Отговори
# 210
ку-ку бееееееееее тайфа Hug Hug Hugида за края на епизода,ама в тубето всичко има

Medcezir 5.Bölüm Part 1

# 211
Няма смисъл да се занимавам с това мисля че форумите за серияли са си за определен сериял и за това става дума не за запетаики и точки.Не мога да разбера едно какво прави в форума като нея интересувала много много поредният американски сериял. Реших да ви споделя просто нищо не съм казала а и мисля да не пиша повече там.

Гале, приятелски съвет (нали всички тук сме си много близки).
Използвай поне точки в края на всяко изречение. Така наистина се чете по-бързо и е много по-лесно за останалите да разберат мисълта ти.

Аз лично се натоварвам, ако трябва да прочета пет редово изречение или поредица от такива без нито един препинателен знак.

Както казах по-горе, приятелски съвет.  Laughing
Ти за тва ли не ме четеш.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ко се праиш и ти на интересна ся, а? Ти си ползваш препинателните знаци и затуй те изчитам, ама виж Ренката от време на време я прескачам. Много емотикони използва  Joy Joy Joy
Чек да си го преместим smile3534

# 212
  • Още у мъглата ...
Бреййй, лоша работа, вече гледам часовника кога ша свърши епизода, голямо ми е завлядването  smile3506

Освен познатите 4-ма, които ме кефят и музиката, другото ми е  Twisted Evil

Жани  Hug

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 22:26 от Екстри - ВиАйПи (Нарци)

# 213
А така, нека яде Яманчо, че да налее кокал и да заглади косъм.

# 214
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Манка приемам ти забележката и приятелският съвет.Като цяло си слагам точките а и не пиша чак толкова дълги изречения.
Зизу в темата за Древните.
Гале, приятелски съвет...не я посещавай...там са некви шматки с хиляди техни си правила...и са отврат Sick Аз напуснах още миналата година от там. Laughing

Бай дъ уей...аз ще направя сбирток тука и няма да ти правя забележки.
Сега за събота и неделя това съм планувала...ще направя един мишмаш от све актуални Хамерикански сериали и ще си ги обсъждаме в този подфорум.  Peace

# 215
Оркун полудя, Халчо номер две.

# 216
Жани, Hug

# 217
Чудесно много хубаво.

# 218
Чудесно много хубаво.
Само татю да не ни срути ситито, че вече има такова подобно, ама ще помисля за заглавието и ага све е наред. Joy

# 219
Манка ама тя си е слагала точки Peace

Диана  bouquet Вяра Hug

А бе аз си говоря по принцип. Иначе нямам проблем. Кат ме дразни нещо, го прескачам

Майтапа настрана, но наистина е важно да сме грамотни. Друг е въпроса, че тук можем  да си позволим някои волности и отклонения.

Малиииии,  ooooh!

Скрит текст:
Щерката днес паднала на стълбите в у-ще върху десния си глезен и сега е подут я боли. Добре, че не е счупен (като моя). Ходихме в Пирогов и за всеки случай ни накараха да се снима. Доктора, докато разговаряше с детето, ядеше фъстъци. Обаче се оказа, че сестрата живее в нашия квартал и беше много любезна Simple Smile

# 220
От скромната библиотека на татЮ Mr. Green

Скрит текст:
Скрит текст:
и за тези които не пият
Скрит текст:
Скрит текст:

# 221
Аааауууу, Яман да не открадне парите заради брат си. Sick

# 222
Цитат на: …ени…link=topic=743672.msg26433966#msg26433966 date=1382123577
Манка ама тя си е слагала точки Peace

Диана  bouquet Вяра Hug

А бе аз си говоря по принцип. Иначе нямам проблем. Кат ме дразни нещо, го прескачам

Майтапа настрана, но наистина е важно да сме грамотни. Друг е въпроса, че тук можем  да си позволим някои волности и отклонения.

Малиииии,  ooooh!

Скрит текст:
Щерката днес паднала на стълбите в у-ще върху десния си глезен и сега е подут я боли. Добре, че не е счупен (като моя). Ходихме в Пирогов и за всеки случай ни накараха да се снима. Доктора, докато разговаряше с детето, ядеше фъстъци. Обаче се оказа, че сестрата живее в нашия квартал и беше много любезна Simple Smile

Манка Hug добре че не е  сериозно,те белите бързо стават

# 223
  • в подножието на планината
Ееее, Яман сега пари ли ще краде?... ooooh!

# 224
Манке, ужасТ... ooooh! Дано се оправи бърже. Hug
Аз лятото като си навехнах глезена в Пирогов доФтура си гледаше сериала.... Crazy
После ми даде такива напътстивия, че се си носих подутия глезен 2месеца. Даже и на море ходих в този си вид....беше много романтично. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт