Отговори
# 360
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Вани  Hug ,много ми хареса сутрешната мисъл,която си споделила с нас   bouquet  даже си я краднах,да я споделя във фейса,надявам се,че нямаш против  Hug

Зиз,отвориха ти се и на теб очите за "талантливата" Серенай,а  Whistling  Hug   love001  Hug
Дани, аз както казах снощи, съм обективен човек. Не мога да казвам на черното-бяло. Peace
В първите 3 серии Серенай ми хареса, стоеше добре до Ча и аз естествено го споделих. Обаче след потресаващата й визия от снощи... Crazy Sick #Crazy не мога да кажа нищо добро по видяното. За играта й още съм на кантар и не взимам крайна позиция ЗА или ПРОТИВ.
Това е...не съм лицемерка за да си изопачавам мнението за да се харесам на някого.
Това видях снощи...това и споделих.
Ако видя нещо положително при Серенай, ще споделя и него. Peace

# 361
Огледален Свят еп.19 (бг аудио)

линк: http://data-bg.net/details.php?id=1313

# 362
  • В света на мечтите... ❤
Вани  Hug ,много ми хареса сутрешната мисъл,която си споделила с нас   bouquet  даже си я краднах,да я споделя във фейса,надявам се,че нямаш против  Hug

Зиз,отвориха ти се и на теб очите за "талантливата" Серенай,а  Whistling  Hug   love001  Hug
Дани, аз както казах снощи, съм обективен човек. Не мога да казвам на черното-бяло. Peace
В първите 3 серии Серенай ми хареса, стоеше добре до Ча и аз естествено го споделих. Обаче след потресаващата й визия от снощи... Crazy Sick #Crazy не мога да кажа нищо добро по видяното. За играта й още съм на кантар и не взимам крайна позиция ЗА или ПРОТИВ.
Това е...не съм лицемерка за да си изопачавам мнението за да се харесам на някого.
Това видях снощи...това и споделих.
Ако видя нещо положително при Серенай, ще споделя и него. Peace

Оки,доки  Hug ,аз честно си казвам,че играта й в Лалето е 100 пъти по-добра,а и там мисля,че дубльорката й  много добре се справя,даже като слушам истинския й глас не ми харесва толкова,колкото,когато е дублирана,и там има моменти,в които преиграва,но определено се справя по-добре,може би й се отдават само роли на злодейки да играе,то си има такива актьори,които си играят само отрицателни роли  Peace

# 363
  • Варненска клюкарка
Малеее, да ви кажа....нощеска сънувах, че са сменили Серка в ПО и беха взели друга актриса...не я познавам, ама беше Убава. Crazy

Сметайте, щом чак съм сънувала...колко съм била разочарована. ooooh! #Crazy
Дано да и оправят визията, че не знам... Crazy

Аааа смятам аз смятам и като се сетя за кандилцИтУ...ама ти вярвам, че си разочарована Wink
Според мен не е само визията причината Wink Той и Ча не блести с визия, но това не му пречи да влезе в образ Peace
Самата аз казвах че между Ча и Се перушина ще хвърчи и бях много, ама много убедена в това, но досега и едно перце не съм видяла да хвръкне Crazy
В другата тема една се чудеше на спадналия рейтинг, въпреки добрата серия...всъщност най-добрата показвана досега, ама не ми се влиза в такъв дебат, иначе с удоволствие бих я светнала откъде идва проблема най-вероятно....Друг път се убиваха да я хвалят Серка, ама сега си мълчат фенките и  Sick

Аз даже не мога за себе си да го формулирам точно какво усещам щом я видя...абе с една дума манИкенка  Whistling В лалето 90% от ролята и беше да дефилира с някой откачен тоалет и да съска и се справяше, но тука лъсна истината и тепърва ще се усеща грешката на продуцента, защото ролята и не е еднопластова, а е доста сложен образ и...мамма миа ooooh! Outta Joint Tired
Ще я търпим да мрънка и да гледа като изнасилена коза и занапред, освен ако не вземат някакви спешни мерки и да се подобри играта и ама дали е възможно  newsm78

# 364
  • София
Малеее, да ви кажа....нощеска сънувах, че са сменили Серка в ПО и беха взели друга актриса...не я познавам, ама беше Убава. Crazy

Сметайте, щом чак съм сънувала...колко съм била разочарована. ooooh! #Crazy
Дано да и оправят визията, че не знам... Crazy

