Боледуване на децата ни в яслена и градинска възраст- как да се справим?Тема 9

• 49 329
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Диди, надявам се, че доктора си знае работата  Rolling Eyes Ще я наблюдаваме и ако още няколко дни продължи да чува понижено, ще я заведем пак.

# 601
АБ,който малката пие е на 8 часа и да попитам сега предпоследният прием за днес на АБ беше в 16 ч , кога е по-добре да дам пробиотика в 19 ч или 20 ч ?
Следващият прием на АБ ще е в 00:00 ч

# 602
  • София
да се докладвам: заведох детето при д-р Камел в ИСУЛ, имаме все още задна хрема, ухото почти е спокойно. Продължаваме си лечението с Тобрадекс и Макситрол за носа. Предписа да пие Ериус за 15 дена. Но поне не е супер страшно, както го беше описал педиатъра. А да, продуха здравото ухо. Другата седмица ще я водя да продуха и другото, когато оздравее окончателно

# 603
  • вече Пловдив
А да, продуха здравото ухо. Другата седмица ще я водя да продуха и другото, когато оздравее окончателно
За какво се продухва ухо? newsm78
Лисичке, важното е между приема на АБ и пробиотика да има 4 часа - т.е. в 20 ч. (ако вече не си го дала, де)

# 604
  • София
Ваня, както обясни доктора по този начин прочиства и отрушва оназ тръба евстахиевата. или поне така си мисля, че се пишеше

# 605
  • вече Пловдив
Ваня, както обясни доктора по този начин прочиства и отрушва оназ тръба евстахиевата. или поне така си мисля, че се пишеше
Аха, благодаря за инфото.  Peace Здрави дечица желая на всички!

# 606
Да,в 20 ч го дадох  Peace

# 607
  • София
Изтървах ви този месец, което е добре и не съм в час със шетащите вируси.
 Та да ми кажете има ли такъв с Т и болки в корема. В градината вчера са взели 2 деца с Т, и Гого от тази нощ ми е с 39,2. Много бързо спадна с Нурофен. Сега 8 часа след нурофена пак има 39,00. Отпаднал и без апетит.
Друго какво да очаквам???

# 608
Момичета,аз съм голяма овца  ooooh! Току що вместо да дам 5мл от сиропа за кашлица,дадох толкова от ксизала,който по принцип се дава по 2,5мл.Според мъжа ми не е станало нищо страшно,но аз съм притеснена...не знам какво да очаквам.Че и пак събота и няма на кого да се обадя освен в бърза помощ  Sad

# 609
Спокойно  Hug Ако забележиш нещо нередно, тогава търси мед. помощ, но не ми се вярва, все пак е ксизал (мисля,че се води един от най-високо пречистените и "безопасни " (до колкото може да има такива  Confused ) антиалергични лекарства.
И аз онзи ден обърках вентолина при инхалацията (не му сложих физ. р-р  Crazy), вече се побъркахме от толкова лекарства, как няма да бъркаме  ooooh!

# 610
За сега нищо нередно не виждам.Рали  Hug

# 611
Момичета, само да ви напомня лекарствата дори при по-големите деца винаги да ги вдигате нависоко. Защото аз, както си мислех, че мойта девойка вече е голяма и знае, че лекарства дава само мама, така миналата година си доизпи Мукопланта, оставен до кревата й, до дъно, докато уж е спала следобед. А преди няколко месеца баща й беше дал тонзилотрен сама да си вземе и тя си го беше прибрала без да я усети в детската "дамска" чанта и беше изпила 6 хапчета за нула време - знаела, че се пият през 2 часа, но представата за нейните 2 часа е малко по-различна от нашата.

# 612
Моите сиропи стоят на високо(откакто сама си пийна сироп за кашлица) и в хладилника(миналата седмица пак сама си пийна сироп от там),но пък са толкова много,че тая сутрин в бързината и в чуденката кое кога да дам...и дадох грешния сироп.

# 613
Моята е видимо по-добре , няма повръщане и болки в ушичките вече.
Само пустия нос все още не е минал

# 614
wild poppy, хем ми стана смешно, хем не съвсем   bouquet Миличката, решила,че сама може да си дава лекарствата  Heart Eyes И ние смеимали подобни ситуации - за щастие само с хомеопатични гранулки за сега. И нашите лекарства са доста, и аз като Umi се бъркам вече  EmbarassedНашите стоят в хладилника и в шкаф-аптечка (до който дребка няма достъп и там са по-опасните л-ва), но е факт, че се случва да оставим някой блистер хомеопатични по етажерките, и тогава малките ръчики влизат в действие  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт