Аватарно - котешка / Тема 41

• 21 682
  • 704
  •   1
Отговори
# 30
Ройс, благодаря за темата Hug
Сега ще падне голямо чудене с какво да участвам. Много харесвам котки, но в нета има безкрайно много картинки и от толкова избор направо се обърквам Crazy

# 31
Да ви споделя нещо от тази вечер:

Скрит текст:
Прибирам се аз от работа и във входа на нашия етаж едно малко черно - бяло котенце Heart Eyes голяма игра падна, нахраних го после, веднага се ошишка Heart Eyes Crazy. От блока имаме две баби където се грижат за тях и ги хранят, но зимата ги научиха да влизат във входа да спят Crazy хем ми е жал за животните да не стоят на студа, хем правят бели и пишкат ooooh! Започвам все повече да се обеждавам че трябва да си взема котка май Laughing Ако не ме беше викнал мъжа, бях забравила че трябва да се прибера Joy

# 32
  • КиТ
 Crazy hahaha hahaha hahaha

Страхотни дрешки си си сътворила  Heart Eyes

# 33
От Акаша са ми Heart Eyes

Направих бая комбинации с котаци Crazy този мъник ме вдъхнови явно тази вечер Heart Eyes

# 34
  • В Космоса
Вили, приятно преживяване точно по темата си имала. Grinning

Аз досега надписвах картички и сега се чудя комбинации ли да правя или да гледам филм... Thinking

# 35
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ройс,   bouquet

# 36
Чакай и аз да се запиша. Роис, страхотна котешка тема.
Аз пък ви се чудя ( с най-добро чувство), че какво като не харесвате котки, не мисля, че пречи за играта. Аз не обичам змии, ама ако има такава игра бих я играла. Тъй че залавяйте се да търсите.  Mr. Green Имам големи надежди в Туон - тя винаги прави страхотни и интересни комбинации.

# 37
Maш,стига,не ме карай да се изчервявам. Blush

Котките са зли LaughingИмат пухкавки физиономии,но само дебнат да те нападнат с онзи хъскащ звук.
Обаче има една порода много красиви.Сиви,че чак сини.
Скрит текст:

# 38
  • Сопот, Пловдив

Котките са зли LaughingИмат пухкавки физиономии,но само дебнат да те нападнат с онзи хъскащ звук.

Аз пък точно затова ги харесвам  Grinning . А това ми прилича на порода руска синя котка.

# 39
Аз съм имала  котка като студентка. Обаче сега така съм им вдигнала мерника.Пред блока има около 20 котки и явно сме си пренесли някоя бълха в нас.Малкият е зверски изринат #Cussing out Не стига, че опикават входа и...ами сега и това.

# 40
  • Телиш/Плевен
И аз ги обичам, защото са зли (много ми харесва хъскащият звук или пък като се наежат). Laughing Макар че моите нещо не искат да са такива. На село баща ми гледа 5 броя - 3 котета, една котка и един котарак. А вкъщи с ММ си имаме една котарана на почти половин годинка. Heart Eyes

# 41
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А това ми прилича на порода руска синя котка.
Не, това конкретно е британец- очите са жълти.
Руската синя е зеленоока и като цяло по-елегантна Heart Eyes

Относно колко са зли котките- зависи от подхода на човека. Спрямо мен всяка котка е зла за не повече от час- след това е пластелин в ръцете ми Twisted Evil.

# 42
  • Сопот, Пловдив
Товс го четох преди години, абсолютно вярно е по мои наблюдения върху многото животни пребивавали около мен  Grinning :

Цитат
Кучето си мисли:" Ето моя собственик...Грижи се за мен, храни ме, играе си с мен, ..Сигурно е Бог!"
Котаракът си мисли" Ето моя собственик..Грижи се за мен, храни ме, играе си с мен, ... Сигурно аз съм Бог!"

Затова ги обичам котките, самостоятелни са, своеволни и държат на своето. Обичам и кучета, разбира се, обичам всякакви животни(без птици, на тях ако може по-отстрани да им се любувам), но котките са нещо по-особено, в тях има някаква магия, тайнство, както се казва във филма "Константин" - те са с единия крак от другата страна.  Grinning

Да ви досадя ли съвсем и да пусна едно малко разказче на английски, което писах за едно писателско предизвикателство.  Mr. Green

# 43
  • В Космоса
Съгласна съм с Джой. И аз явно имам подход, защото не са ми се опъвали до сега. Даже мъжа ми ми е казвал, че съм майстор с прикоткването и омилостивяването им. Grinning Най-дръпнатата котка, която познавам беше моята собствена, но си имахме отношения с нея и се уважавахме.  Heart Eyes

# 44
Котарани,толкова съм слагала,че сега-накъде newsm78

Общи условия

Активация на акаунт