Отговори
# 315
Рени е пуснала инфо, че на АШК вече е преведен епизод 1, благодарение на Лудосчето Hug Heart Eyes Има го и във вики, ще го пуснат и в DOX.
Гледах го и на БГ, може да има дълги диалози, но са смислени и на място, а тепърва ще става доста интересно, днес се прокрадна малко инфо от 4-ти еп и  thumbsup. Все пак е въпрос на вкус, и всеки гледа каквото му харесва.
Понеже се обсъждат рейтингите,  някъде четох, че за парите, които се хвърлят за Medcezir, се очаква рейнитг поне над 9, на ASK също е доста нисък,  а и се конкурира с ВВ.

Хареса ми този пост на Хелена от AFK I Named Her Feriha, For English и съм напълно съгласна с нея.
Скрит текст:
Many have been criticizing Cagatay recently that he opened his twitter only for Medcezir publicity, and he didn't tweet for important events that most of people did. I think that this account is managed by someone else, his manager oAdini Feriha Koydum, I Named Her Feriha, For English&Arabic  :peace:Speakersr someone else close to him, as he never has a chat with any of his friends, never tweets about something else except feasts and series, and I don't see anything wrong that he wants his series to succeed... Hazal doesn't tweet about A.S.K but we all know that she keeps her account as personal and that's her choose too. We can't condemn any of them for doing what they do. Another thing I noticed by taking a look at some tweets is when Episode 2 of Medcezir was aired, as you can see Serenay (mira), Ece (scenarist) and Yasemin (Caga's manager) put the hashtag # Yaman and Mira while our Caga's official twitter (even if I think is not opened by him) didn't write that hashtag, they felt this was a better decision since it could cause bad reactions for the part who is only watching about him (helena)
Джейни  Hug и аз съм на същото мнение относно акаунта на Ча в туйтъра.
Засега давам шанс на АШК ,гледах го със субове и ми допада , но докога -времето ще покаже.
Чакам с нетърпение новият проект на Киво  Heart Eyes

И аз Ди Hug, даже нали го чакаме и тука, ей тогава ше литнеш до БГ и ше се видим, скоро и аз може да скокна до тебе, ама не е много сигурно, до пролетта ще дойда обаче Peace
И двамата са страхотна двойка със Зейнеб Ф.
Скрит текст:
не знам дали чете, че неговия филм нещо за Пеперуди беше е кандидат за Оскар за чуждестранен филм  и стягат делегация да го презентират в Холивуд, Ръсел Кроу тази седмица го беше гледал и му беше дал много висока оценка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Джейни  Hug това за Пеперуди не го знаех,но много се радвам ако оценят достойно Heart Eyes Heart Eyes
Веднага пристигам в  БГ,а ти по всяко време  когато решиш да дойдеш насам си добре дошла ...аз ще съм тук  Heart Eyes  

# 316
  • Още у мъглата ...
Аз вече се навивам, че искам да си лягам  newsm78 Ама май по-скоро искам да си ФЕмирствам  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Едни пресни ФЕмирчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 317
  • някъде из Врачанско
http://vbox7.com/play:8dd4466d

хич не ми минава тази болест,поглеждам новите им проекти, ама все още съм силно пристрастена към онези два образа-Фемир newsm18 newsm18 newsm18

# 318
Жани  Hug лека нощ и сладки сънища  Heart Eyes

# 319
  • Още у мъглата ...
Айде малко реваненце  Mr. Green Joy Joy

# 320
smile3508 ей туй реваненце най-много го обичам  Heart Eyes Joy Joy

# 321
  • някъде из Врачанско
сънчо идва и ми затваря очите, лека нощ и от мен Hug до утре, фемирствайте, танцувайте, четете класиката и кой каквото го влече, Жани, Габи, Джейн и всички скрити и гости, -да ни е спокойно на душата, пък и утре е ден smile3524

# 322
  • Още у мъглата ...
И аз, и аз  Laughing Добре, че някои се прехвърлиха към слънчевата баклава, та има повечко реваненце за нас, дет сме още в облака  Party Party Party

Лека, Павлинче  Hug

# 323
И аз, и аз  Laughing Добре, че някои се прехвърлиха към слънчевата баклава, та има повечко реваненце за нас, дет сме още в облака  Party Party Party

Лека, Павлинче  Hug
Ама кат гледам на нас ни е добре в облака ,пък те нека си  слънчасват колкото искат и после шЪ  получат бръчки от толкоз много слънце  Joy Joy Joy

# 324
  • Още у мъглата ...
И аз, и аз  Laughing Добре, че някои се прехвърлиха към слънчевата баклава, та има повечко реваненце за нас, дет сме още в облака  Party Party Party

Лека, Павлинче  Hug
Ама кат гледам на нас ни е добре в облака ,пък те нека си  слънчасват колкото искат и после шЪ  получат бръчки от толкоз много слънце  Joy Joy Joy
Хихихи, а, баш  smile3521

Ох, мен наистина ми е нещо уморено на тиквата  Sunglasses

Лека нощ от мен  Hug ... принципно  Laughing
Сладки сънищаааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 325
Габче  Hug лека нощ  Heart Eyes принципно...  Joy

# 326
Да признаеш,че си влюбен в някой друг,във времена ,когато е модерно да си влюбен в себе си,е все едно да признаеш,че си изневерил на голямата си любов.
Ръсел Бекър

Добро утро,хухавелки  Hug Заповядайте:

Хапвате реване,а?А аз не обичам  smile3506 newsm62

Но пък ФЕмир  newsm10

# 327

food010

Привет  Hug
Сега се връщам малко да ви видя какво сте правили,че последните два дни не ми беше много до компа  Blush

# 328
  • Под Сините камъни
Гюнайдън къзлар!Сервирам ви кафенцето
Скрит текст:
и закуската
Скрит текст:
и се връщам да ви изчета,че снощи нямах възможност да съм с вас

# 329
Такаа,хайде да направя и аз един разбор  Mr. Green

Цитат
Ох, беее, що няква по-симпатична девойка не вързаха за Чачи, бе,

Щот,нали все някой тр да ви дразни и подпалва  Mr. Green Hug

Май съм единствената,която гледа с голямо желание ПО. Не ми липсва романтика,щото не я търся. Гледам си филма като тийн драма и това си е. Ако покажат нещо добре дошло.
Аз си дадох сметка за себе си,че тоци,моци и в ПО и в АШК няма да видя или поне не както в АФК.И то няма как да е различно...все пак едно е да изиграеш истинските си чувства  Whistling съвсем друго е да се напъваш  Crazy Да не говорим,че съдейки от снимките на актьорите от ПО,те мн са се сближили и са станали приятели Peace за мен това е минус...то ги избива на смях и неудобство при такива сцени...чудно ми е как ще се целуват по-натам. Thinking

За сега на мен ми харесват и двата сериала и си продължавам с тях.  Mr. Green

Ренатка,да ти е жива и здрава щерката,с малко закъснение!  newsm38
Днес,май и на Ирка щерката синчето имаше ден ден,ако съм запомнила правилно. Хайде много красиви пожелания и за нея!  newsm59  Gift

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 13:12 от anitto

Общи условия

Активация на акаунт