Отговори
# 330
Добро утро,

След прекрасните закуски на Рони Hug, Пепи Hug, Анито Hug, от мен едно кафенце, изпълнено с много любов Hug Heart Eyes за всички поспаланки и хухавелки Laughing

Днес една специална мама има празник, Ирче,
на малкия принц, много здраве, късмет, радост и щастие на него и на вас, неговите родители! Весел празник! Ето едно подаръче и за мама
Скрит текст:

Хубав и слънчев есенен ден!

Анито,
Скрит текст:
Ирчето има син, ама може да си видяла нещо на кълбото на Габи Laughing

# 331
вай вай вай Joy Joy Joy Joy Joyто от толкоз слънчасване,голяма тишина било бурда бе Blush
ха Гюнайдън и от мен в съботнослънчевия октомврийски ден Hug Hug Hug
да ви тропосам и аз по едно по късно кайфенце,за такива като мен дето сега се паркирват пред комповете   food010
Скрит текст:
рейтинга е доста добър,дано все така да е Flutterа що не пък и още една позиция да е нагоре

ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ох и от реването си взех каквото е останало,че много ми е шекересто баш туй реване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ирко Hug Hug Hugади джанъм Яла си у дома Heart Eyes
живо и здраво да е момченцето ти  newsm59 много успехи в училище и късмет в живота да има  newsm59
Джейн HugПепи HugАни HugВане Hug и на всички скрити и покрити Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ели Hug малеееееееее пропуснЪФ тъ  Hug Hug Hug Hug Hug

# 332
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Вани, Hug Джейн, Hug Пепи, Hug Жани, Hug благодаря за кафенцата и закуските!  bouquet  bouquet  bouquet

Ани, Hug

Ирка, Hug честит рожден ден на синчето ти! Да ви е жив и здрав и много щастлив!  bouquet

# 333
  • София
Добро утро Hug!
Вани, Hug,Ани, Hug,Пепи, HugДжейн, Hug,Жани, Hug,Звезде, Hug
Благодаря за кафенцата и закуските  bouquet
Ирка,Честит Рожден Ден на слънцето на мама  party023Да ви е много здрав,обичан,умен и щастлив Hug
За мама
Скрит текст:
Хубав ден Hug!

# 334
  • У дома :)
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Илди  Hug Линче HugЖани  Hug Джейн Hug Пепи HugАни HugВани Hug

Ирка  Hug Ч.Р.Д. на синчето  newsm59 Да Ви е живо и здраво, да има щастливо и безгрижно детство  bigdance2  party023  ura nbirthday Tada

Снощи ви изпуснах, не можах да гледам серията на ПО,ама като чета май не е била много интересна,нищо ще й хвърля един поглед, ама аз да си призная не го чакам с голямо нетърпение тоя филм и да го изпусна  не правя драми Mr. Green А пък и тая Серенай  ooooh! , щом и Зиза успя да  съкруши, какво да говорим Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Слънчев ден Ви желая  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Жани  Hug хубавите ми Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 335
  • Под Сините камъни
Ирка честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав  newsm59 newsm59 newsm59

# 336
Здравейте. Hug
Добър е рейтинга, но е паднал в сравнение с миналия епизод и не е достатъчен според мен за парите, които се дават за заснемането му. За тези пари, рейтинг под 9% е недопустим.

Joy newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=KZSiPnvgfv0&sns=tw

Ирчееее, ЧРД на юнака ти, newsm59 честит празник и на теб. smile3525

# 337
Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’dan üzen haber geldi

http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/cagatay-ulusoy-ve-gize … -uzen-haber-geldi

# 338
  • Варненска клюкарка
Ирчее  Hug да ти е живо и здраво детенцето и много радост да ти носи  newsm59

Такааа,  Crazyей го и рейтинга, ама според мен не е много за рипане, защото сравнен с този на предишната серия, в първата класация е с около 2 % надолу, а в АВ групата с около процент...определено не е добре, като се има предвид високия бюджет, липсата на конкуренция в този ден и часови пояс и огромната реклама която му правят Whistling А и това е началото- сега трябва да върви нагоре този рейтинг, не надолу Rolling Eyes Обикновено спада идва към средата на сериала и най-често през втория сезон- когато е в началото хич не говори добре....да не казвам, че през по-голямата част от серията процента беше 5 и нещо ooooh!

пп Тази седмица очаквам да ни засипят с новини, снимки, нищо чудно и Ча да задрънка на китарката, а Серка да пропее пак Crazy...Липсва нещо...всъщност доста неща липсват, но няма смисъл да почвам пак ooooh!

