Звездни компромати - 187 част

• 48 922
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
 Shocked

Венета има ли връзка с главния си мозък?
Първо е юрист, второ сама е написала че 20 години е журналист. Може ли да тапосаш във ФБ личните данни на някой? Валери ще я скъса от съдебни дела  ooooh!

# 421
Shocked

Първо е юрист, второ сама е написала че 20 години е журналист. Може ли да тапосаш във ФБ личните данни на някой? Валери ще я скъса от съдебни дела  ooooh!

+ писмото е съгласувано и написано от адвокат/нотариус, базирайки се на законови основания, а не просто фейсбук приумици. Милата Венетка, не вярвах, че е толкова ... руса.  ooooh!

# 422
Shocked

+ писмото е съгласувано и написано от адвокат/нотариус, базирайки се на законови основания, а не просто фейсбук приумици. Милата Венетка, не вярвах, че е толкова ... руса.  ooooh!

Ама как, бе? Нотариално заверено писмо, само по себе си е документ и поражда конфиденциалност. Тя злепоставя и телевизията не само предаването си.

# 423
Мисля,че тя се е допитала до адвокат пред ида предприеме каквото и да е....

# 424
Така ще се накефя Венета един път да го отнесе заради бълвочите, коио сътворява...  Whistling

# 425
  • Sofia
Какво се чудите - Валери го чака тежко бракоразводно дело. Прави ми впечатление, че както се беше разгонил, така стана дискретен. Съветват го явно.

# 426
Мисля,че тя се е допитала до адвокат пред ида предприеме каквото и да е....
Ако се беше допитала, щеше поне личните данни да скрие. То това е повече за съд, отколкото за предаването   Simple Smile
П.П. Нещо много бързо изтри снимките  Grinning Голяма е овца, без никакво извинение  Mr. Green

# 427
  • Sofia
Изтрила е само първата, явно ще заличи личните данни.
Интересно двуличие при Валери - подкрепя клюкарското предаване на жена си, явно там е допустимо да се цапа доброто име на други хора Mr. Green

# 428
Изтрила е само първата, явно ще заличи личните данни.
3 бяха, сега е само 1. И на нея пак има ЕГН-то  Simple Smile То вече е свършило, папараците са свалили оригинала.

# 429
Ама явно пък има какво да крие Валерко Peace

А Венета си е от кучка нагоре Tired

# 430
За мен реакцията на Валери само допълнително рекламира предаването на Венета. Рейтингът й в събота сигурно ще разбие всички рекорди. Той не се ли е усетил Rolling Eyes

# 431
Валери определено има какво да крие, но нали сега се събра с Николета и не иска отново да я ядосва. При това е решил да си лъска имиджа. По "Господари на ефира" нали му дадоха бяла лястовица, за това че извадил езика на някакъв човек. Как пък да не повярвах, че това си беше в чист вид ПР  Stop

# 432
  • Sofia
От Божинов:
„Нотариалното уведомление, което съм изпратил към Венета Райкова, моля да не се възприема като заплаха към нея и гостенката й в следващото предаване. Искам както аз се отнасям с уважение към всеки човек, познат или непознат, да има същото отношение и към мен. Не може всеки да използва името ми, както му е изгодно, без никакъв респект!“

Моника:
Валериева като добавка към това, отдели няколко реда и в профила си във Фейсбук: „Предаването ще се излъчи, въпреки явното притеснение на някои хора... Много лоша ме изкарахте, може би най-накрая ще се окажете прави!“.

Венета Райкова е коментирала публикацията на Моника така: „Няма страшно, Моника! Интервюто ти е страхотно и хората ще го видят в събота! Страхотна си! И се надявам нищо да не ти се случи!“.

# 433
Валери е постъпил много културно. Не виждам как по-дипломатично може да се постъпи в такава ситуация? Нито й е звънял, нито я е заплашвал Венета, нито е изнудвал продуцентите. Напълно си е в правото в този случай. Подкрепям го за начина, по който е постъпил.

# 434
Венета едно време беше истинска светска журналистка. На такива кифли им разкатаваше фамилиите, ходеше лично ги разследваше, а сега само им прави вятър и им клепа на парцали. Кани отявлени лъжкини и стойкаджийки, на които тя сама не вярва на глупостите им, обаче им цъка с език. Спомням си като водеше "Ексклузивно" как беше погнала Наталия Гуркова, за това че я беше излъгала, че учи в СУ Право, а не в Благоевград. Пък и не само този случай. Тогава вадеше истината наяве, а сега е една платена ПР журналистка. Като се започне от видно платените предавания с оня крокодил Тоца, че се мине през всички кифли, които й гостуват  ooooh!

Май трябваше Валери да й цака пари за ПР, за да не покани тя Моника.

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 19:54 от Red_Hot

Общи условия

Активация на акаунт