Септемврийче вече гука, мама пък съвсем изкука!

• 34 947
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Включвам се и аз.
 Бебка е родена на 04.09.2013 Емили
Другата седмица ще ни ваксинират,на предните ваксини не плака нито беше кривичка даже и температура не ми дигна, надявам се и сега да е така.
Благодаря Ви за темата и за септемврийските бебчета 

# 556
Здравейте и от мен!Не че има какво да ви кажа, но голяма скука настъпи тук,а ми беше така хубаво да ви чета.Край нас само болести.И на нас още ни хърка носа и прокашля по 2-3 пъти на ден, но едно такова давещо и задушливо като алергична кашлица.На една приятелка детето е 3-4дни по малко от нас и са ги вкарали в болница  #Crazyние утре на обяд сме на консултация и се надявам да не я последваме направо като си помисля и откачам.Много ми е притеснено.

Почнахте ли покупките за празниците?Какво купувате на децата а на половинката и роднините?
Я да попитам някоя от вас ползва ли лазерен епилатор?Дали вършат наистина трайна работа?

# 557
Pampers значи ли това че е нормално това задържане на въздуха ?Аз така се ошашках ,явно проблема е в мен тр да съм по-спокойна ,но и днес като гъкне и веднага я взимам да не вземе да ревне  Embarassed

Не е нормално за всички. При малко бебета го има. Но е хуабво това, че й спетяваш рева. И аз се опитвам да го успокоявам и да го разсейвам, когато започва да плаче. Лесно се превъзбуждат на тази възраст и после няма успокояване.

eni_zlat, възможно е. Всяко бебе реагира на различна храна.

Ама ние да внимаваме, да не влезем и в следващата септемврийска тема  Grinning  Mr. Green
Като нищо можем да направим по един подарък за 1-я рожден ден на мъниците  hahaha

desislava_1234, за първото дете вземаш майчинство според възрастта и за второто също е майчиство, изчислено 2 години назад.

ema 2013, почти всички сме във ФБ за това тук опустя.

# 558
Здравейте, момичета!Днес ставаме на 2месеца GrinningТолкова бързо минаха.Вчера бяхме на консултация 5кг. и 59см. от предния сме качили 800гр. и 4см. Нашия нос продължава да хърка и от време на време прокашля, но вчера като излязохме в лекарския кабинет нищо и нямаше  newsm78Лекарката я прегледа и каза че и няма нищо и ни сложи ваксините да се надяваме, че тя е права, че толкова ме е страх от тези ваксини......

# 559
Здравейте,
има ли някой, който още ползва Колийф? Имам неотворена опаковка и мога да я изпратя.

# 560

На  нас чушките не ни създават проблем, но дали е възможно рибата като преминава в кърмата да дразни коремчето на бебка?

Чудила съм се същото! Не ям често риба макс. 1 седмично, но после бебка ми плачка от колики, а дори да й къркори коремчето не плаче често?! Затова и аз мисля да си забележа следващото ядене на риба как ще й се отрази Simple Smile

Аз и съпругът ми сме родени септември и много искахме септемврийско бебе, но тя реши друго  Laughing и се чудя да не стане каквото исках ама с 2-то  Laughing т.е. знам че е индивидуално, но на вас след колко време ви казаха, че се възстановява овулацията след раждане и има ли значение кърменето (май по скоро не)
 Shocked

# 561
На мен ми дойде след баткото като беше на 11 месецаа. Сега още няма следа, но на доста момичета им дойде (независимо от кърменето).

ema2013, браво за растежа! Simple Smile Сега как сте с кърменето?

# 562
При мен дойде на втория месец, но сега няма, а минаха месец и половина от тогава.Със сигурност не съм бременна.Явно нещата още не са се регулирали.
При мен риба не пречи,чушки пречат ама люти.Докато бях бременна много хрупах сурови чушки Simple Smile
Явно почти всички минахме през тия проблеми с носовете.Ние направихме 3 месеца,а още не сме били вторите ваксини.Сега пак боря сополи,за да ги биеме най-накрая.Дано се справя без лекарства.
В тази връзка някой може ли да ми каже Коларгол за какви сополи се изписва.

