Отговори
# 390
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Що пък за диспансера...? Ние сме далече от тези неща. Joy

# 391
  • У дома :)

Следобеден привет на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Дани  Hug и аз искам такава награда Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,не че има за какво ,ама искааааааамммм Grinning Grinning Grinning

И малко помощ от приятел Praynig
Скрит текст:
Защо аджеба в туй вики не мога да изгледам последната част на 15 епизод на Слънцето,пускам, тръгва за секунди и автоматично прехвърля към някакъв друг сериал Sad Sad Sad

Ели  Hug ,ще ти спретна и на теб награда,ама слънчева или ФЕмирска искаш  newsm78

А,във ВИКИ и аз имах проблеми снощи с пускането на последната част на 15-ти епизод през хрома,после пробвах да го пусна през мозила,без да влизам през фейсбук като регистриран член в сайта и тръгна  Peace  Hug

Дани  Hug благодаря ти за помощта  love001  love001  love001  love001

Награди не отказвам  Mr. Green може и Фемирска , може и слънчева   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 392
Ние сме много далеч.

# 393
и е оставен нарочно за да убеди драгият зрител в това колко много е плакала лирическата героиня, или колко е всеотдайна Серка в работата си, не спирайки да работи даже и сополива. Joy hahaha Joy hahaha[/b]

Хахаха и аз понякога се сополивя като плача,ама нито съм актриса,нито пък някой ме снима,за да ме гледат толкова много хора. Чак толкова всеотдайност-не,мерси  Mr. Green

# 394
  • В света на мечтите... ❤

Леле,божке,на къде върви тоя свят,а ние тук си мислим,че не сме у ред  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 395

Мхм,и добре,че сме далеч  ooooh! ooooh! ooooh!  Mr. Green

# 396

hahaha hahaha hahaha пъровото,което ми хрумна беше - малее,тея не са в ред,за диспансера са...та в този ред за мисли ...срамота за диспансера,заради тЪквиЗ  Joy

# 397

hahaha hahaha hahaha пъровото,което ми хрумна беше - малее,тея не са в ред,за диспансера са...та в този ред за мисли ...срамота за диспансера,заради тЪквиЗ  Joy

Ааа,тия са за Диспанера на отсрещната улица,не за нашия,ние сме от по-моралните и нормалните  Naughty Naughty Naughty

# 398
Привет, сладурани!  Hug  Hug Hug

За Рени и всички, допринесли за оформянето на темата   bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:

Споделям с Вас следобедното си кафе и се връщам назад да Ви изчета!   love001

Скрит текст:

# 399
и е оставен нарочно за да убеди драгият зрител в това колко много е плакала лирическата героиня, или колко е всеотдайна Серка в работата си, не спирайки да работи даже и сополива. Joy hahaha Joy hahaha[/b]

Хахаха и аз понякога се сополивя като плача,ама нито съм актриса,нито пък някой ме снима,за да ме гледат толкова много хора. Чак толкова всеотдайност-не,мерси  Mr. Green

Peace

Леле,божке,на къде върви тоя свят,а ние тук си мислим,че не сме у ред  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Peace

Дибо Hug  bouquet

# 400
Ние тук сме си много добре, просто се шегуваме, но тези японки ми скриха шапката направо. Shocked
Този сопол е много актуална тема и днес, Joy не мисля, че Ча го е видял...и да се сополиви и да не се, Серка ме разочарова с игра....жалко, влагах надежда в нея, но тя тръгва все по-надолу в обратна посока. Rolling Eyes Добре, че е Ча с нея в сцените им, че на него разчитам да им придаде душа и емоции.
Old Picture / #AFK Set~

# 401

Ха-ха, тия вчера и аз ги видях и мислех да ви ги публикувам, ноооо  нета ми отиде на кино - много интересен филм давали. И така, днес до обяд. Добре,че го пуснаха, че както не можем да излезем на това хубаво време, ако нямахме и нет  #Cussing out

Та, по темата.
Скрит текст:
Първо си помислих "Брех, тия японки много разкрепостени". После, като ги чух как "свирят", реших, че явно става дума за официален подбор на жива плът, завоалиран като концерт. Ма може и да греша  Thinking

А, бе, много станахте скритите нещо. Ко сЪ крийтИ толкУ, а newsm78

# 402
  • У дома :)
Какво му трябва на човек? Сладко изкушение и хубава музика  Hug Hug Hug

Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?v=ETUvPJP4wOk

Сега отивам да гледам мач  football football football

# 403
  • някъде из Врачанско
Добър ден, момичета, newsm68  love001 Two Hearts
Ирка-  bdbaloni Честит рожден ден на синчето ти, здраве, лудории, смях, радости и всичко добро да е с него, а за теб-да си силна и много щастлива майка, винаги да го подкрепяш и да растеш и се веселиш с него и цялото ви семейство, чудесен де ви е днес денят и весел празник-
Скрит текст:
Манка нощес ти писах в скрит текст  не си го видяла явно, направи компрес с риванол и памук и го лепваш отстрани на глезена, да е вдигнат винаги крака в хоризонтално положение, дори когато седи, да не виси надолу, ако и понася сложи и торбичка с лед да отнеме температурата ,за по 5 или 10 минути максимум и слагаш риванола и като изсъхне пак мокриш риванол и слагаш и търпение
 newsm51 за всички в къщичката ни
да се подкрепим  http://www.youtube.com/watch?v=FatM63h8GQ8
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 16:07 от pavlina ruseva

# 404
Какво му трябва на човек? Сладко изкушение и хубава музика  Hug Hug Hug

Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?v=ETUvPJP4wOk

Сега отивам да гледам мач  football football football
newsm19 newsm19 newsm19   bouquet Гледай лебедарите Mr. Green

Манка аз се показах Laughing

Павлина Hug  bouquet