Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога може да се определи полът на бебето по време на бременност?
Какви са сроковете за болничния отпуск по време на бременност в България?
Какви са някои от необичайните симптоми и преживявания по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога може да се определи полът на бебето по време на бременност?
-
Какви са сроковете за болничния отпуск по време на бременност в България?
-
Какви са някои от необичайните симптоми и преживявания по време на бременност?
-
Кога коремът на бременната жена започва да се вижда?
-
Какви са правата на бременните по време на изпитателен срок?

С толкова нетърпение чаках вторник, сега още 2 дни

Нещо с тия пари ми писна да се боря 

за сколиозата и бременността, уж знам, че няма проблеми, ама да питам има ли друга мама с някакво изкривяване на гръбначния стълб, моето е в лека фаза, но ме е страх да не прогресира, иначе казах на док че имам такова и тя каза няма проблем..
понеже съм само на 20 години, майка ми не иска да приеме факта, че съм бременна, даже като и казахме много ми се сърди, всички други се радват и го приемат добре, но тя......
а аз вече повече от година не живея с тях, оправям се сама (е не сама де, с моя приятел, но той си се грижи за мен и се справяме). Обаче проблема според майка ми е, че от 7-ми клас обмислям къде ще следвам, а вместо университет и сервирам бебе. А моята гледна точка е такава: миналото лято след като завърших гимназия си подадох документи в унито и ме приеха в специалността, която аз исках най-много, но нашите не искаха да оставам сама в България (точно тогава майка ми и сестра ми се преместиха тук при баща ми), а аз бях тук за 3 месечен стаж от училище. И така по молба и настояване на родителите ми останах в Германия и не се записах, отидох веднага в унито на нашия град, защото е безплатно и е добро, но ми заявиха, че понеже съм завършила Гимназия по туризъм, при тях мога да уча само икономика, а аз не искам да уча нещо, което ще ми е безкрайно скучно, търсих други УНИ на близо, но туризъм имаше мн на далеч и така си останах без висше за сега. Но според мен бебето няма да ми попречи да завърша висше в бъдеще или някакъв друг вид обучение, като тези в Германия. Плюс това тук ще са и двете баби и двете лели на бебо, и ако имам да уча, мисля че няма да ми откажат да го гледат за малко.... Но наистина мисленето на майка ми много ме разстройва, и дори понякога плача.. Казва ми, че това е голяма глупост и че е най-голямата грешка в живота ми
А тя ме е родила на 19 и дори няма средно образование 

. А и живота не свършва като родиш, аз пак си излизам по заведения, нали за това са бабите
. А и съм благодарна, че моите родители, както и тези на мъжа ми винаги са ни подкрепяли. Дори си мисля, че сега са по-радостни от нас, че ще имаме живот и здраве на пролет още едно детенце.
и едни мисли почват да ми се въртят в главата
. Но пък от друга страна сега ни е паднало да се поглезим, че после...
А сега... ще и дам малко време, сама да го осмисли...