Отговори
# 615
  • У дома :)
ох значииииииииииииииииии

Мариетче  Hug Hug Hug тоя ден, дет не ти беше ден, вече мина,така че да се надяваме че сега си ок,нали  Hug  Heart Eyes Hug

Ама Габи  Hug тва за ретуитването много ме накефи Joy Joy

Благодаря ви хухавелки, радвам се че ви харесват колажите Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И Наде  Hug не се учудвай , днеска краднах малко апуи от твойта аптечка Mr. Green Hug Hug Hug

# 616
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 617
  • София
Мамата днес не ме ще Mr. Green...Първо не ме пуска,после не ще да ми публикува,а накрая и два пъти чак Crossing Arms
Габи,аз не съм и аз от старите,ама още в началото,прегледах няколко от темите за АФК,много интересно ми беше,но пак доста матриал има за четене Wink
Анито,тука изглежда ,все едно казва:
"Кога ще ме отървете от тая досадна лепка,Серенай,м?" Mr. Green

# 618
Рени
Скрит текст:
До къде стигна с сериялчето. Според тебе има ли някакви химия между Кензи и Дийкс. А и има едно такова разбиране и доверие говоря за целият екип.

# 619
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариетче  Hug Hug Hug тоя ден, дет не ти беше ден, вече мина,така че да се надяваме че сега си ок,нали  Hug  Heart Eyes Hug

Благодарение на вас, наистина ми мина, избягах от реалността и всичко е ток и жица!
  Hug Hug Hug

ох значииииииииииииииииии

Охххх, я!!!  Blush

Аз ако се върна да чета темите назад, още от онлайн излъчването, мисля, че съвсем ще лудна! Честно да Ви кажа, в началото си мислих, че не съм фемиризирана, ама явно съм! Blush Още съм на гребена на вълната ФЕМИРСКА и няма мърдане оттам!  Blush Ама си ми е добре, не се оплаквам!  newsm03

ДиБи, и аз съм така  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 620
  • София
Оф,аз ви казвам лека нощ,че детето ми нещо вдигна температура Sad.
Та....лека,за мен май няма да е Hug

# 621
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Лека миличка, дано не е нещо сериозно,  Hug Hug Hug

# 622

Лека нощ, Линко, дано, наистина, не е нещо серизоно!  Hug Hug Hug

# 623
  • У дома :)
Линче  Hug лека и бързо да минава  Hug Hug Hug

# 624
да се спуща малко и тука да вика ко прайте  Joy
и да си потанцувам малко  newsm44
Скрит текст:

# 625
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug Гледам че се е заговорило за тръпката от гледането серия по серия.... 
Странно явление са това ФЕмир. За тях може да се каже и много, и малко, и всичко, и нищо, като бялото, и черното са, като топлото, и студеното, като огъня, и водата, като небето, и земята, ноооооо са феноменални.

Страхотно казано - кратко, точно и ясно  Hug Heart Eyes Heart Eyes

На фона на този сериален глад при комшиите и жестоката битка за рейтинги без качествени крайни продукти в повечето случаи, осъзнавам колко ми липсват ФЕмир. Тръпката, очакването на всеки следващ епизод, адреналина, еуфорията около тях, трепетите в стомаха ми, като някоя ученичка, всичко това ми липсва. Rolling Eyes
Добре, че са слънцата, но някак си не е същото. Cry

Наде, аз не съм я усещала тази тръпка, която сте усещали, когато сте гледали сериала онлайн, а аз каквато съм нетърпелива (за филми и книги), не знам как щях да издържам да чакам, направо щях да се капична от адреналин и нетърпение  ooooh!
В някакъв смисъл съм доволна, че ги отрих, когато вече ги имаше всички епизоди и не можах да се побъркам от чакане (поне Rolling Eyes), за другото побъркване си е ясно  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз не съм гледала АФК по този начин.Гледала съм друг сериал онлайн наистина това е нещо уникално.
Neidjal го е казала много правилно ти заживяваш с филма, с героите и с техните съдби. Да не говорим за дружките от форума започваш да ги чувстваш като най - близките ти хора защото сте обзети от една лудост, живеете един живот този на героите. Чакането на фрагмента, на снимките, коментарите всичко те пали повече и повече по филма и те кара да се чувстваш като част от него.
Аз също не съм от най - търпеливите даже по - скоро това качество ми липсва, но определено това чакане си заслужава. Дори и не усещаш как минава седмицата до следващия епизод коментирайки във форума, предполагайки какво са ти подготвели сценаристите. Колажите забавни или романтични те също подклаждат огъня в теб повече и повече.
Когато гледаш един вече свършил сериял и неговият край е доста разпространен според мен  губиш най - голямата магия. Защото не може да изживееш една изненада истински когато знаеш за нея.Така е и тук когато краят е ясен  не можеш да преживееш всеки миг от филма толкова дълбоко....
Затова мога да кажа че завиждам благородно на момичета, който са гледали АФК от самото начало Hug Hug Hug А на тези който никога не са гледали така сериял им  препоръчвам да го направят.... Така ще станете и малко по - търпеливи  Wink

# 626
Да не говорим за дружките от форума започваш да ги чувстваш като най - близките ти хора защото сте обзети от една лудост, живеете един живот този на героите.

Вениии,  Hug

Като в сапунено мехурче и не ти се излиза оттам!!!  Rolling Eyes

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥
Къв Лудогорец те гони сега  Mr. Green

само ЦСКА уу за Левски оле  Joy
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 628
а добре дошла  Hug напразнува ли се  Mr. Green

# 629
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Да не говорим за дружките от форума започваш да ги чувстваш като най - близките ти хора защото сте обзети от една лудост, живеете един живот този на героите.

Вениии,  Hug

Като в сапунено мехурче и не ти се излиза оттам!!!  Rolling Eyes

pliok pliok pliok pliok pliok

Общи условия

Активация на акаунт