Отговори
# 345
  • Варненска клюкарка
Ееее не се умориха да дъвчат едно и също... аман ooooh!
Минало-заминало, при това с чисти проби а и пликчето с дрогата, което намериха тогава беше чисто, т.е. нямаше негови отпечатъци...най-вероятно подхвърлено....
Аз не вярвам че се готви нов процес- преди медиите гърмяха...и електронните и печатните, а сега са няколко клюкарски вестничета,  няколко сайта и нищо официално примерно от съда или полицейски доклад...И защо винаги тези глупости се появяват след петъчната серия Wink

# 346
Ирче, да ти е живо и здраво синчето и много да те радва.  newsm59 Честит празник и на теб,мамче!   Hug

# 347
Добро утро  Hug

Влъхи честит рожден ден на малкото момченце  Hug  newsm38 много здраве и успехи му желая и да ти носи радости в живота и много да те слушка  Hug

# 348
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейтииииии.. Hug Hug Hug
Гушки за све дет са минали и ще минат... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Нарцисчева, ЧРД на синчето! Да ти е живо, здраво и много щастливо!

И за мама... Hug

# 349
Здравейтииииии.. Hug Hug Hug
Гушки за све дет са минали и ще минат... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Нарцисчева, ЧРД на синчето! Да ти е живо, здраво и много щастливо!

И за мама... Hug

нерде хойкаш мЪ джанъм  Hug Hug Hug де скиториш ъъъъъъъъъъъъ Hug Hug Hug

хмммм

# 350
хахахах не'моа вечи smile3532 smile3532 smile3532 Серенайския сопол и в Геджето го тропосаха  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboи на него му отделиха внимание чак сега Partyний от кога го разконсперирахме те сега се сетиха Joy Joy Joy

http://gecce.com/video/magazin/serenay-sarikayanin-bu-sahnesi-olay-yaratti-1

# 351
Здравейте момичета. Hug
Ирче Hug ЧРД на синчето ти да е жив, здрав, щастлив и да слуша много и да има успех в живота. Hug bdbaloni

# 352
Жани, Hug Снощи след Серка се отдадох на АФК за релакс. Joy

Наде, Hug да ти отговоря на снощното питане към мен.
Мисля, да направя тема за Американските сериали дето се излъчват в момента, защото тези теми дето ги има по отделно не са никак гостоприемни. Ето, както се случи с Галето. ooooh! Все слагат някакви си техни правила, само мрън, мрън. Та в този ред на мисли, мисля да направя един мишмаш в този подфорум.
Няма нищо общо с турските сериали. Само Американските дето много хора следим. Peace

Манке, Hug Не съм искала да те плаша....просто ти разказах моя случай в Пирогов. Laughing

# 353
Зизу много хубаво ще направиш защо не за всички серияли има форуми.А и да мога да си споделям спокойно. Hug Hug newsm51 smile3525

# 354
Малеее, да ви кажа....нощеска сънувах, че са сменили Серка в ПО и беха взели друга актриса...не я познавам, ама беше Убава. Crazy

Сметайте, щом чак съм сънувала...колко съм била разочарована. ooooh! #Crazy
Дано да и оправят визията, че не знам... Crazy

# 355
 Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 12:49 от relax (Малкия Нарцис)

# 356
въъъъъъ голяма гнус бе  Sick как могат да го допуснат това да се разсополи така че и да стигне до някъде и да си я върне после  Joy Joy Joy Joy тия режисьори не го ли видат как тече  newsm78 че и Ча малко се беше извърнал лекинко при тая сцена  Joy Joy Joy
а по натам какво става той цуКна ли я  Joy Joy Joy

# 357
  • В света на мечтите... ❤
Охх,сколасах да ви настигна,ей голяяямаа е мъка без нет  Cry

Ха сега Добър ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug ,то от Добро утро горе долу взех да чета,ама сколасах,чак за Добър ден  Joy

Манка,благодаря,за споделения съвет,аз пробвах с нета от другия комп,но не става,докато не се прехвърли сигнала към мак адреса на лаптопа,но все пак благодаря,че сподели  Hug   love001   Hug  Бързо оздравяване на дъщеричката ти,дано всичко мине по-скоро   bouquet  bouquet  bouquet

Ирче,джанъм,Честит Рожден Ден на малкото ти слънчице,да ти е жив и здрав,много да те слуша,много късмет и успехи в живота да има и да ти носи само радости
 Tada   party002  nbirthday   party002   Tada

Охх,Жанка Hug ,много се смях на новината с кличето на сополчето на Серка  hahaha hahaha hahaha
Сега мисля,че трябва да се извини за големите си думи преди започването на сериала,че не трябвало да казват,че Хазал и Чаги са по-добра двойка от нея с Чаги,защото още не сме ги видели,е сега ги видяхме и искаме официално извинение за лъжата  Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пожелавам на всички ви,сладуранкии,една слънчева,усмихната и успешна събота  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 358
  • В света на мечтите... ❤
Вани  Hug ,много ми хареса сутрешната мисъл,която си споделила с нас   bouquet  даже си я краднах,да я споделя във фейса,надявам се,че нямаш против  Hug

Зиз,отвориха ти се и на теб очите за "талантливата" Серенай,а  Whistling  Hug   love001  Hug

# 359
Цитат
Анито,

Скрит текст:
Ирчето има син, ама може да си видяла нещо на кълбото на Габи   

Ох,сори,така съм запомнила,когато тя писа,че е поръчвала торта за 19 Blush Поправих Се  Grinning Ирка   bouquet

За сега нямам способностите на Габчиното търкале  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт