Отговори
# 180
Кой как пишел  #Crazy  Ама то тук пУлвината можем да бъдем набедени за простачки и с първи клас образУвание, както си пишем  Mr. Green Joy Joy Joy

Неам време да дигам буквите, кат пишем глюпости  Mr. Green Joy Joy

Аз пък хич не си забелязвам как и какви ги пиша тука...имам си поле за изява и по цял ден гледам да съм изрядна, а тука ми е мястото за разпускане...допускам си и грешки, изяждам си и запетаите, ама не ми дреме  CrazyВ началото се връщах да се поправям, ама вече не...то ако се забавя малко и сте през девет теми в десетата hahaha
Joy Joy Joy

# 181
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизун, едва ли, ще я оправят, а и кое по-точно да и корегират-грима ли, облеклото ли, косата й ли, слабата й игра ли....мислех, че, ще ме грабне покрай Ча, но засега не става, ще видим по-нататък!?!
Еми Наде, в началото ми седеше добре, ама май от миналата и тази серия нещо нещата не са наред. Sick Ще гледам заради Ча, ама май няма да чакам с трепет петък. Whistling

# 182
  • Още у мъглата ...
Ама Габо, къде пЪ ни турна у 1-во отделение. Ние още не сме тръгнали на забавачка. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гале, отиди там и обясни, че не се намираш в клуб по литературно четене, а еди къде си.
Тоя номер винаги минава... Laughing Питай кака ти...аз съм с богат форумен опит. Joy Joy Joy
И съм простачка. Whistling Whistling Whistling

Ми аз реших да сложа 1-во отделение поне образование, поне ченгелчета сме се научили да въртим  Mr. Green
Ма ся се сетих  ooooh!, то ний си купихме свидетелствата за първи клас  Mr. Green Joy Joy Joy

# 183
  • Още у мъглата ...
Тоз, братлето, кат Халилчо се метка  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 184
Вай беееееее....пускам заглеждам как Серка успокоява майка си и казва че са семейство да не се отказват от баща й и в един момент как се обясняваше и сайта ми прекъсна баш кога си беше изкривила фейса от мъка и яз така... #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

Не мойм да си го причинявам тва.... ooooh! ooooh! ooooh! Уплаших се.... Sick
Сао рефрешвам и до кат ми минат рекламите....и изпуснах све.... ooooh! ooooh!
Сори, дано другата седмица е по-добре и ще ви превеждам. СОС! Peace

Зиз,какво значи newsm78СОС?
Габи, Joy Joy Joy Joy Joy
Наистина Мира в тази серия изглежда потресаващо,може би щото е съкрушена  Rolling Eyes
Чудя се кво още да коментирам,то нищо не се случва кой знае какво Mr. Green
Линко, Hug
СОС- обещавам. Peace
Какво значи съкрушена??? newsm78 Ми тя съкруши и мен. Grinning

# 185
Няма смисъл да се занимавам с това мисля че форумите за серияли са си за определен сериял и за това става дума не за запетаики и точки.Не мога да разбера едно какво прави в форума като нея интересувала много много поредният американски сериял. Реших да ви споделя просто нищо не съм казала а и мисля да не пиша повече там.

# 186
  • Още у мъглата ...
Зизун, едва ли, ще я оправят, а и кое по-точно да и корегират-грима ли, облеклото ли, косата й ли, слабата й игра ли....мислех, че, ще ме грабне покрай Ча, но засега не става, ще видим по-нататък!?!
Еми Наде, в началото ми седеше добре, ама май от миналата и тази серия нещо нещата не са наред. Sick Ще гледам заради Ча, ама май няма да чакам с трепет петък. Whistling

spoko Не се разстройвай, повечето си го знаем това от началото, че ще е така  Rolling Eyes  Mr. Green

# 187

Какво значи съкрушена??? newsm78 Ми тя съкруши и мен. Grinning[/b]
Joy Joy Joy

# 188
  • Още у мъглата ...
Колето е като на Хандето преди катастрофата  Mr. Green

# 189
Ама Габо, къде пЪ ни турна у 1-во отделение. Ние още не сме тръгнали на забавачка. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гале, отиди там и обясни, че не се намираш в клуб по литературно четене, а еди къде си.
Тоя номер винаги минава... Laughing Питай кака ти...аз съм с богат форумен опит. Joy Joy Joy

Ми аз реших да сложа 1-во отделение поне образование, поне ченгелчета сме се научили да въртим  Mr. Green
Ма ся се сетих  ooooh!, то ний си купихме свидетелствата за първи клас  Mr. Green Joy Joy Joy
Кой па ти каза, чИ мой въртиш ченгели?
На клавиатурата ги връткаме... Joy Joy Joy Joy
Признай, чИ знайме само азбуката, щот ни учиха госпожите у 3-та група на ДГ. Joy Joy Joy

# 190
  • София
Зиз,точно това значи,мерси за разяснението Hug
Аз се отказвам,изнервих се,то така не става,ще го гледам после,само ще ви чета от време на време Hug
Приятно гледане,дано да е интересна серията,че нещо ни мъ изкефи до сега ooooh! Hug

# 191
  • Още у мъглата ...

Ми аз реших да сложа 1-во отделение поне образование, поне ченгелчета сме се научили да въртим  Mr. Green
Ма ся се сетих  ooooh!, то ний си купихме свидетелствата за първи клас  Mr. Green Joy Joy Joy
Признай, чИ знайме само азбуката, щот ни учиха госпожите у 3-та група на ДГ. Joy Joy Joy

То и азбуката не я знаем цялата, щот бяхме много палави и не слушахме госпожите  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 192
  • Още у мъглата ...
Ох, начиии, горната й устна полвин метър напред, немой си я събере ич  Mr. Green Joy Joy Joy

# 193

Ми аз реших да сложа 1-во отделение поне образование, поне ченгелчета сме се научили да въртим  Mr. Green
Ма ся се сетих  ooooh!, то ний си купихме свидетелствата за първи клас  Mr. Green Joy Joy Joy

То и азбуката не я знаем цялата, щот бяхме много палави и не слушахме госпожите  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
То за тва не знайме да четеме и посли не сме разбрали кой кво искал да каже и си се хилиме на кой кво си е разбрал... Joy Joy Joy
Май требе и тия тапий от 3-та група  да ги изхвърлиме къде хора не минават... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 194
  • в подножието на планината

Оф, Ендер е толкова готина, че предпочитам хиляди пъти нея до Яман, отколкото Мира... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт