90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 31 004
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря за поздравите.

Ето и творенията ми за именниците  Mr. Green

Скрит текст:
Тутманик

и Ябълков кекс

# 601
Цитат на: neli_asneli в Пет., 25 Окт. 2013, 14:51
Днес прекалих с обяда.Нагрухтях се.Много зелева салата с моркови,ама много+4 кюфтета,че и 1филия вита.Утре сигурно ще страдам.

Днес +0,700.Така ми се пада за лакомията.Днес бобов
з-1 банан
о-чушки пълнени с ориз,салата зеле с моркови
в-същото

# 602
сладко не обичам  не правя
но тутманика  Heart Eyes
дай рецепта, защо е такъв бухнал. Моите никога не са такива  Confused
аз си направих зелена салата, цяла малка марулка, с половин кофичка кисело мляко и си отрязах сирене - това ще да е

# 603
Честит празник дами! Честит имен ден на именниците и техните близки! Нана, много добре изглеждат, поздравления!   bouquet И сега ако кажеш, че няма да ги опиташ?!  ooooh!
Днес менюто е:
З - райска ябълка;
О - праз лук със свинско, печена чушка и 1 зърнена филия Вита;
В - крем карамел.

Крем карамел не съм яла от месеци, а го обожавам направо. Дойде му реда и го чакам с нетърпение.

# 604
nana77 да са ти живи и здрави! И аз правих тутманик, но снощи  Grinning
Ето го:
Скрит текст:
Казаха, че е станал много вкусен, аз се стърпях и не го опитах Grinning

Днес, след варива, съм -500! Направо не мога да повярвам. Crazy След близо 10 дни задържане явно нещата се раздвижиха! Официално вече съм 64 кг Mr. Green
Днес въглехидратен:
з: ябълка
о: вита с лютеница и зелева салата
в: палачинки, кекс или каквото там съм в настроение да си направя Simple Smile

Лек ден и весел празник на всички! Hug

# 605
Нана, прекрасни произведения! Да са ти здрави именниците!
о. пиле със зеленчуци в. скумрия на скара, салата зеле

# 606
  • Русе
Нана, да са ти живи и здрави имениците, страхотни произведения, и аз искам рецептата за тутманика Simple Smile
Да са живи и здрави и всички останали именици Hug
След вчерашната домашна торта имам +300. Днес засега е плодово ядков - на 1 банан, кафе и около 40 грама бразилски орех суров.
Лошото е, че довечера съм на юбилей на една приятелка. Няма как да не отида, сигурно ще го пиша белтъчна вечеря, но ще видим... Няма да го мисля отсега.
Приятна почивка, аз днес ще отмарям...

# 607
Нана, страхотни неща си сътворила. Браво! И да са ти живи и здрави именниците!   bouquet
Аз за сега съм на 3 банана,вечерта съм на имен ден, може би ще хапна някаква салата-домати,краставици или зелева,каквото има в ресторанта.  newsm78

Хубав ден на всички!  Peace

# 608
Момичета, реших се! От утре и аз започвам! Стискайте палци  Embarassed

Добре дошла! Искрено ти пожелавам успех! Чети тук, споделяй и няма да усетиш как лети времето.

Днес бях на кулинарна изложба "Даровете на есента". Е, не съм от желязо. Обядът и вечерята бяха във времето от 15,30 до 17 ч. При такива изкушения не съм преяла, внимавах - хапнах  торта с плодов крем и пълнена тиква с плодове. Знам, че е прегрешение, но дано няма жестоки последици!.

Много ти благодаря за подкрепата Simple Smile Хахаха браво, че си се удържала на изложбата! Аз незнам довечера как ще се справя Sad На имен ден сме със семейството Confused и не искам да обидя именника! Впрочем на всички именници - Да са здрави и щастливи!

# 609
  • София
Момичета, а в плодовия ден какви ядки могат да се консумират?

# 610
Момичета, а какво правите по отношение на физическата активност? Аз например, когато мога правя домашни тренировки - аеробика, малко с гирички и така ... домашните задължения не ги броя  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 611
  • София
Момичета, а какво правите по отношение на физическата активност? Аз например, когато мога правя домашни тренировки - аеробика, малко с гирички и така ... домашните задължения не ги броя  Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз преди 3 седмици тръгнах на тай чи Crazy

# 612
Здравейте ,момичета!
Ама наистина ли фурмите съдържат такъв сироп?През последния плодов ядох фурми и на следващия ден Кантарев не беше мръднал нито надолу,нито нагоре.На кутията на тези,които ядох пише 100% натурални,а на превода не пише за сиропа.По какво да ги разбера дали съдържат такъв?Ако някой знае да сподели.
Попаднах на статия ,в която пише,че при консумация на изделия,съдържащи глюкозо-фруктозен сироп човешкия мозък не издава команда ,,СТОП!,, за хапване на  сладко,за това препоръчват консумация на домашно приготвени сладкиши съдържащи захар.Лри консумацита на обикновена захар мозъкът издава такава команда.Което ме накара мноооого да се замисля.Вземах да чета етикетите на захарни изделия- ами то  не попаднах на такива........без съдържание на гл-фр сироп.Сега разбрах защо обичам толкова да си похапвам сладичко Embarassed

Иначе днес -бобов ден-не ме кафи много,ама какво да се прави.През предните 4ки пробвах ориз или картофи-ама нещо не ме засищат..... Laughing
Закуска ябълки-накрая ще се превърна в една ябълка
Обяд боб,ръжена филия,домат и зелен пипер
Вечеря-пак ще да е боб
Честит имен ден на имениците!

# 613

Аз преди 3 седмици тръгнах на тай чи Crazy
[/quote]

И на мен ми се ходи я на фитнес, я на танци, я на аеробика или пилатес, но за съжаление няма кой да ми гледа детето, а на чужди хора не искам да плащам, за да ми го гледат

# 614
Е наготвих и аз
Скрит текст:
то не бяха салти, торти, козунаци, дребни сладки и още и още Crazy
З- грозде
о- 1 сварен картоф със салата от домати и краставици
в- от всичко по горе долу малко Blush
Утре плодов и то строг, на ябълки Peace

Общи условия

Активация на акаунт