Вашите правят ли го ?

Заспива ужасно трудно - понякога по 1 час виси на гърда като сукне, пуска уж да спи, спи 2-3 мин, пробужда се, пак си търси гърдата, сукне малко и пак така.
Почвам да го преобличам, той се изнервя и иска отново да суче. Давам уж колкото да се успи, но този път пък почва да ака, пак се преобуваме, пак се нерви, пак суче. Ужас е. По 3 часа вечер се приспиваме в един такъв безкраен цикъл... И това вече няколко дни.
Обаче не знам как мога да го контролирам... В количката и навън също не става, защото се съдира от рев. Трябва само да вървя и то доста бързо, не минава номера с побутване и леко клатене на количката на място.
От доста време не съм се включвала, но от както се появи моята принцеса, нямам време да се сетя дори за себе си
Надявам се всички да сте добре и дано по-често да ми остава някоя минутка, за да успявам да ви чета
Лека вечер за сега
Продължавам да дохранвам с АМ на гърда
Поръчала съм си слинг и идната седмица ще ми го доставят та да мога да я разнасям на мен и едновременно да мога и някаква работа да свърша.
Такова нещо до сега не ми се беше случвало. Накрая изгоних ММ в другата стая, едната от едната страна, другата - от другата и да спят. Така и се получиха нещата. Ама аз си мислях и друго. Понеже Кали я къпем вече през вечер (още от какво беше болна, а и заради студа) и снощи и беше ден без баня. Да не си търси банята, знам ли я пък? Не искаше да яде, не беше гладна, искаше да я гушкам и разнасям. Слагах ѝ подплънката си (понеже си правех мои собствени за многократна употреба), уж на мен и на мляко да ѝ мирише - няма файда.
На ти сега активна бременност 

, при което се отказва.
Основно се разнасяме като го хванат коликите, но все пак на гърба и кръста се отразява