КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 30-та тема

• 58 275
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Да ДАре ,сьгласна сьм .Но не и в комбинация с Н на брой ХЛ за сутрин обед вечер .Четни нечетни ..

# 106
# 107
Не съм против диагностиката, просто я намирам ненужна. Нормалното хомеопатично лечение ще се справи със знайни и незнайни гадинки из нас.

...и на мен ми се иска да вярвам в това, но досега не съм намерила такова нормално хомеопатично лечение-вече съм при седми класически хомеопат-освен моите симптоми изпитах какво ли не.
Не мисля да се подлагам на такава диагностика, но реших все пак да попитам понеже последния хомеопат спомена, че му помогнала да излекува основния проблем при един пациент.

# 108
Не съм против диагностиката, просто я намирам ненужна. Нормалното хомеопатично лечение ще се справи със знайни и незнайни гадинки из нас.

...и на мен ми се иска да вярвам в това, но досега не съм намерила такова нормално хомеопатично лечение-вече съм при седми класически хомеопат-освен моите симптоми изпитах какво ли не.
Не мисля да се подлагам на такава диагностика, но реших все пак да попитам понеже последния хомеопат спомена, че му помогнала да излекува основния проблем при един пациент.
  Tрудно е да се напипа основният проблем на всеки един пациент, защото всеки е една вселена.
За всеки един е трудно да се самоопознае и всеки ден разбира нещо ново са самия себе си.

# 109

Tрудно е да се напипа основният проблем на всеки един пациент, защото всеки е една вселена.
За всеки един е трудно да се самоопознае и всеки ден разбира нещо ново са самия себе си.
съгласна съм

# 110
  • София - Варна - Бургас

С вируси, бактерии и гъбички - да, но с паразити и най-здравия пациент не може да се справи сам, без специфично лечение. Факт! А и то трябва да бъде открито навреме, но например кучешката тения се диагностицира, едва когато се появят кисти. Токсплазмозата, едва когато увреди плода на бременната и т.н.

# 111

С вируси, бактерии и гъбички - да, но с паразити и най-здравия пациент не може да се справи сам, без специфично лечение. Факт! А и то трябва да бъде открито навреме, но например кучешката тения се диагностицира, едва когато се появят кисти. Токсплазмозата, едва когато увреди плода на бременната и т.н.
Токсоплазмоза се лекува конституционално, ако няма изявени симптоми. Глистите също са паразити, и не всеки път е нужно специфично лечение Grinning Тениите не ги оспорвам, всъщност там нямам и опит, но пък ще поразпитам знаещите.

# 112

Токсоплазмоза се лекува конституционално, ако няма изявени симптоми. Глистите също са паразити, и не всеки път е нужно специфично лечение Grinning Тениите не ги оспорвам, всъщност там нямам и опит, но пък ще поразпитам знаещите.
   И за глистите и за тениите трябва да се правят изследвания поне два пъти в година със натривка под микроскоп.Ако са налични се чистят със специални медикаменти предписани от лекаря. Ако има кисти в органите от тениите тогава подхода е различен. Децата трябва да се изследват периодично за паразити - това е важно.

# 113
 newsm78 от известно време изобщо не се сещам, че мога да посетя за нещо личния лекар. И освен в детската градина, не помня някога да са ми правили такива изследвания. Все си мисля, че ако човек има такива неща в себе си и те се развиват, ще има и някакви симптоми за това. Защо тогава е нужно да се изследва?

# 114
Здравейте,от години не съм влизала във форума ,но търся отзиви за лекари-хомеопати  в Асеновград.Ще се радвам ако някой има отговор.

# 115
Здравейте!От къде мога да си купя АМЕЛ?Това ни е "помощното" лекарство,а взе да привършва.Simple Smile

# 116
При постъпване в детска градина се правят изследвания за глисти,паразити,но дали това включва и тения? Какъв е точно метода за откриването им? На детето давахме ако в едно съдче,и лепенка,залепена на ануса-това ли е натривка?
DarinaK,мисля че симптомите на тении и  паразити се припокриват със симптомите на някои коремни ,стомашни,чревни болести,затова явно е нужно да се изследваме. Аз много се притеснявам,защото и двете ми деца са вечно в пясъците по площадки,училища,а навсякъде е осеяно с ла..на,с извинение!
Бях чела наскоро за маслото от черен кимион-маслото на императорите,че е точно против разни гадинки,паразити живеещи в нас. Трябва да се разровя повечко дали върши работа при тении и да вземаме превантивно. Малко солено ми излизаше цената му,но по-добре това,отколкото "под ножа"!

# 117
Assamas , не знам колко са точни изследванията, но на моя близка приятелка, на детето й излиза отрицателно изследването за глисти, а тя ги вижда с просто око в а...  Rolling Eyes

# 118
Assamas , не знам колко са точни изследванията, но на моя близка приятелка, на детето й излиза отрицателно изследването за глисти, а тя ги вижда с просто око в а...  Rolling Eyes
    Ами ако са измили дъто няма как да се види.

# 119
Здравейте!От къде мога да си купя АМЕЛ?Това ни е "помощното" лекарство,а взе да привършва.Simple Smile

Не знам какво означава "помощно" лекарство, но хомеопатични монопрепарати можете да купите от хомеопатичната аптека на ул. Чаталджа в гр. София. Имат сайт, приемат поръчки за доставка в страната.

Общи условия

Активация на акаунт