90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 999
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • в окото на щастието !
Честит празник на именяците и от мен.  bouquet  Тъкмо си тикнах 1 кекс да се пече , и наминавам да видя какво си правите . Днес ме гони адски апетит , погризках няколко ядки  орех от тези за кекса и облизах лъжицата от тестото 2 пъти  Blush Ужас  Blush. И целият свят ми е крив . Е  половината де , вие не сте  Hug
 Днес съм на ВХ. Закуска - грозде, обяд филии с домашна апетитка, маслини и безсолни печени чушки за баланс , за вечеря - кекс .

# 616
Здравейте ,момичета!
Ама наистина ли фурмите съдържат такъв сироп?През последния плодов ядох фурми и на следващия ден Кантарев не беше мръднал нито надолу,нито нагоре.На кутията на тези,които ядох пише 100% натурални,а на превода не пише за сиропа.По какво да ги разбера дали съдържат такъв?Ако някой знае да сподели.
Попаднах на статия ,в която пише,че при консумация на изделия,съдържащи глюкозо-фруктозен сироп човешкия мозък не издава команда ,,СТОП!,, за хапване на  сладко,за това препоръчват консумация на домашно приготвени сладкиши съдържащи захар.Лри консумацита на обикновена захар мозъкът издава такава команда.Което ме накара мноооого да се замисля.Вземах да чета етикетите на захарни изделия- ами то  не попаднах на такива........без съдържание на гл-фр сироп.Сега разбрах защо обичам толкова да си похапвам сладичко Embarassed

Не знам какви команди издава организма, но глюкозо-фруктозния сироп е едно от нещата, които заедно с маргарина, трябва да се избягват стабилно. Най-грозното е, че глюкозо-фруктозния сироп е основна съставка на натуралните сокчета и сладките, с които майките хранят децата си. Фруктозата е придобила известност на безопасна захар, тъй като за нейното усвояване не е необходим инсулин, което я прави "по-безопасна" за диабетиците. Но само в това отношение. Фруктозата се усвоява само от черния дроб, за разлика от глюкозата, която се усвоява и от мускулите т.е. всяка мол фруктоза, която поемаме се запътва към черния нви дроб. Ако запасът от гликоген там е запълнен тя се метаболизира в мазнина. За сравнение, ако беше глюкоза и е излишна в черния дроб можеше да се запъти към мускули или мозък и да свърши нещо полезно. Ако ще консумирате фруктоза (наричат я още плодова захар, защото е основна в плодовете) я консумирайте само от естествени източници - мед и плодове. Първо в тях я има, но в плодовете има и фибри, които забавят нейното усвояване. Оказва се, че именно фруктозата е виновна за голяма част от сърдечните заболявания при диабетиците. Лошото на глюкозо-фруктозния сироп е, че 55% от него е именно фруктоза. Избягвам продукти съдържащи този сироп, което ме ограничава от 80% от продаваните в магазина сладкиши и всичко на което пише "без захар" - този надпис е равносилен на "съдържа фруктоза".

# 617
  • София

И на мен ми се ходи я на фитнес, я на танци, я на аеробика или пилатес, но за съжаление няма кой да ми гледа детето, а на чужди хора не искам да плащам, за да ми го гледат
[/quote]

Аз го взимам с мен. Има кът и срещу 1 лев докато тренирам една какичка занимава детето ми.

# 618

И на мен ми се ходи я на фитнес, я на танци, я на аеробика или пилатес, но за съжаление няма кой да ми гледа детето, а на чужди хора не искам да плащам, за да ми го гледат
[/quote]
Сутрин по ФЛ има Йога и Пилатес по около час. Предполагам и по други телевизии има, само да си харесаш  Simple Smile Детето ми помага  Laughing Laughing Laughing

