Лидл ::33::

• 63 353
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Относно каймата в Лидъл-ами отврат е  Sick  и "старата планина" и другата която при запържване почернява-последния път я изхвърлих. В
Скрит текст:
Кауфланд
намерих хубава кайма водят я "кайма за готвене" 6лв. килограм ами отлична е.Не почернява, мирише на хубаво като я запържвам, стои "стегната", не оставя мазнотия по ръцете ми, доволна съм.
Някой купи ли си от почистващата седмица  спрей за петна за дрехи? Отзиви за него?

# 361
Ползвам кайма "Стара планина" от ЛИДЛ и нямам оплаквания. А точно от упоменатия в скрития текст магазин съм купувала "чудесна" кайма, за пръв път(засега и за последен) съм изхвърляла кайма. Но и вкусове разни така че, кой където и както предпочита. Може и до партиди да е. Peace

И аз се бях наканила на кауфландските тави и др., но като нищо може да не са много качествени на тая цена. Все пак ще ги погледна днес, пък после ще решавам. Лошото е, че ми трябва форма за кекс, а в лидълските май не присъстваше такава керамична? newsm78

# 362
  • Русе
Някой има ли впечатления от мъжкото яке от брошурата.

# 363
Тавите са невероятни, въобще не се замисляйте. Имам такава от 8-мартенската промоция  Mr. Green, ами не посягам към друга  Peace

Ох, объркала съм темите  Laughing, аз говоря за кауфландските тави.
Лабрекс, ще ти хареса, сигурна съм  Heart Eyes

# 364
Момичета, може ли някой да ме ориентира, каква беше цената на инфрачервената лампа?

# 365
Лабрекс, ще ти хареса, сигурна съм  Heart Eyes

Непременно ще мина да ги погледна и дано да са останали, че ще е към 4-5 часа след обяд.   bouquet за инфото! Hug

# 366
  • софия
Тези картофени духчета готови за ядене ли са или трябва да се пекат/пържат? newsm78
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F201AE99-0302B21C/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=671

пише "замразено"
май се пекат
Embarassed Въобще не съм видяла! Hug

и отдолу на още 2 езика
гефрорен и фроузън  smile3534
 Hug ако вземеш и опечеш , сподели
Аз съм пекла във фурната. Нещо като картофени кюфтенца са, но не съвсем. Абе, полуфабрикат.

# 367
Момичета, може ли някой да ме ориентира, каква беше цената на инфрачервената лампа?

Споменът ми е за 19,99лв.

# 368

Тези картофени духчета готови за ядене ли са или трябва да се пекат/пържат? newsm78
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F201AE99-0302B21C/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=671

Пише" "Забавни призрачни фигурки от хрупкави печени картофи", аз реших, че ще е нещо тип чипс или подобно. newsm78

# 369
Картофените духчета наподобяват картофено пюре вътре, отгоре оваляни в панировка.

# 370
  • 1st floor

пише "замразено"
май се пекат

и отдолу на още 2 езика
Аз съм пекла във фурната. Нещо като картофени кюфтенца са, но не съвсем. Абе, полуфабрикат.
Ще взема, но ще ги правя на дребния чак в четвъртък!

# 371

пише "замразено"
май се пекат

и отдолу на още 2 езика
Ще взема, но ще ги правя на дребния чак в четвъртък!
полуфабрикат, кой знае какво съдържат ама за празника.. Не пречи, веднъж годишно. И аз ще взема довечера

# 372

Споменът ми е за 19,99лв.

Мерси   bouquet!

Дано да има изостанали при нас. Ще ходя и за акумулаторната метла, миналия път ги имаше дълго време, сега няма да се учудя ако няма нито една  Laughing.

# 373
  • София
Пекла съм такива картофени духчета на плоча, на парти-грил, на фурна, стават и пържени в тиган.

# 374
  • 1st floor
А дали има още от керамичните форми за кекс с дупка по средата?  newsm78 Те от кога бяха на промоция, нещо не ги намирам на сайта, сигурно съм ги изпуснала...

Общи условия

Активация на акаунт