Септемврийче вече гука, мама пък съвсем изкука!

• 34 963
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Тежкият е синфлориксът. Пентаксимът много рядко има реакции.
Аз ги разделям - не ми допада идеята дя му вкарвам толкова много болести в организма едновременно. Все ме е страх, че може да бори и друг вирус, а да не се е проявил още и да има гадни последици...

# 601
Това с ваксините и на мен ми е болна тема все ми се свива сърцето да не стане нещо.
Момичета аз вчера си взех изпита всъщност ми го дадоха и ме е яд малко сега, че не поучих малко повече ама поне пък приключих с ученето за този живот.Я ми потрябва я не тази магистратура, но както и да е ангажиментите ми вече са само децата  Laughing
Да ви се оплача тръшна ме вирус направо немога да повярвам аз дето години не съм се разболявала така, но явно от бремеността и кърменето имунитета ми много е паднал.Вкъщи взех да ги тъпча с респивак защото то не се трае все някой мъкне нещо.И аз бих пила, но ще питам на следващата консултация ако не забравя де.Дано не заразя и малката, че тогава съвсем ще лудна.

# 602
Момичета, имам проблем с фейсбук. От снощи не мога да си влеза в профила, получавам това съобщение Your account is temporarily locked
Unfortunately, your computer may be infected with a virus.
Don't worry. We'll help you find and remove any infected files right away.
след което ме прехвърля да си свалям някакви програми, обаче пише "ако имате оригинален Уиндоус" - е,кой,аджеба,в България има такъв Simple Smile
и не знам дали да ги свалям, какво да правя, чела съм за хакнати профили, сега не мога да се ориентирам при мен какъв е случая.
Ако някой знае или е имал подобен проблем, моля да ми каже как да се оправя, че без ФБ нямам връзка със света !!!!!  newsm50

# 603
  • София
Аууу, наистина е драма. Тук имаше някаква тема за фейсбук, питай ги и дано помогнат

# 604
Amelly само с един браузър ли пробва да отвориш? И само от компютър ли можеш да влезеш?

# 605
благодаря, оправих се. В крайна сметка го натиснах този бутон за даунлоуд на нещо-си за оригинален уиндоус и като приключи свалянето, ми се отвори автоматично ФБ. Брат ми като има време, ще провери какво точно съм си свалила Simple Smile

# 606
Привет момичета,
Вече и в Несебър има снежец  newsm03

kotkincho успокои ме с това, че и на вас ви слагат само по една ваксинка.

Lulu25 аз винаги съм била малко по-чувствителна, но след раждането направо мога да се разплача на всяка секунда от умиление. Много ми е мило, когато я кърмя и по-скоро се притеснявам, че самата аз много трудно ще успея "да се отбия" и затова искам като почна захранването лека полека да махам и кърменето, защото съм убедена, че ако продължа по-дълго ще се докарам до "кърмаческа депресия"  Blush

Anni0422 Кажи какъв чай пиеш?

juli.nikolova аз имам рожден ден на 26.12 и също ще се прибирам да кърмя от заведението, в което вечерта ще празнуваме. Ние с ММ си имаме нещо като традиция всяка нова година да ходим някъде за 5-6 дни на хотел, но тази година ще прескочим  Grinning Сигурно ще сме в накъде на заведение в Пловдив и ще се приберем преди 00.00ч, за да сме си тримката на връх новата година. Дай Боже да сме живи и здрави, ще си ходим пак по хотели, но сега много държа да сме тримата точно в 00.00.

ema 2013 Браво за изпита  Peace

Веселото, а и майките, които ползвате кенгуру - как носите децата? Слагате ли ги вече с лице напред или още ги носите с лице към вашите гърди?

Някоя от вас ще слагат ли ваксината Ротарикс? На мен хем от една страна не ми се иска да я тъпча допълнително, хем си казвам че ако все пак има ефект с една повече нищо няма да стане и съм в много, ама в много голяма дилема как да процедираме  newsm78

Хубав ден желая на всички ви   bouquet

# 607
 Chochka, да си призная, че нашето не сме го ползвали откакто си говорехме предния път. Трябва да се разровя в книжката да прочета от кога се използва наобратно, но мисля, че е рано още.

# 608
Пия лактогонния на Билек, ама аз вече си имам ритуали сутрин ставам с чая и лягам с него. Но има ефект вече от 2 ден се напълниха пак Wink

# 609
Абе може да е рано, но вкъщи за да свърша нещо го слагам с лице напред. Понякога и в магазин. Ако гледа нарпед не може да се унеседа заспи, но пък си лапва предната кора, смуче я, разглежда и мирува  Mr. Green

# 610
Ама много ги мразя тия ваксини Sad
Страх ме е ...
И аз не съм влизала тук от 100 години,ама във ФБ е по-лесно...

# 611
То само 2-3 мами не са във ФБ все още  Mr. Green

Уф, и мен всеки път толкова ме е страх от тези ваксини, че не е истина  ooooh! Във вторник ще ни бият поредните. Та съответно да отговоря на Choch_KA - няма да слагам нищо извън задължителните. И тях не бих слагала, ама искам да ходи на държавна градина.

ema 2013
, браво за изпита! Party

П.П. Може да поздравите бъдещите септемврийки ТУК Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 20:42 от Pampers

# 612
  • София
И аз няма да слагам нищо допълнително, и без това треперя на всяка от задължителните- стигат ми Tired

Днес Монката за първи път се обърна от корем на гръб, беше голичък обаче, с дрехи не успява все още Rolling Eyes

# 613
Pampers браво за труда много е красива темичката дано им хареса.

Пете, аз тези хомеопатичните ги пих за да ми слезе млякото и после спрях защото нямаше кой да питам пък и реших, че са само за слизане не за увеличавате на производството.Още днес ги почнах пак.И аз бях доволна от тях.

# 614
  • Пловдив
Аз ги пих само 3 дни. Пий сега няколко дни и ги спри пак. Като намалее пак опитай и така.

Общи условия

Активация на акаунт