Отговори
# 375

А, пъ за случая с циФката....не искам да коментирам...обаче в постнатото от Жани видео стана ясно, че и Ча е забелязал това и не можа да скрие отрицателната си емоция. Crazy
Както и да е...ще гледаме и ще видим...

Според мен Ча не го е видял...той се обърна,защото тя се представи както в спомена на тротоара и малко след неговото обръщане се случи к'ото трябваше. Аз си мисля,че никой не е видял ...каква е логиката да го оставят инъче. Не ми го побира ума,то е ясно,че е гнусно и ще има подобни отзиви. Peace

# 376
Вани  Hug ,много ми хареса сутрешната мисъл,която си споделила с нас   bouquet  даже си я краднах,да я споделя във фейса,надявам се,че нямаш против  Hug

Аа не може  Naughty искам н-а-г-р-а-д-а  Joy

Аз само първи епизод на ПиО гледах,тъй че не мога да коментирам,но като ви чета повечето едни и същи неща пишете,тъй че ви вярвам.  Laughing

Още ли коментирате суполЯ  Mr. Green Joy

# 377
  • Варненска клюкарка
Ами Гале, то и аз казвам горе-долу това Peace То и за това има такова текучество по турските сериали- пробват поредната миска или бест и като видят че няма надежда "ади гит" и да идва следващата Wink Просто Серка си беше на мястото в лалето и не са очаквали явно такава изненада -е не е прецедент някой продуцент да сбърка в избора си....Сега ще и нашокат канчето, ще им вкарат повече общи сцени и така...Само да не стане мазало както каза Зиз, докато Чаатай я носи на гърба си  Rolling Eyes
 И аз неведнъж съм казвала, че тя е за второстепенната роля на лошото момиче в историята...Колкото и да я тъкмят няма вид на бяла и добра Rolling Eyes

А, пъ за случая с циФката....не искам да коментирам...обаче в постнатото от Жани видео стана ясно, че и Ча е забелязал това и не можа да скрие отрицателната си емоция. Crazy
Както и да е...ще гледаме и ще видим...

Според мен Ча не го е видял...той се обърна,защото тя се представи както в спомена на тротоара и малко след неговото обръщане се случи к'ото трябваше. Аз си мисля,че никой не е видял ...каква е логиката да го оставят инъче. Не ми го побира ума,то е ясно,че е гнусно и ще има подобни отзиви. Peace

Аз и преди казах- оставили са го най-вероятно, защото по-добра сцена не са успели да изтискат с нея.Представям си колко дубъла има, щом гледаме тази гнус. Няма как да не са го видели тези които сглобяват кадрите, но явно са разчитали, че ние ще пропуснем момента...друго обяснение нямам Embarassed Rolling Eyes

# 378
  • В света на мечтите... ❤
Вани  Hug ,много ми хареса сутрешната мисъл,която си споделила с нас   bouquet  даже си я краднах,да я споделя във фейса,надявам се,че нямаш против  Hug

Аа не може  Naughty искам н-а-г-р-а-д-а  Joy

Аз само първи епизод на ПиО гледах,тъй че не мога да коментирам,но като ви ета повечето едни и същи неща пишете,тъй е ви вярвам.  Laughing

Още ли коментирате суполЯ  Mr. Green Joy

Ето за награда ти посвещавам едни гюзелчик ФЕмир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 379

Аз и преди казах- оставили са го най-вероятно, защото по-добра сцена не са успели да изтискат с нея.Представям си колко дубъла има, щом гледаме тази гнус. Няма как да не са го видели тези които сглобяват кадрите, но явно са разчитали, че ние ще пропуснем момента...друго обяснение нямам Embarassed Rolling Eyes
Добре де,Белорче,ама можеше да го резнат и да я дадат от мемнта,когато вече не се вижда...и това ли не са могли да направят...е...и монтажистите  ooooh!

