Септемврийче вече гука, мама пък съвсем изкука!

• 34 952
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Успокоих се малко, че не само ние сме така. Днес ще и слагат ваксината, кака и беше болна, надявам се малкото да не е прихванало и всичко да мине добре.
Хубав ден!

# 136
 Добро утро мамчета, влизам само набързо, че малчо е буден от 04 и нещо и е кисел, искам да ви почерпя за рождения си ден

Хубав слънчев и топъл ден ви желая изпълнен с много емоции с малките човечета!!!

# 137
  • Пловдив
Здравейте от мен и тук. Ние си растем, ревем си от колики и няма оправия. Нямам време много да чета тук, но се надявам скоро коликите да минат и малката да ме остави да си чета и да си пописвам от време на време. Иначе ние се радваме на хубавото време и по цял ден сме навън. Храним се, ревем и спим навън - голям ни е кеф Simple Smile

# 138
  • София
Добро утро!

И ние последните 2 дни сме по 4-5 часа навън. Със сигурност ми се събират вече над 8 км ходене на ден, че и моята принцеса не ще да си спинка кротко, ако съм седнала. Но пак е по-добре навън, отколкото вкъщи да се чудя как да я забавлявам между храненията. Приготвила съм си една книжка в количката, да видим дали някога ще я разгърна  Laughing

А какво мислите за влизането с количка в магазини? Докога трябва да се ограничаваме да го правим? Нали продавачите не се сърдят (в малките магазинчета), че така окупираме доста пространство?

# 139

А какво мислите за влизането с количка в магазини? Докога трябва да се ограничаваме да го правим? Нали продавачите не се сърдят (в малките магазинчета), че така окупираме доста пространство?

Ограничавате ли се?  Shocked Аз не влизам единствено там, където не мога да вляза - било заради стълби, заради тесни врати или липса на пространство вътре. Това всъщност е на повечето места  Mr. Green , но никога не ми е хрумвало да се ограничавам от други съображения.
Обаче, вчера излизахме с количка и си останахме само с разходката. Днес трябва да обиколя 5-6 места и ще го мятам в слинга, иначе няма оправия.

Да ви се оплача, Вчера му харесах едни сладурски якенце и панталонки в магазина на Бързаков. Там са зад щанда и продавачката ми ги подава. Обсних й, че искам за възраст 3-6м, то бебето беше в количката пред нея; погледнах го на две, на три и й казах, че го взимам. После отлетяхме преди да се е събудило диването. Сутринта го отварям и гледам, че на панталонките има една резка скъсано. Освен това пише размер 80 - за година и половина  ooooh! Знам, че аз съм си виновсна, че не съм гледала навреме, но ме е яд. Ще видя дали мога да го сменя че не съм сигурна, че и касовата бележка пазя...

# 140
Lulu25 здравей, тъй като имам намерение да си купувам слинг искам да те попитам няколко неща ако е удобно
 - твоят с какви размери е - 45 см. ширина малко ли е и да търся ли по-голям
 - каква материя е подходяща за студено време
 - еластичните материи по-удобни ли са

Спряла съм се на този http://sunnybabybg.com/order.html, материята е памук и еластан, 5 м на 45 см.

# 141
  • София
Ето ме пак Wink

Бяхме на втори контролен преглед след раждането в Токуда.  Премериха дребосъчка 3650 гр., което си е 950 гр. наддаване за месец + 2 см. на ръст.  Докторката малко се възмути за АБ, който педи ни изписа, и каза, че можело да минем и без него Rolling Eyes  Но е минало вече, важното е, че малкото не кашля от вчера.  Само нослето продължава да хърка и ще промиваме начесто с физ. р-р. 

Ограничавате ли се?  Shocked Аз не влизам единствено там, където не мога да вляза - било заради стълби, заради тесни врати или липса на пространство вътре. Това всъщност е на повечето места  Mr. Green , но никога не ми е хрумвало да се ограничавам от други съображения.

И аз така Peace
Пък за продавачите хич не ми е хрумнало да мисля Whistling

Лулу, отивай смело да си поискаш да ти ги сменят, според мен не би трябвало да има проблем.  А колкото е твоя, толкова е и нейна вината, пък и е ясно, че ти с бебе си по-разсеяна от обичайното.