Аааа смятам аз смятам и като се сетя за кандилцИтУ...ама ти вярвам, че си разочарована Wink
Според мен не е само визията причината Wink Той и Ча не блести с визия, но това не му пречи да влезе в образ Peace
Самата аз казвах че между Ча и Се перушина ще хвърчи и бях много, ама много убедена в това, но досега и едно перце не съм видяла да хвръкне Crazy
В другата тема една се чудеше на спадналия рейтинг, въпреки добрата серия...всъщност най-добрата показвана досега, ама не ми се влиза в такъв дебат, иначе с удоволствие бих я светнала откъде идва проблема най-вероятно....Друг път се убиваха да я хвалят Серка, ама сега си мълчат фенките и  Sick

Аз даже не мога за себе си да го формулирам точно какво усещам щом я видя...абе с една дума манИкенка  Whistling В лалето 90% от ролята и беше да дефилира с някой откачен тоалет и да съска и се справяше, но тука лъсна истината и тепърва ще се усеща грешката на продуцента, защото ролята и не е еднопластова, а е доста сложен образ и...мамма миа ooooh! Outta Joint Tired
Ще я търпим да мрънка и да гледа като изнасилена коза и занапред, освен ако не вземат някакви спешни мерки и да се подобри играта и ама дали е възможно  newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy добре я подреди,Иве Hug
Здравейте и на останалите Hug

# 365
Ивче, тази-една от другата тема да не съм аз, защото на мен ми хареса серията, но пък съм и наясно защо рейтинга й не е толкова висок колкото е нужно, същото се отнася и за АШК?!
Както и да е.
Аз също, като Зизу на черното не мога да кажа бяло и обратното.
Никога не съм била фенка на Серенай, просто свикнах с нея благодарение на Лалето, ноооооо...може би очаквах общите им сцени с Чаатай да са наситени на емоции, но освен братско отношение един към друг, друго нито виждам, нито усещам.
Привет и на появилите се след мен, и на тези, които, ще се появят по-късно.

# 366
Белорче, временно прибрах кандилата в килерчИтУ. Grinning
Не мога и от малкото видяно снощи да ги размятам отново в момента. Crazy
Не знам...може би на Серенай не й се отдават много пластови образи. Може би продуцентите сбъркаха с нея, не знам...обаче е ясно, че совите не са това което са. Peace
Сериала няма да падне, сигурна съм...обаче ще са големи мАки нещата ако продължават така. Ще се наложи Ча да я носи на гръб, това естествено ще се отрази и на отношенията им извън сета и ще стане мазало. Whistling
Викаш да се вземат спешни мерки с нея...значи тя или го може или не...какви мерки да взимат в движение? Някой да и налива с фунията талант за положителен образ ли??? Rolling Eyes

Винаги са ми харесвали актьори които могат да играят и добри и лоши образи . Това показва много пластовият им талант и една страхотна изненада за драгият зрител.

# 367
  • Варненска клюкарка
Ивче, тази-една от другата тема да не съм аз, защото на мен ми хареса серията, но пък съм и наясно защо рейтинга й не е толкова висок колкото е нужно, същото се отнася и за АШК?!
Както и да е.
Аз също, като Зизу на черното не мога да кажа бяло и обратното.
Никога не съм била фенка на Серенай, просто свикнах с нея благодарение на Лалето, ноооооо...може би очаквах по-силни да бъдат общите им сцени с Чаатай, но освен братско отношение един към друг, друго нито виждам, нито усещам.
Привет и на появилите се след мен, и на тези, които, ще се появят по-късно.

Наде не си ти. Аз много често съм съгласна с твоето мнение... Няма да уточнявам коя е, защото всеки си има виждания, но просто когато сам отричаш очевидното...от друга страна пък очевидното е въпрос на гледна точка та...ох спирам Rolling Eyes Тя от снощи рови нещо и Киара деликатно и обясни и снощи и днес, но тя едно си знае...

