Отговори
# 195
# 196
  • Варненска клюкарка
Не вярвах, че точно аз ще го кажа, но чисто физически Гиземката беше китка до Ча в сравнение с тази.
Знаете, дето ги дрънках за перушините и Серка, ама до тука май и едно перце не съм видяла още да хвръкне Whistling
 Серка определено трябва да играе лошата в историята, такива персонажи по и прилягат, Peace  иначе явно смята, че щом играе добро момиче това върви с овчия поглед, ама е на грешен път...не се получава Crazy

# 197
  • Още у мъглата ...
Ама Габо, къде пЪ ни турна у 1-во отделение. Ние още не сме тръгнали на забавачка. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гале, отиди там и обясни, че не се намираш в клуб по литературно четене, а еди къде си.
Тоя номер винаги минава... Laughing Питай кака ти...аз съм с богат форумен опит. Joy Joy Joy
И съм простачка. Whistling Whistling Whistling

Ми аз реших да сложа 1-во отделение поне образование, поне ченгелчета сме се научили да въртим  Mr. Green
Ма ся се сетих  ooooh!, то ний си купихме свидетелствата за първи клас  Mr. Green Joy Joy Joy
Кой па ти каза, чИ мой въртиш ченгели?
На клавиатурата ги връткаме... Joy Joy Joy Joy
Признай, чИ знайме само азбуката, щот ни учиха госпожите у 3-та група на ДГ. Joy Joy Joy

То и азбуката не я знаем цялата, щот бяхме много палави и не слушахме госпожите  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
То за тва не знайме да четеме и посли не сме разбрали кой кво искал да каже и си се хилиме на кой кво си е разбрал... Joy Joy Joy
Май требе и тия тапий от 3-та група  да ги изхвърлиме къде хора не минават... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3521 smile3521
Хубу, че са тия търкалета, та да си ги меткаме, хоп  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 198
Еми май май Гизем е китка.

# 199
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гале,коя е тая тема да ида да се посмея. Joy

ВериЧ, Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 200
# 201
Привет банда  Hug Hug Hug Hug
 newsm78Ко прайти,Серка ли гледатИ  Mr. Green

тогаз сИга е момента да дам армаганчитУ на домакинята
Ренка  Hug спешъл фор ю
Скрит текст:

и за всички останали да си опрйтИ вкуса след ПО  Mr. Green
Скрит текст:

# 202
Няма смисъл да се занимавам с това мисля че форумите за серияли са си за определен сериял и за това става дума не за запетаики и точки.Не мога да разбера едно какво прави в форума като нея интересувала много много поредният американски сериял. Реших да ви споделя просто нищо не съм казала а и мисля да не пиша повече там.

Гале, приятелски съвет (нали всички тук сме си много близки).
Използвай поне точки в края на всяко изречение. Така наистина се чете по-бързо и е много по-лесно за останалите да разберат мисълта ти.

Аз лично се натоварвам, ако трябва да прочета пет редово изречение или поредица от такива без нито един препинателен знак.

Както казах по-горе, приятелски съвет.  Laughing

# 203
Дидо, вади парцуцата не ме заблуждавай с некви сладки тукя.... Joy Joy Joy Joy

# 204
Няма смисъл да се занимавам с това мисля че форумите за серияли са си за определен сериял и за това става дума не за запетаики и точки.Не мога да разбера едно какво прави в форума като нея интересувала много много поредният американски сериял. Реших да ви споделя просто нищо не съм казала а и мисля да не пиша повече там.

Използвай поне точки в края на всяко изречение. Така наистина се чете по-бързо и е много по-лесно за останалите да разберат мисълта ти.

Аз лично се натоварвам, ако трябва да прочета пет редово изречение или поредица от такива без нито един препинателен знак.

Ти за тва ли не ме четеш.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 205
Манка ама тя си е слагала точки Peace

Диана  bouquet Вяра Hug

# 206
Манка приемам ти забележката и приятелският съвет.Като цяло си слагам точките а и не пиша чак толкова дълги изречения.
Зизу в темата за Древните.

# 207

Ти за тва ли не ме четеш.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ко се праиш и ти на интересна ся, а? Ти си ползваш препинателните знаци и затуй те изчитам, ама виж Ренката от време на време я прескачам. Много емотикони използва  Joy Joy Joy

# 208
  • Още у мъглата ...
О да, двойката Яман-Мерт има повече химия, отколкото Яман-Мира  smile3521 smile3521

# 209
Охххх, много са сладки четиримата, като истинско семейство са.
Тази Ейлюл ми е противна, как само наранява Мерт и се натиска на Яман, ама той добре я нареди, лошото е, че Мерт чу и му докривя, но по-добре да не живее в заблуда.
Този с бялата кола не ми се нрави.

Общи условия

Активация на акаунт