Аватарно - котешка / Тема 41

• 21 682
  • 704
  •   1
Отговори
# 45
Да си призная ли,че обичам рибки. Flutter

# 46
И аз,ги обичам,особено печенки и обезкостени Rolling Eyes

# 47
  • В Космоса
Охх, гледайте моето какви ги пуска във фейса:

- От Бургас ли си ?
- Не.
- http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5eua5gu7Z1qhgbizo1_400.gif

hahaha

# 48
  • гр. София
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 49
# 50
Ей,стига с тез човечета ,де разсейват ме ooooh!

Колкото повече мисля една комбинация, толкова по-зле става EmbarassedКакъв е изводът-грабвам една без да мисля,че иначе гола ще се разхождам Mr. Green

По темата:
Скрит текст:

Петък след обед е Hug

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 17:08 от Sause baus!

# 51
Ех, Сосче, завидях му на това котаче. Ще ми се и аз така да се пльосна някъде поне за два дни.  Wink

Още нищо не съм търсила по темата. Котки харесвам. Но и аз като Фустето се дразня на тия пред блока и във входа. Пълно е с бълхи.  ooooh!

# 52
Чак този след обяд намерих време за програмката фоторедактор Sad, ми нищо не става ooooh!
Май,ще гладам филм Whistling

# 53
  • Варна

Котките са зли LaughingИмат пухкавки физиономии,но само дебнат да те нападнат с онзи хъскащ звук.
Аз пък точно затова ги харесвам  Grinning
Laughing
Az обичам всички котки до една, но обожавам кротките и гальовни. Laughing
Скрит текст:
Не помня дали съм ви разправяла как се сдобихме с първия ни котарак. Embarassed
Един ден взехме решение да се застоявам повече у дома, че детето стана ученичка. Спрях с дългите трудови миграции. И решихме, че сега е дошъл момента да имаме коте. Майка ми случайно ми разказа за едно сиво и сакато, пред нейния блок. Понеже настана адски студ, много лошо време, не можахме да отидем да го вземем. Sad А няколко дни по-късно-няма го. Прежалихме го и се заровихме в разни организации да си осиновим. Харесахме Грей. И майка ми един ден идва у дома и гледа умно- бе това котенце много прилича на онова. Обадих се да питам в организацията къде са го намерили и ми обясняват еди къде си, а то-блока на майка ми. Laughing От цяла Варна точно на него попаднахме. Много хубави дни ни подари това коте.

Аз спретнах една комбинация, за всеки случай още една ще си подготвя, ако се дублирам с някой.
А иначе снимки имам много. Shocked

# 54
  • в огледалото на живота
Къде изчезнахте всички...мър-мър. Grinning
Аз съм меко
 казано шокирана от това  Shocked:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151902317739089&set=v … ype=2&theater
Чудя се истина ли е ,добър сценарии ли....

# 55
  • КиТ
Майка ми го гледала малко,ама ми се струва много преиграно от всички и добре замислено  Thinking,но пък що пък не да го някъде там тома нещо,хич не се учудвам  Rolling Eyes Tired ooooh!

# 56
Хаххаха, тъкмо споделих, че аз по принцип такива предавания не гледам. Стигат ми моите лични драми, но ми стона интересно отчасти защото съм в подобна ситуация. Вярвам на историята. Само накрая родителите малко преиграха с приемането на внучето.
То ако е така и аз ще вървя да завеждам дело  Whistling
Предполагам финалът трябва да е ..и заживели щастливо. Иначе не ми се вярва заради един лист хартия да си промениш мнението и да приемеш действителността.
Но както се изказах по-рано ако това е моят син първо му хвърлям един пердах, после намирам кой да набие мен и приемам ситуацията. Може би, защото гледам от друг ъгъл на нещата...

# 57
  • В Космоса
ТВ не гледам от 2-3 години. Мъжът ми по ги включва такива боклукчави предвания отвреме-навреме иначе гледа инженерни и научни предавания. И като се заслушам неволно в нещо откъслечно винаги ми се струва нагласено. Например Вип брадър все като го пусне отвреме-навреме (уж за разпускане, страшно се чудя що за разпускане е това, но и го разбирам донякъде, че му е интересно за някои публични личности да ги опознае уж що за персони са в живота от любопитство), все попадам на една дебела и една социоложка да се джафкат в кухнята. Дори и не се заслушвам за какво точно, но заклевам се, това всеки път. Е, не мисля, че е реално! Мисля, че играят. Wink

# 58
  • Сопот, Пловдив
Е, на мен не ми се стори това предаване да е риалити. В смисъл може би е по реална случка, но това, което беше снимано, си беше по предварителен сценарий, просто няма как камерата да се окаже там точно пък в най-решителните моменти. Иначе ако моето дете стане баща на 13, мисля че ще приема внучето  Grinning , станалото - станало, пред свършен факт няма да се отказвам от собствената си плът и кръв, макар че ако имам съмнения с колко момчета е било момичето, може би ще искам и аз тест, за да съм сигурна, че не е просто изнудване за пари. Но предвид ситуацията, в която и ние сме, не мисля, че аз или сина ми някой ден ще позволим друго дете да изпадне в подобна ситуация, ако зависи от нас. В смисъл няма да го карам да се жени за майката, ако не иска, но да си поеме финансовите и морални задължения.  А имайки предвид бразилската кръв на сина ми, кой знае кога ще му се роди първото дете  Crazy , БНД е станал баща за първи път на 19, а няма да забравя и друга история:

Скрит текст:
На моя съквартирантка бразилка пристига брат й, на 19 години, уж да си търси работя в Испания, но не му се получи и се върна обратно в Бразилия след няколко месеца, съквартирантката обяснява, че освен всичко друго и приятелката му е бременна и скоро ще ражда. Аз констатирам, че е нормално тогава да иска да се прибере, кой не би искал да е там, когато се ражда първото му дете, а тя ме поглежда и казва, че това ще им е трето дете  Grinning . Иначе имам познат в БГ, родители българи, и то сравнително заможно семейство, баща му е станал за първи път баща на 16 и после на 19.  Simple Smile

# 59
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Rois, страхотно оформление   bouquet

А относно предаването - случайно тази седмица голямата щерка ми каза, че неин съученик (който си пада малко актьор ... участва в една младежка трупа) ще се снима в предаване ... Каза и посоченото име на предаването, та явно е, че сценария може да е истински, но изпълнителите - не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт