Звездни компромати - 187 част

• 48 890
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Тя сигурно си мисли, че да публикуваш нечие чуждо ЕГН е като да публикува кюфтаците дето ги нагъва на обяд! Whistling

# 451
  • Sofia
След като явно внимателно е било обмислено това писмо няколко дни Венета не е имала търпение да изиграе сценария за повдигане на рейтинга и в бързането стават грешки  Mr. Green
Не съм юрист, но все пак се чудя какви чак толкова сериозни последствия може да има тази грешка? За какво и на какво ще я осъдят точно?  newsm78

# 452
И аз не съм юрист, но доколкото знам може да я съдят за публикуване на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни  Peace

# 453
След като явно внимателно е било обмислено това писмо няколко дни Венета не е имала търпение да изиграе сценария за повдигане на рейтинга и в бързането стават грешки  Mr. Green
Не съм юрист, но все пак се чудя какви чак толкова сериозни последствия може да има тази грешка? За какво и на какво ще я осъдят точно?  newsm78

На основание Закон за защита на личните данни.

# 454
  • Sofia
Така де, ама каква е санкцията? Някой лев глоба?

# 455
Така де, ама каква е санкцията? Някой лев глоба?

Това се определя от Съда на база каква е претенцията на ощетената страна и какъв е размера на нарушението и вредите, които е причинила.

Случаите на нарушаване на разпоредбите на ЗЗЛД подлежат на санкциониране чрез налагане на административно наказание, съгласно гл. 8 на ЗЗЛД. Държавният орган, притежаващ специална компетентност за контрол за спазването на правата на гражданите касателно личните данни е Комисията за защита на личните данни. Тя осъществява защитата на лицата при обработването на техните лични данни и при осъществяването на достъпа до тези данни, както и контрола по спазването на този закон.

Комисията може да бъде сезирана с подаване на жалба и да образува административно производство. При установено нарушение в процеса на обработване на лични данни, комисията има правомощията да наложи на нарушителя административно наказание – глоба или имуществена санкция, в размери определени в ЗЗЛД.

# 456
Групата на Лето съществува "30 секунди до луната"мисля че се казваше
върти се един много хубав техен клип по муз.телевизии
30 Seconds to Mars е групата.

# 457
Може. Но няма да го направи.
Тия си помагат взаимно да въртят циркове, че да не слизат от първа страница на пошлите ни медии. А тук повсеместно ах и ох Tired.

да, тук си права, правят си цирковете, но е напълно естествено, когато има нещо актуално, хората да си коментират
вече че има заблудени и слепи техни фенове, е отделна тема, но и това е част от нещата, просто няма как да е другояче

абе аз си спомням в една се навъртяха доста страници дали е модна икона Кейт Мос, пък никой не е скачал да не се пише непременно  Grinning
затова сме във форум, всеки си изразява своите впечатления и т.н.

# 458
# 459
Дори ако сложат "бииип" навсякъде в интервюто на Моника вместо "Валери", пак всички ще знаят за кого става въпрос, така че не знам на какво се надява горкия Mr. Green

# 460
 Аз мисля, че Моника няма какво толкова да каже по темата Валери.

# 461
# 462
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Започвам вече да съжалявам Валери- Николета нов льольо ще си намери, той нов отбор май не.

# 463
Започвам вече да съжалявам Валери- Николета нов льольо ще си намери, той нов отбор май не.
Много точно си  обобщила ситуацията
 Mr. Green

# 464
Като му привършат паричките ще се замисли за нещата от живота.

Общи условия

Активация на акаунт