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 11:55 от Беллора

# 339
Скрит текст:
Такаа,хайде да направя и аз един разбор  Mr. Green
Цитат
Ох, беее, що няква по-симпатична девойка не вързаха за Чачи, бе,

Щот,нали все някой тр да ви дразни и подпалва  Mr. Green Hug

Май съм единствената,която гледа с голямо желание ПО. Не ми липсва романтика,щото не я търся. Гледам си филма като тийн драма и това си е. Ако покажат нещо добре дошло.
Аз си дадох сметка за себе си,че тоци,моци и в ПО и в АШК няма да видя или поне не както в АФК.И то няма как да е различно...все пак едно е да изиграеш истинските си чувства  Whistling съвсем друго е да се напъваш  Crazy Да не говорим,че съдейки от снимките на актьорите от ПО,те мн са се сближили и са станали приятели Peace за мен това е минус...то ги избива на смях и неудобство при такива сцени...чудно ми е как ще се целуват по-натам. Thinking

За сега на мен ми харесват и двата сериала и си продължавам с тях.  Mr. Green

Скрит текст:
Ренатка,да ти е жива и здрава щерката,с малко закъснение!  newsm38
Днес,май и на Ирка щерката имаше ден де,ако съм запомнила правилно. Хайде много красиви пожелания и за нея!  newsm59  Gift
Ани, то и аз не я търся, защото не ми липсва в реала, но ако я усещах с всяка фибра на тялото си в двата сериала, цена нямаше да има. Тя романтиката принципно не се търси, тя се усеща, та и аз така, чакам да видя дали, ще я усетя и продължавам с ПО. На мен ми е интересен сериала, но не го чакам с вълнение. Ето например, сега научих, че може би няма да гледам следващата серия онлайн и какво от това....но ако беше епизод на АФК, едва ли бих си променила плановете на драго сърце, веднъж се наложи по необходимост и мъжа ми съжали сто пъти за това. Joy

# 340
Охо вижте я Дида кво прай  Mr. Green

# 341
Добро утро прекрасни  Hug Hug Hug Hug

мерси за кафенцата и вкусотийките  и аз да заредя за по едно обедно кафенце
Скрит текст:

Ирка  Hug да ти е живо и здраво момченцето,много късмет ,щастие и успехи във всяко едно начинание  newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday Tada

а това е за мама Heart Eyes
Скрит текст:

# 342
Релаксче  Hug много съм пластична  Mr. Green я виж само как се гъна ама и бутилката не я изпускам ....мноУ съм добра  Joy Joy Joy Joy и чичек шЪ си дам  newsm51 newsm51 newsm51

# 343
Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’dan üzen haber geldi

http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/cagatay-ulusoy-ve-gize … -uzen-haber-geldi

Скрит текст:

Отново предъвкват темата за наркотиците. Доказано беше, че в кръвта му нямаше наркотик и затова го освободиха по-рано от другите, сега пък имало и в кръвта, и в урината....прекаляват вече.

Скрит текст:
Истерията на тъжната новина дойде Karaca Çağatay Ulusoy
19 октомври 2013, събота, 11:27 | Личности | 125 преглеждания | 0 коментара
Съдебна медицина доклад стигна до съда, включително работата на известни личности
Докладът Cenk Eren и Гамал Hünal кокаин, Çağatay Ulusoy изглежда са употребявали канабис през Mystery Karaca.

Наркотици полицията през януари миналата година, което е истинското име на Cenk Eren Юксел Венеция, Çağatay Ulusoy, мистерия Хан известни имена, като например употребата на наркотици, доставка на наркотици и престъпления, наркотици да гарантират, че задържаните в употреба. Имена в обвинителния акт, изготвен от прокурора в досъдебното разследване наскоро бе прието от съда. От 7 до 15 години лишаване от свобода, права на съдебна медицина доклад бе завършен и изпратен в двора на знаменитост имена. Според доклада най-известните имена добавени към преписката по разследването в кръвта, урината и проби коса бяха открити в лекарството.
Ето доклада ...
- Юксел Венеция (Cenk Eren): урината кокаин.
- Мехмет Чакър: марихуана в неговата кръв и урина.
- Çağatay Ulusoy: Кръв и марихуана урината.
- Алптекин Öztürk: кръв и урина за канабис, кокаин през косата си.
- Може Yurtsevdi: Кръв и марихуана урината.
- Ergun Stone: Кръв и урина марихуана.
- Джамал Hünal: Кръв и урина канабис, марихуана и кокаин в косата му.
- Ümit Яшар Религия: Кръв и урина марихуана.
- Selen Katırcıoğlu: канабис в неговата кръв, урина, кокаин и канабис, кокаин в косми.
- Yusuf Ahmed Hasan: уринна проба, канабис, кокаин и марихуана в кръвта му.
- Khan Mystery: кръв, урина и косми проби от канабис.
- Хюсеин Orçun Бенли: Кръв и марихуана урината.
Вътрешната / Mustafa Fly Altuntaş

# 344
Пожелавам ви прекрасна събота на всички  Hug Heart Eyes  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes  и изчезвам че съм на тръстиката

Общи условия

Активация на акаунт