добрева, честит рожден ден  bouquet  Много здраве и бебешки усмивки ти желая  bouquet

Моето дребосъче пък днес става на 1 месец Flutter

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 12:56 от Sleeping Beauty

# 142
  • Пловдив
dobreva.t, честит рожден ден! Много здраве, любов и красиви мигове ти желая!  newsm59
Коко още не е имунизиран, заради жълтеницата, която още не е отшумяла. Така като чета за реакциите от ваксината втората и си припомням с Гого какво чудо бяха ваксините и отсега ми става лошо. ooooh! Ще мине и ще замине, ама като знам, че го боли и ... Иначе по цял ден сме навън в хубавото време, вчера май го претоплих малко, но на слънце много топло, на сянка си е хладно. Навън още не съм кърмила, но и не знам как ще стане. В поза футболна топка ми трябва възглавница, може в люлка, обаче пък му запушвам носа с гърдата и направо не ми е ясно как да стане. То няма и за кога. На пролет вече ще е по-голям и ще се храни бързо надявам се, а и ще почваме твърда храна, та едното ядене вън може да е нещо твърдо вече.  Simple Smile Хайде да го храня и да бягаме- хубав и слънчев ден от мен!  Nature Sunny

# 143
Бюти, да ти е жива и здрава порасналата мадама! И браво за страхотното наддаване!

Бадемов цвят, аз не съм специалист, мога да кага за моите - имам два, къс и дълъг. Мисля, че са горе-долу толкова широки, като материя са от лен. пЕластично не ми се вижда много добре, защото те и така се отпускат, а еластичното - съвсем (понеже ги ползвам и за кърмене и ми е важно да са добре стегнати под гърдата, че иначе я опъва. Като материя не мога да кажа, че му топли допълнително, аз му топля, защото е залепен за мен.
Нека се включат и другите - мен тези шалове ме устройват.

# 144
И аз да се запиша най накрая в темата Simple Smile. Да се похваля днеска ставаме на 1 месец и следобед ще ходим на консултация. Дано не плачкаме много на ваксината. Не ми остава много време да ви чета и пиша, че сме от ревливите и носещите се на ръце, но има и проблясъци като сега Simple Smile.

# 145
Добрева, честит рожден ден! Щастие и любов!

# 146
  Здрасти! От осми септември съм дядо. Симо е на кърма почасово, обаче много го мъчат колики, а ревът му е все по-мощен, та се записвам и сега ще ви чета как се оправяте. За слинг - откъде може да се купи в Младост? Не съм пазарувал онлайн, нося си парите в кеш и предпочитам да видя и пипна. С халки ли е по-добре, или с възли?

# 147
Включвам се към цъкащия звук.
При мен цъка само на едната гърда,слагам я първо на нея и след това дояжда на другата.Бързо се отказва от цъкащата.Видимо тя започна и да изостава в производството, наполовина на другата е като размер.Твърдата пътечка си стои,но се разнася при кърмене. А"блистера" незнам дали е блистер, защото е встрани на зърното, не в областта, в която тече мляко.Натисках и се изстиска като пъпка с бяло връхче, незнам дали изстисках всичко, защото още стои.Опитвах биологичната поза, но и на нея цъка.Как да се справя?

# 148
Добро утро!  Crazy
Вчера направихме четири часова разходка. Малката спа през цялото време. Обича да се вози. Дано се задържи хубавото време.
Миналата седмица поръчах видео бебефон, който вчера получих. Не смеех да изляза от стаята и нямах доверие на обикновения.

# 149
Добро утро!
Вълкът, честит Симо! Моето бебе по-скоро няма колики, а нормалното бебешко вечерно безпокойство от умората от деня и новите впечатления и преживявания. Търпение и обикаляне из стаята на гърда помагат при нас.
Момичетата, които не излизат навън, да излязат веднага:). Два месеца у дома са нечовешки, знам, че е ужасно с нервно бебе навън, но мисля, че все пак с малко настоятелност и много трикове можете да научите бебетата на 45 мин. разходки на първо време. Създайте им някакъв ритуал по излизането, и го направете очакван момент от деня.
Като отговорихте всички, че давате вит. Д купих и аз най-накрая, но още не съм давала, оправдавам се пред себе си, че всеки ден сме навън засега.
А като сме на тема ваксини - как се развива БЦЖ белегът при вас? С баткото беше невидим, а с малкия е доста червен...

Общи условия

Активация на акаунт