Отговори
# 165
  • Варненска клюкарка
Много хубав къпан Чачи, ама баклавата я хванала липсата Crazy

Серка определено са я набедили за актриса ...дам Rolling Eyes
А стайлинга и за пореден път ме хвърля в оркестъра- с тези кокчета така хубаво и подчертават голямата глава и липсата на шия  ooooh!

# 166
Аз пък си мислех за една, но не е в нея, в друга, ще да е. newsm78
Честно казано, Серенай наистина ми е безлична към този момент до Чаатай.

# 167
  • Още у мъглата ...
Много хубав къпан Чачи, ама баклавата я хванала липсата Crazy

Серка определено са я набедили за актриса ...дам Rolling Eyes
А стайлинга и за пореден път ме хвърля в оркестъра- с тези кокчета така хубаво и подчертават голямата глава и липсата на шия  ooooh!

Бел  Hug
Мдаааа, баклавата станала реване нещо  Mr. Green Joy Joy

# 168
Цитат на: Екстри - ВиАйПи (Нарци) link=topic=743672.msg26433556#msg26433556
Мдаааа, баклавата станала реване нещо  Mr. Green Joy Joy

[/quote

hahaha Joy Joy

# 169
  • Още у мъглата ...
Кой как пишел  #Crazy  Ама то тук пУлвината можем да бъдем набедени за простачки и с първи клас образУвание, както си пишем  Mr. Green Joy Joy Joy

Неам време да дигам буквите, кат пишем глюпости  Mr. Green Joy Joy

# 170
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Да си кажа и аз дет разметам кандилата та пушек се дига...тази серия Серенай е некъф отврат. Sick Sick Sick То па бива да не я стъкмят, ама тва е кощунство. ooooh!
Признавам си без бой...не мой в тоя момент да кажа на черното бяло. Аз съм реалист човек и тая серия напрау се радвам че ми прекъсваше и няма да я гледам...направо се чудя дали и лаптопа ми не се уплаши и нета също...мноооууу зле. Sick
Дано я оправят за другата серия. Rolling Eyes

# 171
  • Още у мъглата ...
Да си кажа и аз дет разметам кандилата та пушек се дига...тази серия Серенай е некъф отврат. Sick Sick Sick То па бива да не я стъкмят, ама тва е кощунство. ooooh!
Признавам си без бой...не мой в тоя момент да кажа на черното бяло. Аз съм реалист човек и тая серия напрау се радвам че ми прекъсваше и няма да я гледам...направо се чудя дали и лаптопа ми не се уплаши и нета също...мноооууу зле. Sick

То ти каза, че и минала серия не си гледала  newsm78 Mr. Green Нищо не искам да кажа  Mr. Green  love001

# 172
Кой как пишел  #Crazy  Ама то тук пУлвината можем да бъдем набедени за простачки и с първи клас образУвание, както си пишем  Mr. Green Joy Joy Joy

Скрит текст:
една се изказала че за нея били важни запетайките и точките отколкото поредния сериал #Crazy не и рабирали като пишела така ooooh!

# 173
Ама Габо, къде пЪ ни турна у 1-во отделение. Ние още не сме тръгнали на забавачка. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гале, отиди там и обясни, че не се намираш в клуб по литературно четене, а еди къде си.
Тоя номер винаги минава... Laughing Питай кака ти...аз съм с богат форумен опит. Joy Joy Joy
И съм простачка. Whistling Whistling Whistling

# 174
Зизун, едва ли, ще я оправят, а и кое по-точно да и корегират-грима ли, облеклото ли, косата й ли, слабата й игра ли....мислех, че, ще ме грабне покрай Ча, но засега не става, ще видим по-нататък!?!

# 175
Вай беееееее....пускам заглеждам как Серка успокоява майка си и казва че са семейство да не се отказват от баща й и в един момент как се обясняваше и сайта ми прекъсна баш кога си беше изкривила фейса от мъка и яз така... #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

Не мойм да си го причинявам тва.... ooooh! ooooh! ooooh! Уплаших се.... Sick

Сао рефрешвам и до кат ми минат рекламите....и изпуснах све.... ooooh! ooooh!
Сори, дано другата седмица е по-добре и ще ви превеждам. СОС! Peace

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ох, на глас се измях  Joy Joy Joy Joy

Ок, кат не може, не може  Peace
То и за коментари де  Mr. Green, не само за превод  Rolling Eyes

ох не могааа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha

# 176

То ти каза, че и минала серия не си гледала  newsm78 Mr. Green Нищо не искам да кажа  Mr. Green  love001
И там ли беше....така... Crazy Crazy Crazy

# 177
  • София
Вай беееееее....пускам заглеждам как Серка успокоява майка си и казва че са семейство да не се отказват от баща й и в един момент как се обясняваше и сайта ми прекъсна баш кога си беше изкривила фейса от мъка и яз така... #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

Не мойм да си го причинявам тва.... ooooh! ooooh! ooooh! Уплаших се.... Sick
Сао рефрешвам и до кат ми минат рекламите....и изпуснах све.... ooooh! ooooh!
Сори, дано другата седмица е по-добре и ще ви превеждам. СОС! Peace

Зиз,какво значи newsm78СОС?
Габи, Joy Joy Joy Joy Joy
Наистина Мира в тази серия изглежда потресаващо,може би щото е съкрушена  Rolling Eyes
Чудя се кво още да коментирам,то нищо не се случва кой знае какво Mr. Green

# 178
  • Варненска клюкарка

Аз пък хич не си забелязвам как и какви ги пиша тука...имам си поле за изява и по цял ден гледам да съм изрядна, а тука ми е мястото за разпускане...допускам си и грешки, изяждам си и запетаите, ама не ми дреме  CrazyВ началото се връщах да се поправям, ама вече не...то ако се забавя малко и сте през девет теми в десетата hahaha

# 179
Дядката и Суде, ще направят заварка май.

Общи условия

Активация на акаунт