# 380
Дани,аз за друга награда се облизвах,ама и тази ще я преглътна.  Laughing  Hug

# 381
Дани,аз за друга награда се облизвах,ама и тази ще я преглътна.  Laughing  Hug

Айде,днес нали съм добричка ще ти дам и нещо за облизване  Crazy  Hug ,ама го скривам от любопитни очи  Mr. Green

Скрит текст:

# 382
  • У дома :)
Следобеден привет на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Дани  Hug и аз искам такава награда Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,не че има за какво ,ама искааааааамммм Grinning Grinning Grinning

И малко помощ от приятел Praynig
Скрит текст:
Защо аджеба в туй вики не мога да изгледам последната част на 15 епизод на Слънцето,пускам, тръгва за секунди и автоматично прехвърля към някакъв друг сериал Sad Sad Sad

# 383
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Може би сОполЯ придава по-голяма драматичност на сцената. Joy
Знаем ли и ние каква е била точно идеята на режисьора newsm78
И според мен сополя си е видян в кадъра и е оставен нарочно за да убеди драгият зрител в това колко много е плакала лирическата героиня, или колко е всеотдайна Серка в работата си, не спирайки да работи даже и сополива. Joy hahaha Joy hahaha

# 384
Следобеден привет на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Дани  Hug и аз искам такава награда Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,не че има за какво ,ама искааааааамммм Grinning Grinning Grinning

И малко помощ от приятел Praynig
Скрит текст:
Защо аджеба в туй вики не мога да изгледам последната част на 15 епизод на Слънцето,пускам, тръгва за секунди и автоматично прехвърля към някакъв друг сериал Sad Sad Sad

Ели  Hug ,ще ти спретна и на теб награда,ама слънчева или ФЕмирска искаш  newsm78

А,във ВИКИ и аз имах проблеми снощи с пускането на последната част на 15-ти епизод през хрома,после пробвах да го пусна през мозила,без да влизам през фейсбук като регистриран член в сайта и тръгна  Peace  Hug

# 385
Даниии  Hug много ставам нахална ама следващия път искам на лични,че тук много се облизват  Shocked Joy

Хахаха сега гледах това,което коментирате,ясно е,че всичко ще се гледа под лупа,как не са го махнали пък  ooooh! Излагация си е според мен  Simple Smile

# 386
Може би сОполЯ придава по-голяма драматичност на сцената. Joy
Знаем ли и ние каква е била точно идеята на режисьора newsm78
И според мен сополя си е видян в кадъра и е оставен нарочно за да убеди драгият зрител в това колко много е плакала лирическата героиня, или колко е всеотдайна Серка в работата си, не спирайки да работи даже и сополива. Joy hahaha Joy hahaha

Вай,бе,те здравето ще им вземат на работната площадка  ooooh! ,много лоши тез работодатели не им дават носа да си избършат даже,да не се губи ценно и скъпо време  Naughty

# 387
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! срамота за диспансера  Crazy

# 388
Да ама не могат да бягат от оригинала и не могат да правят много общи моменти трябва да карат както е линията на оригинала.Защото ще стане мазало и може и рейтинга да падне и може да не достигнат до сезоните на оригинала.
Там е грешката на съседите ни. Да в лалето беше добра но точно за тая роля не съм сигурно, а и не може Чаги да я препокрива. Като цяло не трябва да имат грешки.Не знам как ги подбират за ролите в Америка ги избират чрез кастинг дават им определена задача и ако се справят са вътре но явно в Турция не е така.

# 389
Даниии  Hug много ставам нахална ама следващия път искам на лични,че тук много се облизват  Shocked Joy

Хахаха сега гледах това,което коментирате,ясно е,че всичко ще се гледа под лупа,как не са го махнали пък  ooooh! Излагация си е според мен  Simple Smile

Ееех, не може да ти  угоди човек  Mr. Green  ,ама другия път ще го имам предвид  Joy  Hug

Общи условия

Активация на акаунт