# 368
Буйрум аповИ, ама не са от най-розовитИ. Joy

# 369
Здравейте Hug Hug Hug

Ирка HugЧРД на синчето ти Heart Eyes много здраве късмет и щастливо детство newsm59

За мама Laughing

# 370
  • Варненска клюкарка
Зиз, не е невъзможно, допълнителни уроци по актьорско майсторство, четене на Шекспир,(или знам ли и аз) личен учител на снимачната площадка ако трябва и т.н. Докато продължава да говори по интервюта, че по-важни неща от грима и новите дрешки няма, явно и такава актриса ще я гледаме ooooh!
Видяхме как започна Ча и колко бързо влезе в роля... На мен и през ум не би ми минало да го нарека  манекенче, въпреки, че това е друга голяма част от работата му. Просто много бързо изчисти манекенските мурафети от актьорската си игра и си ги ползва само там където са ценни .
 А Серка все едно е на дефиле- разлика в играта и не намирам. Както и преди съм казвала емоциите никак не и се отдават- смачква лице в ужасна физиономия при това всеки път една и съща... Веждите и отиват V- образно по средата на челото, разтегля грозно уста и вади овчия поглед...и да реве и да се радва, разлика няма Crazy В добавка и ужасно неподходящия стайлинг за фигурата и лицето и  и ...видяхме снощи резултата, и не само ние, ако съдя по спадналия рейтинг  ooooh!Все едно...

# 371
Зиз, не е невъзможно, допълнителни уроци по актьорско майсторство, четене на Шекспир,(или знам ли и аз) личен учител на снимачната площадка ако трябва и т.н. Докато продължава да говори по интервюта, че по-важни неща от грима и новите дрешки няма, явно и такава актриса ще я гледаме ooooh!
Видяхме как започна Ча и колко бързо влезе в роля... На мен и през ум не би ми минало да го нарека  манекенче, въпреки, че това е друга голяма част от работата му. Просто много бързо изчисти манекенските мурафети от актьорската си игра и си ги ползва само там където са ценни .
 А Серка все едно е на дефиле- разлика в играта и не намирам. Както и преди съм казвала емоциите никак не и се отдават- смачква лице в ужасна физиономия при това всеки път една и съща... Веждите и отиват V- образно по средата на челото, разтегля грозно уста и вади овчия поглед...в добавка и ужасно неподходящия стайлинг за фигурата и лицето и  и ...видяхме снощи резултата, и не само ние, ако съдя по спадналия рейтинг  ooooh!Все едно...

newsm10 Доору! Peace
Дано да се оправят нещата по някакъв начин. Аз лично вчера случайно гледах и Лалето...после ПО за малко и видях една и съща Серенай. Ама там играе Злостъра, а в ПО се предполага, че трябва да е добричка в повечето случай. Страданието й не ме убеди и като ми заби сайта на стадащитя й и изкривен фейс...настъпи крааааааяяяя... Sick Sick Sick
А, пъ за случая с циФката....не искам да коментирам...обаче в постнатото от Жани видео стана ясно, че и Ча е забелязал това и не можа да скрие отрицателната си емоция. Crazy
Както и да е...ще гледаме и ще видим...
Колкото до рейтинга 2/1в двата раздела, не е никак зле.  Peace

# 372
Цитат
Друг път се убиваха да я хвалят Серка, ама сега си мълчат фенките и  Sick

Rolling Eyes   newsm78

# 373
Да се изкажа за и аз по темата един човек няма ли талант или поне малко да му идва от вътре няма как да стане добър актьор или актриса. Всички си мислят тоест новите звезди така наречени ,че е много лесно и така нататък е да ама не е точно така защото освен ,че имаш сценарии и график по който трябва да се снима то трябва да имаш умения да импровизираш.Ако от всяко дърво става пищялка еми то целият свят щяхме да сме актьори и актриси.И най ме дразни не ме дразни че в Турция си мислят че от всеки модел става аактьор или актриса е да ама не   е така едно е да си модел друго е да си актьор.Това е трудна професия снимат по 15-18 часа на ден 7 дена в седмицата сутрен стават между 4-5 часа докато гремират всички и прическите на женските там поне 2 часа и 1 репетиции после снимане и така нататкък. Извинете че го обяснявам така но се интересувам от тези неща.

# 374
Здравейте, сладурани  Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря на всички ви за подкрепата и съветите от собствен опит, които давате.

Скрит текст:
Боли си я, глезена от външната страна е подут.
Най-тъпото е, че й направиха снимка, а аз дори не я видях - вече не вадят снимки. Докторите си ги получават директно на компа. И сега какво, ако искам да я види ортопед и той ли ще я снима  ooooh!

За всички мами от София едно предложение за приятно изкарване на съботата и/ или неделята заедно с децата ви
Скрит текст:

Нарци,
де тоя късмет да я сменят. А дано, ама надали.

Ирчиджим, на малкия ти принц. Много здраве, радост и щастливо детство му пожелавам.

И както повелява традицията - цветя за мама

Сам Чачи ти ги поднася.

Общи условия

Активация на акаунт