Правеше ли казармата от мъжете повече мъже?

• 81 418
  • 706
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
Дете да люсне шамар на жена (учителката си примерно  Shocked). Не се очудвам, че сега нещата ти изглеждат по-добре, сравнено с тогава ...

Дам. Така е. И не само на мен.
 newsm78
Оф-ф-ф, нямам намерение да трупам 11000 мнения, съгласих се  Laughing!

# 286
А с военната подготовка на учениците какво се е случило, че майка ми като разправя, много ме хваща яд, че за нас не е имало  Tired

# 287

Joy Joy Joy
Ако успееш на натрупаш тук и 1 мнение само, ще те потупам по рамото.
В този подфорум постовете не се отчитат  Wink

# 288
  • София
А с военната подготовка на учениците какво се е случило, че майка ми като разправя, много ме хваща яд, че за нас не е имало  Tired

И аз не знам. В интерес на истината, беше интересно и поучително.
Сега, покрай Сирия, се замислих, че ние хубаво имаме сирени, ама какво правим ако верно ни бомбандират?
Знаем ли къде са бомбоубежищата?
Има ли такива?

# 289
бонбонбон, редно е да те е яд. Защото беше върховно изживяване. Както цялото обучение, така и двуседмичния военен лагер. Наживо се сблъскваш с всичката красота, романтика и опиянение от мисълта, че се подготвяш да браниш Родината. Мхъм.

# 290
  • Русе

Joy Joy Joy
Ако успееш на натрупаш тук и 1 мнение само, ще те потупам по рамото.
В този подфорум постовете не се отчитат  Wink

Моля те, по вашия край не зная как е, но ние доматите ги ядем без колците  Peace.

За военната подготовка- ами то държава няма, армия няма, от къде да има такова чудо?  Grinning

# 291
Аз не си спомням нещо полезно да сме научили, освен разглобяването на калашника и маршируване.
Но иначе беше много забавно, да. Млади командири, любовни драми, бар Шишарка.

# 292
Ние не сме имали, но съм за, на децата им е интересно  Peace трябваше вече да е стартирала май, но не съм сигурна.

Моля те, по вашия край не зная как е, но ние доматите ги ядем без колците  Peace.

Форуми, в които броят на мненията НЕ се отчита:

Скрит текст:
Правила, условия и указания
Клюкарник
Форумите за обяви
Отчетните форуми
Календар на събитията
Татковци*
Дом и семейство* (мненията в подфорумите Нашият дом и Хоби се отчитат)

* Отчитането на броя мнения е изключено от 29.11.2006 г.

# 293
  • София
Ааа, ние май хванахме някаква по-лека форма.
Даже май не беше ВО, А ГО или нещо такова.
Имаше и първа помощ, съвети от която помня и до днес и наистина са полезни.

# 294
  • Русе
Ние не сме имали, но съм за, на децата им е интересно  Peace трябваше вече да е стартирала май, но не съм сигурна.

Форуми, в които броят на мненията НЕ се отчита:

Скрит текст:
Правила, условия и указания
Клюкарник
Форумите за обяви
Отчетните форуми
Календар на събитията
Татковци*
Дом и семейство* (мненията в подфорумите Нашият дом и Хоби се отчитат)

* Отчитането на броя мнения е изключено от 29.11.2006 г.

Е-е-е, стига де, шегуваш се нали  Laughing?
 Исках да ти кажа, че ми е пределно ясно това, още повече твоите мения са смешно малко, ако се отчитаха всичките  Mr. Green!

И кое ще стартира??? Идея си нямате, че повечето от тези места, в които се провеждаха подобни занятия вече не съществуеат нали? Обаче мения да има!

# 295
  • София
Аз не си спомням нещо полезно да сме научили, освен разглобяването на калашника и маршируване.
Но иначе беше много забавно, да. Млади командири, любовни драми, бар Шишарка.

2 седмици лагер, вярно - с мизерни условия, ама на 16 години на кой му пука...
И командирите, понеже бяха повече запасняци, а не кадрови, хич не се натягаха... За женкарите пък беше съвсем като в рая  Laughing
И последната вечер след дискотеката - вдигане по тревога, т.е. не се спи изобщо...

# 296
  • Варна
Ми кво, не беше ли купон?  Laughing

# 297
   Нашите командири бяха рядко прости и рядко грозни, така че нищо особено не се случи. Обаче на Говедарци си е хубаво...

# 298
Казармата  шлифоваше мъжете...определено момчетата се връщаха Мъже!!! Болшинството от тях ставаха читави хора, зе единици не говорим...за инциденти също.../то и на почивки като ходим стават инциденти/...

Имам двама сина и определено искам поне 6-12 месеца да поядат "чужда чорба" ... Peace има какво още да научат  Peace

А аз искам равни задължения — каквото е за единият пол, същото и за другия. Да видиш как влизат "кифли", и след година ядене на "чужда чорба" излизат "кротони"...   Joy

# 299
  • Русе
 Кифла с шоколад е далеч по-добре отколкото хрупащи кубети  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт