Идеи за стартиране и развитие на бизнес 21

• 108 700
  • 850
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Пиша ви с надеждата, че някой може да ми помогне да открия коректен контрагент за изработка на хладилна витрина.
http://www.buto-bg.com/ Не знам дали си проверила тук, аз съм доволна, коректни са.

# 241
Галина, здравей и успех в начинанието!
Да взимаш мнение от жена за техника не е най-правилното, което може да направиш, но има вариант да купиш витрината втора употреба.
В Пловдив има 3-4 вносителя, които продават на цени 3 до 4 пъти по-ниски от новите. Примерно конвектомат в момента мога да взема на 500 лв /в продавалник в момента същия е 900 до 1200 лв/, а нов в Метро е 1200 лв много демо версия. Проблемът е че дори и да са хубави нещата не са сервизирани добре, тоест купуваш, оправя го твой човек идеално и получаваш много качествен продукт /защото обикновено са в пъти по-добри марки от предлаганите нови/ и за 1/3 от цената получаваш много качествен продукт.
Но е много на късмет работата, като колите ВУ.

# 242
Здравейте дами, много се надявам някой да ми помогне.Искам да  си  открия фризьорски салон.Обаче не знам какви документи ще ми трябват. Помещение мисля да взема под наем но до колкото разбрах трябва да има статут за салон.Ако може някой да ми помогне от къде да тръгна?

# 243
Здравейте дами, много се надявам някой да ми помогне.Искам да  си  открия фризьорски салон.Обаче не знам какви документи ще ми трябват. Помещение мисля да взема под наем но до колкото разбрах трябва да има статут за салон.Ако може някой да ми помогне от къде да тръгна?

Първо си намираш помещение, което да те устройва и да е с такъв статут. Едновременно с това можеш да движиш по регистрацията на фирмата, ако нямаш такава. И чак след това да започнеш да го обзавеждаш и зареждаш.

# 244
  • Балчик

Мога да помогна с инфо , ако искаш ще ти пиша на лични , за да не сме досадни на другите.  Peace

# 245

Мога да помогна с инфо , ако искаш ще ти пиша на лични , за да не сме досадни на другите.  Peace
става

# 246
  • София
Да знаете откъде мога да намеря евтино от тези рекламни стопери, черна дъска.

Продават се доста скъпо. И дали туборг или кока кола биха дали такова на малко прохождащо кафе Simple Smile

# 247
Мила 71 точно тези дни гледах в Продавалник
едните са ето тези
http://prodavalnik.com/ads/?q=%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0% … D1%81%D0%BA%D0%B0

# 248
# 249
Да знаете откъде мога да намеря евтино от тези рекламни стопери, черна дъска.

Продават се доста скъпо. И дали туборг или кока кола биха дали такова на малко прохождащо кафе Simple Smile

Евтино някъде втора ръка, или ако имаш познати в някое училище и имат стари бракувани черни  дъски може да си я приспособиш. Колкото до кока-кола и другите компании, дават когато имат. Затова се свързваш със всички и честичко напомняш за себе си. Щом сега започваш ще ти трябват и много други неща които те предоставят, затова е добре да подържаш контакти. Вече има и бели дъски, пише се с маркер и са по-удобни за писане от тебешира.

# 250
  • София
Благодаря ви!

тези от продавалник хич не са евтини, те са си на цени, на които ги има навсякъде.
Ще се пробваме с кола и туборг засега, макар че на малките като нас не им обръщат много внимание Simple Smile

идеята с училището не е лоша, ще питам и там...

# 251
  • София

Защо на лични? Моля, пишете в темата. Такива въпроси се появяват периодично - а като е написано тук ще го видят.

# 252
Благодаря ви!

тези от продавалник хич не са евтини, те са си на цени, на които ги има навсякъде.
Ще се пробваме с кола и туборг засега, макар че на малките като нас не им обръщат много внимание Simple Smile

В джъмбо съм гледала дъски ,черни детски за рисуване с тебешир най-голямата е горе долу с размер 1,5 м /80см .Със стойка са и цената им е много ниска около 20лв

Ето виж и детските такива http://www.igra359.bg/daska-za-risuvane/4569

# 253
# 254
Благодаря ви!

Тези в Продавалник-а са светещи. Имат си специални маркери с които пишеш и после написаното свети, мига, сменя цветовете... има си програми като светещите лампички на коледната украса. Има го на батерии (поставя се на тротоара отпред, а вечер си го прибираш), а има и на ток. Цените са малко по-високи от същият размер светеща табела, но възможностите са много повече.
За класическият вариант си има специална боя, която позволява почти всяка повърхност да се превърне в "училищна, черна дъска", върху която да се пише с тебешир.  Може да пробваш и с обикновен училищен комплект маркери (два-три цвята са) върху светлите плоскости (да е гланцова, че после да се чисти лесно).
От дистрибуторите искай по-сериозни неща.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт