Звездни компромати - 187 част

• 48 940
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Като разглеждах снимките и четох какъв смисъл са влагали авторите и фотографите им направо се втрещих. Та това са просто деца! Просто деца!!! Какво толкова сексуално и въздействащо намират в тях. Разголването им е просто отвратително и противоестествено. Sick #2gunfire

# 406
Като разглеждах снимките и четох какъв смисъл са влагали авторите и фотографите им направо се втрещих. Та това са просто деца! Просто деца!!! Какво толкова сексуално и въздействащо намират в тях. Разголването им е просто отвратително и противоестествено. Sick #2gunfire

+1. По-добре не може да се каже. Това направо си е подсъдимо. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 407

+1. По-добре не може да се каже. Това направо си е подсъдимо. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Те хората (като майката на Брук) сами са си тикали децата в такива фотосесии.  Sick Хубавото в случая е, че това не се е отразило на Брук, доколкото съм запозната с нея, е добра и сериозна актриса.

# 408
# 409
  • Бургас

Те хората (като майката на Брук) сами са си тикали децата в такива фотосесии.  Sick Хубавото в случая е, че това не се е отразило на Брук, доколкото съм запозната с нея, е добра и сериозна актриса.

Аз дори не можах да ги разгледам до края. Отвратително.

# 410
# 411

Я да кажат клюкарките като сме в компроматната тема, дали има нещо между Джаред и Тери Ричардсън?

Джаред и би, доколкото съм чела има връзка с Тери, да.

Чарлийз е Богиня!!!

# 412

Явно не си чела "Лолита", за това не можеш да разбереш.

# 413
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я да кажат клюкарките като сме в компроматната тема, дали има нещо между Джаред и Тери Ричардсън?
Джаред и би, доколкото съм чела има връзка с Тери, да.
Все се чудех защо не спира да го снима, а то какво било Grinning
Обаче той не спира да снима и Джеймс Франко newsm43

# 414
# 415
# 416
Точно преди малко мислех да пиша за това, но ми е толкова тъпа Венета, че се занимава с такива неща... че...
Както и да е.
Поне да беше скрила ЕГН-то и личните данни. Може да не харесва Валери или каквото ще да е, ама не е редно да го публикува така.

# 417
Поне от сайта,даден от Алия са се сетили да заличат личните данни на Валери. Ама Венетка го е публикувала в натюр.

# 418
Сега не може ли да я осъди по тази линия?

# 419
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може. Но няма да го направи.
Тия си помагат взаимно да въртят циркове, че да не слизат от първа страница на пошлите ни медии. А тук повсеместно ах и ох Tired.

Общи условия

Активация на акаунт