Моето човече яде от шише, а даже не се цедя давам АМ, когато излизам. При нас проблемът е в заспиващия татко, когато я оставя да я гледа.

)
Приятен ден от мен и стискайте палчета
смених си лактогонния чай и съм много доволна определено има ефект 
Сега цицата ми е най-важния атрибут - и да реве - давам цица, и да е неспокойна - давам цица, и да е гладна - давам цица. Всичко се оправя с тази цица и направо не ми се мисли какво ще правим, като почнем захранването. 
Иначе и аз нищо не мога да изцедя. Отказах се даже. Ако се наложи да мръдна ще купя АМ и това е. Ама в това време едва ли ще ходя някъде. Бях на фирмен банкет онзи ден, но отидох към 10 часа, преди това го накърмих, после се буди чак в 3 да яде, та вечер мога да мръдна.
Имаме си вече и прибори за хранене. За апартамента на майка поръчах днес само блендера на Филипс. Смятам да си й правя аз пюренцата. Село вече нямаме, но си имаме пазар, на който хората продават животни. Ще ги купувам живи и ще ги давам да ми ги колят. Не ми се ще да купувам от магазина. За плодовете и зеленчуците също.
и аз да кажа че и на мен ми помогна зелев лист за запушените каналчета
аз чай за кърма пия когато се сетя ето тоя http://apteka.framar.bg/30026247/%D1%87%D0%B0%D0%B9-%D1%84%D0%B8 … 8-%D0%B3%D1%80-16 ,ям всякакви плодове , изобщо всичко каквото ми се хапва вече бях ви писала 
аз нямам търпение вече чак на 19 сме при педито 

Само завишен апетит имам 
Преди малко се върнахме от консултация - беба е качила 800гр. и 3.5 см, и така вече е 6600 гр. и 61 см. Сложиха вторите ваксини и доста си поплака, но сега вече е спокойна, дано няма рев по-късно
Иди ги разбери.Препоръчани теми