Посъветвайте ме как да откажа ваксина?

• 1 550
  • 7
  •   1
Отговори
Може ли да ми обясните какви са възможностите да откажа някои от ваксините, които трябва да се сложат на бебето ми.

Причината да не ги искам е, че започна да се стряска много при заспиване след една ваксина и имаше съмнения за епилепсия. Слава богу не ни поставиха тази диагноза, но и други ваксини тепърва предстоят. Не искам да рискувам.

Педиатърът ми казва, че няма възможност за отказ. Така ли е наистина? Не ми се пробва с официалната комисия, защото знам, че няма да стане.

Има ли и други варианти? Например педиатри, които са по-склонни да съдействат в тези случаи?

# 1
Хайде де мами, включете се!!!!

# 2
https://www.google.bg/#q=%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0 … D0%B8%D0%BD%D0%B8

Най-горния резултат,попълвам го и го давам на личния си лекар,давам го и в училището,защото моето дете е голямо и нямам проблеми вече 11 години / все още чакам някой да ме глоби,но ....,пък и те сигурно знаят ,че ако го направят,ще ги скъсам от съдебни дела  Mr. Green/

# 3
Ако занеса тази декларация на педиатърът, той ще я приеме ли или ще ми се изсмее? В смисъл официално призната ли е?

# 4
От кого да е призната,нали ти си родителя ,който носи отговорност за детето,според закона.Факта ,че ти не разрешаваш ваксини,защото това е медицинска манипулация,с която очевидно не си съгласна,е достатъчен.

# 5
казваш,че няма да ваксинираш и край,или дай пари на личната и тя ще пише,че имаш ваксините и готово,за 50лева са готови и в огъня да влезнат Simple Smile

# 6
Здравейте! Аз отскоро съм майка, детето ми е на 4 месеца и сега ни предстои редовната васкина за четвъртия месец. ПРеди да родя не се бях интересувала от ваксините, защото по принцип съм голяма паника и не исках да си вкарвам допълнителен стрес, но в последно време много хора публикуват разни негативни статии за ваксините из Facebook и така се поразрових и попаднах на тази тема. Виждам, че една от вас се е отказала успешно от ваксините - искам да питам - мога ли по всяко време да се откажа, понеже сега предстои прием на ваксина, от която вече са ни били, дали би било проблем да се откажа на този етап, след като вече веднъж сме започнали ваксините? Ако не ни бият ваксините имаме ли някакъв шанс да постъпим в ясла, детска градина и т.н?
Благодаря предварително Simple Smile

# 7
  • Финландия
Как отказвате ваксините- веднага в началото ли, или може и да е сложена вече някоя от ваксините и тогава обявявате, че не искате вече?

Общи условия

Активация на акаунт