# 619
Благодаря за инфото  bouquet

# 620
Честит празник на именяците и от мен.  bouquet  Тъкмо си тикнах 1 кекс да се пече , и наминавам да видя какво си правите . Днес ме гони адски апетит , погризках няколко ядки  орех от тези за кекса и облизах лъжицата от тестото 2 пъти  Blush Ужас  Blush. И целият свят ми е крив . Е  половината де , вие не сте  Hug
 Днес съм на ВХ. Закуска - грозде, обяд филии с домашна апетитка, маслини и безсолни печени чушки за баланс , за вечеря - кекс .
Бонто, я се стегни
Да не кажеш утре не ми станаха панталоните, преядох, напънах ги, съдрах ги, не купих. И да няма фотосесия!
Изпивай един чай и си лягай! Утре едно кафе и заминавай вече !!
Ма то утре неделя, мари. Да не си измислиш че дюкянчетата затворили  bash

# 621
  • в окото на щастието !
Бонто, я се стегни
Да не кажеш утре не ми станаха панталоните, преядох, напънах ги, съдрах ги, не купих. И да няма фотосесия!
Изпивай един чай и си лягай! Утре едно кафе и заминавай вече !!
Ма то утре неделя, мари. Да не си измислиш че дюкянчетата затворили  bash
Няма, споко Mr. Green , точно утре са купищата дънки - на Димитровград на пазара, тя Тинкиту знае .  Можех и да се натъпча одеве , ма като си мислех в кой номер ще си побирам депенцето голямо , и се отказах . Ей на,  кекса изстива отдавна , ма си чакам 17,30 - да е по правилата  Joy

# 622
Момичета, да попитам киселото зеле режимно ли е? На гости съм и май това ще е за утре кисело зеле със свинско,поне за обяд...после се прибирам във Варна  newsm78

# 623
Момичета, да попитам киселото зеле режимно ли е? На гости съм и май това ще е за утре кисело зеле със свинско,поне за обяд...после се прибирам във Варна  newsm78
режимно е да ако е с месо за белтъчен, но ако има и ориз и месо не става Peace
Скрит текст:
да почерпя и аз Mr. Green

# 624
  • Варна
Здравейте момичета, да попитам ако на обяд не съм яла салата на вечеря може ли? Днес я проснах на обяд Sad На варива съм.
З-ябълка
О-леща
В-пак леща

Момичета, да попитам киселото зеле режимно ли е? На гости съм и май това ще е за утре кисело зеле със свинско,поне за обяд...после се прибирам във Варна  newsm78

На първа страница прочетох, че може като салата или сготвено във варива(с ориз) и протеини(с месо). "Чисто" може във въглехидратен ден с хляб.

# 625
Приятно празнуване на Димитровден! Да са живи и здрави  всички, които носят това име и производните му!
Аз ще бъда на "Честито"/така се казва по нашия край, когато ходим на имен ден/. Понеже съм в почивка, имам избор. Ще предпочета месце със салата. Обядът беше леща.

# 626
Здравейте, мацки! И аз /балабар Петко с мъжете/ от 12 дни съм с вас. До тук -2,5 кг. Доволно. Днес плодов - ананас, 1 ябълка и вечерях с тиква с малко орехи.
Честит празник на именниците!
Тинки и Бонто и аз съм от града с купищата дънки

# 627
Здравейте и от мен. Кантарът днес ме зарадва с нова цифра. Това е и един от  подаръците за именния ми ден  Simple Smile
Честит имен ден на всички именници ! Днес белтъчен и менюто е - цял ден пържоли!
Купих си дънки, малко ми стягат, но това за стимул  Grinning

# 628
  • София
Добра вечер.

Някой питаше за тестото за тутманика, Инке, ти ли беше бабе?

Ей ти го на

600-650 гр. брашно
60 гр. захар
1.5 ч.л. сол
200 гр. кефир (айрян)
50 гр. прясно мляко
25 гр. жива мая при месене на ръка (1 с.л. с връх суха или 12,5 гр жива в машина за хляб)
75 гр. маргарин ( краве масло или мас)
2 яйца

Аз започвам да меся кифлички с яйце и сирене  Mr. Green

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 21:35 от nana77

# 629
Здравейте, група!
Като гледам не съм само аз по цял ден в кухнята... Днес белтъчен.
з- ябълка
о- миш-маш и салата домати
в- миш-маш и прясна трушийка

Готвя за моите мъже, а аз скромно и режимно...

Общи условия

Активация на акаунт