КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 30-та тема

• 58 237
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте.
Въпрос- шоколада антидот ли е?

за кафето, ментата, силните чайове, знам.
Никъде не прочетох конкретно за шоколада. Въпроса ми е към хомеопатите,които следят темата

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 16:17 от chopi

# 76
  • Пловдив
Здравейте.

Не е задължително, индивидуално е Peace. Така е и с мента, лавандула, кафе, черен чай и т.н.

valentina0577, с каква цел дадохте Хексалгин Rolling Eyes?

# 77
Здравейте.

Не е задължително, индивидуално е Peace. Така е и с мента, лавандула, кафе, черен чай и т.н.

Защото си помислих,че прави гърч,изпаднах в паника CryА знам,че Хексалгинът е най-силното лекарство за температура.Сигурно съм сбъркала,но тогава не мислех трезво...
Евентуално да и се е догадило от него,защото почти не е яла?

# 78
  • Пловдив
Здравейте.

Защото си помислих,че прави гърч,изпаднах в паника CryА знам,че Хексалгинът е най-силното лекарство за температура.Сигурно съм сбъркала,но тогава не мислех трезво...

Не се самообвинявай...., всички се учим Peace.  По мое мнение е било грешка даването на Хексалгин. Обсъждали сме  тук в темата много за температурата, за нейното сваляне, за...рязко и "насилствено" сваляне с антиперитици(пък и не само newsm78). Ако ти е интересно потърси и прочети Peace. Температурата... най-общо казано, не е нещо против което се борим Peace.

# 79
Здравейте.

Не се самообвинявай...., всички се учим Peace.  По мое мнение е било грешка даването на Хексалгин. Обсъждали сме  тук в темата много за температурата, за нейното сваляне, за...рязко и "насилствено" сваляне с антиперитици(пък и не само newsm78). Ако ти е интересно потърси и прочети Peace. Температурата... най-общо казано, не е нещо против което се борим Peace.
Ще чета,ще чета.Беше ме страх заради гърча,да не и се увреди мозъкът и да развие епилепсия CryИмаме познато дете със синдром на Уест,аз имам припадък от август месец(слава Богу-синкоп) и изтръпвам при мисълта да и се случи нещо на малката! Cry

# 80
  • Пловдив
Прочети, прочети Hug. Знам, че темите назад са много, но има толкова полезни неща в тях Peace, че си заслужава да им се отдели време.

# 81
Прочети, прочети Hug. Знам, че темите назад са много, но има толкова полезни неща в тях Peace, че си заслужава да им се отдели време.
Ще прочета.Само,моля ви да ми кажете-мозъкът на малката може ли да се увреди,ако е направила фебрилен гърч?Защото това последното УЖ не е било гърч...След първият и правиха ЕЕГ,за да изключат епилепсия-нямаше нищо.
Другия месец трябва да ходя на ЕЕГ при доц.Рашева-просто профилактично.Смятам да заведа и малката за всеки случай,но само ако се съгласи да го направи без упойка.
Спирам да спамя темата.

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 16:10 от valentina0577

# 82
  • София - Варна - Бургас
Ще прочета.Само,моля ви да ми кажете-мозъкът на малката може ли да се увреди,ако е направила фебрилен гърч?Защото това последното УЖ не е било гърч...След първият и правиха ЕЕГ,за да изключат епилепсия-нямаше нищо.

Мозъка не се поврежда така лесно. Напротив т.н. гърч често го спасява от претоварване от превъзбуждане и др.под., както е и при епилептичния гърч. Трябва да се търси дълбоката причина за това претоварване /превъзбуждане/ и тя да се лекува, а не последствията.
  Нещо като рестартирането при компютър, който се претовари и "забие". Друга възможна причина е Хиперемия - нахлуване на прекомерно много кръв в главата.

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 21:13 от Aleksander

# 83
Моля ако някой има ли впечатления от д-р Румяна Ненова - класически хомеопат да ги сподели, може и на лични.
Благодаря!

# 84
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Защото си помислих,че прави гърч,изпаднах в паника CryА знам,че Хексалгинът е най-силното лекарство за температура.

страхът е лош съветник.  Hug другият път поеми дълбоко дъх, замисли се и тогава решавай какво да даваш.
детето поемало ли е течности? важно е да не се обезводни при Т.

фебрилен гърч се получава от срязка промяна в телесната Т, т.е. разкото сваляне на Т може да доведе до гърч, а не високата Т.

# 85
  • София - Варна - Бургас
Здравейте.

за кафето, ментата, силните чайове, знам.
Никъде не прочетох конкретно за шоколада. Въпроса ми е към хомеопатите,които следят темата

Индивидуално е, но не давайте шоколад, ккола, чер или зелен чай, особено вечер, на т.н. хиперактивни деца. Това ще тласне случая в обратна на оздравяването посока. Защо? - защото най-малкото ще ги превъзбуди с всичките произтичащи от това последствия!

# 86

Защото си помислих,че прави гърч,изпаднах в паника CryА знам,че Хексалгинът е най-силното лекарство за температура.

страхът е лош съветник.  Hug другият път поеми дълбоко дъх, замисли се и тогава решавай какво да даваш.

фебрилен гърч се получава от срязка промяна в телесната Т, т.е. разкото сваляне на Т може да доведе до гърч, а не високата Т.
Знаеш ли,сега се сещам,че почти не беше пила вода,откакто беше станала... ShockedАз съм свикнала тя да си иска и сега като връщам лентата-съвсем малко беше пила,да не кажа и хич... Embarassed Confused
Като и мина това състояние,с баща и и предложихме вода и  към 200 мл изпи на екс,но сигурно и е станало лошо и повърна отново.

# 87

страхът е лош съветник.  Hug другият път поеми дълбоко дъх, замисли се и тогава решавай какво да даваш.

Знаеш ли,сега се сещам,че почти не беше пила вода,откакто беше станала... ShockedАз съм свикнала тя да си иска и сега като връщам лентата-съвсем малко беше пила... Embarassed Confused
Като и мина това състояние,с баща и и предложихме вода и  към 200 мл изпи на екс,но сигурно и е станало лошо и повърна отново.

# 88
Някой имал ли е опит с биорезонансната терапия, съвместима ли е с хомеопатията?

# 89
Някой имал ли е опит с биорезонансната терапия, съвместима ли е с хомеопатията?

Аз лично не бих ползвала две енергийни лечебни практики по едно и също време. Изобщо няма да стане ясно кое е подействало, или кое влошило.... Нито бих работила с пациент, който го прави, защото това ме подвежда при отчитане на симптомите и проследяването на случая.

Общи условия

Активация на акаунт