Правеше ли казармата от мъжете повече мъже?

• 80 152
  • 706
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Като си се натикал в БГмамма да обясняваш колко си велик, какво искаш. Случвало ми се е с мъже да говоря, не са на вашето мнение.
Да съм казал че съм велик? Да съм започвал аз темата? Ама гледа, гледах какви глупости пишете и реших че може да ви налея малко акъл в кратуните. Но явно тези МЪЖЕ с които си говорила са големи авторитети. На такива "МЪЖЕ" дето са израснали до дупето на майка си и тя се е грижила за тях през целия им живот, много да им нямаш доверие. Ама ти си знаеш де.[quote author=Трещерица

# 91
Не, бе, старшинка, не се обиждай. Познавам такива като теб - добре, че са жените им да оцелява семейството.

# 92
  • Kопенхаген
Трещи, и ти си от поколението в което всички мъже служеха в армията задължително. Не малка част от тях продължаваха във ВВУ-ща. Тогава професията на военните се считаше за особено престижна.

# 93
Трещи, и ти си от поколението в което всички мъже служеха в армията задължително. Не малка част от тях продължаваха във ВВУ-ща. Тогава професията на военните се считаше за особено престижна.

Аха, за тези, които нещо друго не могат. Безплатно образование, безплатна квартира, голяма заплата.

# 94
Ами жена ми не работи и няма приходи. Не знам как ми оцелява семейството. Между другото не знам и какви хора познаваш, но аз не съм военен, ако това си мислиш. Нито пък съм "старшинка". Имаш много погрешна представа за униформените обаче. Не знам от къде черпиш информацията си но явно не е от първа ръка. Аз лично споделях мнението си на човек служил навремето като "наборен войник". Моето мнение е че по време на НАБОРНАТА СИ СЛУЖБА научих много неща. Тези неща които научих там са мнооооооого далечни за тебе. Изобщо си нямаш и на представа че съществуват такива работи, затова си мислиш че може и без тях.  На времето е нямало GSM-и но хората са оцелявали защото не са знаели за тях. Я пробвай сега без GSM.

# 95
Ето това е днешна България. Жени се опитват да обясняват на мъже, що е то казармата.  Mr. Green

Не. Само пиша това, което казват мъжете, ходили в казарма Simple Smile защитават я само най-големите скатавки, защото им е дала ценни уроци (техни думи, не мои).

# 96
Това да знаеш кога да се скатаваш и кога да работиш е също ценен опит.

# 97
Това да знаеш кога да се скатаваш и кога да работиш е също ценен опит.

Там е работата, че мързелът им е толкова голям, че до работа не се стига  Simple Smile

# 98
Какво работиш и колко ти е заплатата, за да може жена ти да няма никакви доходи?

# 99
  • Kопенхаген

Аха, за тези, които нещо друго не могат. Безплатно образование, безплатна квартира, голяма заплата.

По него време не само във военните училища обучението беше безплатно. Подценяваш военните специалности като такива  Grinning

# 100
Мързелът е движещата сила която задвижва целия свят. Без мързела сега щяхме да сме още пещерни хора. Всички изобретения са продиктувани от силата на мързела. Ама от къде да ги знаете тези неща като не сте били в казармата.  Joy

# 101
Еййй, в голяма полемика влязохте  Joy
Мъж без военна книжка е като жена без цици.
Тва е истината, ако ще да ви харесва  Mr. Green

# 102

По него време не само във военните училища обучението беше безплатно. Подценяваш военните специалности като такива  Grinning

Освен с военните си специалности офицерите излизат от ВВУ-то и с цивилни такива.

# 103
Точно казано и на място.  smile3521

# 104

Определено е така. Аз нямам цици, затова си изкарвам хляба с акъл.

Общи условия

Активация на акаунт