# 563
Деси аз също си мисля, че имаме заден секрет защото носа и хърка и понякога прокашла, но нашата педиатарка реши, че нищо и няма и наистина докато бяхме навън носа й не се чуваше да хъркори, а като се приберем .... и така биха и ваксините, но на мен ми е свито сърцето.

Лулу до никъде не сме.Аз честно казано се уморих.От лявата гърда дърпам 40мл.а от дясната едва 20мл.със зор - странна история от едната се увелици, а от другата намаля.... #CrazyСега само и давам да суче и й правя по 30-40мл. добавка и така.Все някак ще избутаме още месец- два.Днес й дадох лъжичка сокче от ябълка и за сега не се превива от коремче.При нас коликите отминаха ако не изцяло поне е мнооого по поносимо.Ние нали си имаме проблем с ходенето и това сокче ни дойде мнооого добре - изчисти й се коремчето чак памперса преля Mr. GreenВсичко ни действа разхлабително и панадола като и дадох така, че ще я караме по старому със захранването, а кърменето колкото има това е.

# 564
Как се решаваш на толкова малко бебче да даваш сок... аз съм явно настроена по друг начин и не мога да си представя все още да му дам друго освен мляко, още повече след всичко, което съм чела и най-вече, че стомахчетата им още не произвеждат необходимите ензими да разградят друга храна освен кърмата и не могат да извлекат полезните вещества от другата храна.
Всеки си знае, де  Peace

# 565
Лулу може би защото и на двете си деца съм давала и за това.Някак съм го приела за безвредно.Днес не съм убедена дали заради сока или панадола който й дадох вечерта заради ваксините, но напълни памперса.Ако и утре го направи ще има полезна страна сокчето Laughing

# 566
  • София
Добро утро!

Цикъл все още нямам, с баткото ме изненада, когато стана на 4 месеца, въпреки че кърмех. За това сега съм си в очакване във всеки един момент Rolling Eyes

За захранването и аз ще прескоча сокчетата, макар че съм сигурна че педиатърката ще ги предложи ooooh!

Ема, дано и минава вече хремета, че се измъчи горкото Praynig

Имам нужда от помощ за този ФБ Blush
Получих покана за групата, уж се присъединих, но сега излиза съобщение че трябва някой от админите да ме логне newsm78И чакам, чакам....., така ли трябва да е, не знам къде да се представя, за да знаете, че съм от форума и да ме приемете newsm78
Памперс, нещо май не правя както трябва, ама ще ме прощавате нищо не схващам в тези затворени групи Blush

# 567
Здравейте момичета,

И аз си мислех да се присъединя към групата във ФБ, че тук наистина останахме само "няколко
голи пушки"  newsm62
Ако може някой да ми каже как да се адна там, ще му бъда благодарна  thumbsup
При нас ваксинката от онзи ден мина лекичко - нямахме температура, само малко мрънкаше следобеда, но дай Боже това да са ни проблемите.
Оказа се, че имаме дерматит. Не е обострен - само на няколко места има петънца и я мажа с един крем, който изписа лекарката. Каза ми, че дерматита е предпоставка за евентуални бъдещи алергии и препоръча късно захранване - към 6тия месец. Аз така или иначе бях решила ако имам кърма, да правя захранването тогава.
Млечицата в устичката е доста упорита - мажа с Дактарин, но все се появява.
От 2-3 вечери започнах да я слагам да спи в чувалче - взехме едно много мекичко на Майорал и съм много доволна. Има си ръкавчета и не се повдигам по 100 пъти да проверявам дали не се е отвила  newsm10
Лигите не спират да текат и започвам да си мисля, че може зъбките да ни изненадат, защото й дадох една гумичка и доста сериозно я дъвче.  #Crazy

Хубав неделен ден пожелавам на всички ви  smile3525

# 568
Благодаря ви за отговорите относно цикъла   bouquet

# 569
  • София
Choch_KA , пиши на Pampers Peace

Общи условия

Активация на акаунт