещо не й е наред и не я доядох, останали откровено си миришеха на развалено и естествено ги изхвърлих. Вечерта реших да съм само на варени картофи като по-щадящи за стомаха (поне за моя) обаче стомахът продължи да се ме боли, тази сутрин още не ми е добре. Много се ядосах, ама каквото такова.
Днес въглехидрати - закуската още не съм я измислила, обяд ще е хляб от лимец с лютеница, вечеря - меденки.
Хубав ден на всички!

# 533
Добро утро
Вчера плодов и тази сутрин кантара много ме зарадва -900гр newsm68 newsm44. Днес мисля да опека свинско месо на фурна с много лук и това да е обяда и вечерята.

# 534
-200 от мен Grinning Не са много, но видях заветната четворка 64,8 Mr. Green От днес започвам да я боря Twisted Evil
Менюто за ден варива:
з: банан
о: леща
в: надявам се леща, но може и някаква салата от царевица, боб и тем подобни Simple Smile

Айде успех! Hug

# 535
  • София
Добро утро!
След белтъчния съм на 0. Доволна съм защото обикновенно след тия дни имах плюсове. Днес бобов:
з. грозде
о. грах и филийка Вита.
в. грах и салата цвекло и моркови.
Чакам си въглехидратния за да падна под 63. Praynig

# 536
Добро утро и от мен   bouquet След вчерашния бобов съм на 0, но се радвам,че бая си хапнах по повод рождения ден на мъжа,режимна ми беше вечерята де,но май малко в повече  Embarassed и една хапка тортичка  
Днес въглехидратен:
з-банан
о-някаква закуска
в-пица (искаше ми се да е нещо сладичко,но ще сме на заведение с приятели,които не сме виждали скоро и ще си позволя една пица. Ще гледам другата въглехидратна вечеря да е сладка!!! )

Хубав ден от мен!  Hug

# 537
аннЖ закуската ти трябва да е солена и постна задължително, а пицата вечера без кашкавал, царевица грах и т.н. Peace
Добро утро от мен. Не съм се теглила тази сутрин, утре ще видим. Днес отново петъчно прпеускане.
з- 1 ябълка
о- печени картофи с домати и зеленчуци
в- кисело мляко и БДЖ Crazy
Вчера коонтролната мина, доволна съм. Днес е по- тегава та стискайте още Blush Mr. Green

# 538
Благодаря, Тинки, знам и ще се постарая да е така. Тука до нас мисля,че има баница без сирене,може би от нея ще взема,умувам го още кое ще е подходящо,че ми предстоят 3-4 часа пътуване и обяда ще мине в колата и трябва да е нещо такова. Може пък солети да взема да ръбам,ако няма подходяща закуска. Ще го мисля Simple Smile  Peace

# 539
  • София
Прекрасна е тая диета! newsm35
Не съм свалила много - само 4кг, а всички панталони вече ми висят. Снощи казвам на ММ, че трябва да си сменям гардероба а той: Аааа-не, веднага започвай да ядеш Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт