Звездни компромати - 187 част

• 48 873
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Вече няма нито една снимкаа   Mr. Green
П.П. Качи ги пак, със заличени данни  Grinning

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 20:13 от tooclose

# 436
  • Sofia
Ако някой взима пари, за да кани този или онзи гост, то това са продуцентите. Между другото това е световна практика.

# 437
 Писмото на Валери е глас в пустиня. Да си е опичал акъла навреме.

Николета пуснала снимка,за която тук твърдят,че е с Николай.

Даниела от Мис България и Мартин Данона заедно ли са?

# 438
# 439
 И от инстаграма и днес (на Риана). Много ми харесва тук.

# 440
  • Sofia
Една много хубава Натали Портман

Не знам дали забелязахте, но писмото на Валери е от 17.10, а самата Венета пише, че е донесено преди няколко дни. Т.е това писмо е за предното Горещо, където отложиха Моника за следващия път. Сигурна съм, че е имало подробни консултации с юристите на телевизията, преди Венета да се разяри в нета и да го пусне онлайн. Явно са преценили, че е безопасно, а няма да се учудя, ако все пак има нещо цензурирано в предаването.
При всички случаи скандалът й направи страшна реклама.

# 441
Жълтурите вече подхванаха ЕГН-то. Laughing
Боже, колко си тъпа Венето!

# 442
При всички положения, тя сега го използва за реклама, а предаването ще бъде цензурирано и накрая да не излезе, че Моника изобщо няма да говори за Валери, а ще презентира себе  hahaha

Това ЕГН може да й изяде главата на Венета.

# 443
Извинявам се на дамите, които не одобряват наблягането на Николета, но попаднах на това и понеже не го бях чувала досега, се чудя дали на някой му говори нещо Thinking

Скрит текст:
"Продуктът не случайно носи името на Николета Лозанова. NiLo Slim е разработен специално за Ники и всички млади момичета, които живеят динамично и не винаги успяват да се хранят правилно, но държат на красивата и стройна фигура. Ето какво споделя самата Николета за създаването на лимитираната серия NiLo Slim:„От доста време обмислях идеята да създам продукт с моя бранд и когато дойде предложението не беше нужно да умувам дълго. Още повече, че хранителната добавка идеално се вписва в моя стил на живот. Дните ми са ужасно забързани – между пътувания за фотосесии и часове наред на снимачната площадка, медийни изяви. Ежедневна ми програма не винаги позволява да се храня здравословно и с определен режим. Професията на фотомодел обаче изисква винаги да изглеждам безупречно и с перфектни мерки. Използвам NiLo Slimвече повече от месец и с лекота се грижа за красотата на силуета си.”

# 444
Това е стар продукт с нулево действие. На нея от там й тръгна името НиЛо.

# 445
Това е старо, хапчета за отслабване. Николета е просто рекламно лице., както в момента е на Рефан.

# 446
Тогава се извинявам за неточната информация  Peace

# 447
  • Sofia

Интересно, днес по цялата жълта преса се върти една статия как Валери се върнал при Алисия и много съжалявал, че я е оставил. Преписана е навсякъде една и съща.
В отговор Нило пуска Михайлов.  Mr. Green

# 448
Не е сигурно, че това е Михайлов. Едва ли само той има тениска на Филип Плейн. Съмнявам се Николета да изпадне чак толкова.

# 449
 Никой с минимални познания по право не би допуснал гафа на Венета.

Общи условия

Активация на акаунт