Бебка е родена на 04.09.2013 Емили
Другата седмица ще ни ваксинират,на предните ваксини не плака нито беше кривичка даже и температура не ми дигна, надявам се и сега да е така.
Благодаря Ви за темата и за септемврийските бебчета
ние утре на обяд сме на консултация и се надявам да не я последваме направо като си помисля и откачам.Много ми е притеснено.

Толкова бързо минаха.Вчера бяхме на консултация 5кг. и 59см. от предния сме качили 800гр. и 4см. Нашия нос продължава да хърка и от време на време прокашля, но вчера като излязохме в лекарския кабинет нищо и нямаше
Лекарката я прегледа и каза че и няма нищо и ни сложи ваксините да се надяваме, че тя е права, че толкова ме е страх от тези ваксини...... 

Сега само и давам да суче и й правя по 30-40мл. добавка и така.Все някак ще избутаме още месец- два.Днес й дадох лъжичка сокче от ябълка и за сега не се превива от коремче.При нас коликите отминаха ако не изцяло поне е мнооого по поносимо.Ние нали си имаме проблем с ходенето и това сокче ни дойде мнооого добре - изчисти й се коремчето чак памперса преля

И чакам, чакам....., така ли трябва да е, не знам къде да се представя, за да знаете, че съм от форума и да ме приемете 

Препоръчани теми