Отговори
# 120
Ели,     love001

Аз понеже не съм чак такъв Чачифен, не знам как ще реагирам, но със сигурност ще искам да се снимам, въпреки, че като съм виждала и срещала мои любимци, ме е било срам. Например преди няколко месеца мой голям любимец Гонзооо пиеше кафе на съседната маса сам, четеше вестник на лобито на един морски хотел, ама нал съм си свенлива Joy Joy Joy, не можах да отида да му искам аФтограф и снимчица, а и ЦелУфанчи  Joy Joy Joy Joy

Линче Hug

# 121
# 122
  • София
Джейн,то като си сам и някак те е срам,ама ако примерно сме няколко човека и идем ще е друга работата и майтапи ,и шоу Hug
Отивам да спя и аз,че нощес три часа дали има да съм спала Hug
И довечера ще си гледкаме Слънцата,нямам търпение Turn-l
Профи нещо ми се губи newsm78.

# 123
  • У дома :)
Ели,     love001

Аз понеже не съм чак такъв Чачифен, не знам как ще реагирам, но със сигурност ще искам да се снимам, въпреки, че като съм виждала и срещала мои любимци, ме е било срам. Например преди няколко месеца мой голям любимец Гонзооо пиеше кафе на съседната маса сам, четеше вестник на лобито на един морски хотел, ама нал съм си свенлива Joy Joy Joy, не можах да отида да му искам аФтограф и снимчица, а и ЦелУфанчи  Joy Joy Joy Joy

Линче Hug

Линче  Hugнадявам се изкарахте спокойно нощта Hug Hug Hug

Джейни  Hug и аз съм като теб,ма мноу сме срамежливи бе  Blush Ама в твоя случай трябваше да идеш ,кво ти пука ,много те познава, а и е бил сам,само вие двамата очи в очи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 124
  • У дома :)
Айде отивам да врътна едни спагети на мойто дяти, чи ши умре от глад с такава откачена майка Mr. Green

# 125
Джейн,то като си сам и някак те е срам,ама ако примерно сме няколко човека и идем ще е друга работата и майтапи ,и шоу Hug
Отивам да спя и аз,че нощес три часа дали има да съм спала Hug
И довечера ще си гледкаме Слънцата,нямам търпение Turn-l
Профи нещо ми се губи newsm78.
Еле пък ако сме от диспансера  Joy Joy Joy Joy

Линче, надявам се да сте добре, приятна почивка  Hug

Ели, гипсирам се, иначе съм много контактна, ей сега гледах Урумов по тв, пролетта ходих и гледах точно този негов моноспектакъл за секса......., силно го препоръчвам, бях на първия ред, той беше буквално на 1 крачка от нас, ако сте ходили в студио 5, онова на НДК Joy Joy Joy Joy, и пак се сковах да взема афтограф Mr. Green Whistling

# 126
  • В света на мечтите... ❤
Привет,мривет,сладуркии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Имам още 3 страници за дочитане,ама като прочетох този цитат от Манка и не можах да се сдържа,прекрасно е написано,а как е заглавието на книгата,за да я намеря да я прочета  Hug

"Беше луда и единствена. Непоправима и равнодушна до безобразие. Със смях скриваше страха си, а с гордост - слабостта си. Беше от онези, които не остават. И при мен не остана, никога. А я обичах. И тя мен също. Всички знаеха това, освен ние с нея..."

Джордже Балашевич

Heart Eyes

Страхотно е,благодаря,че го сподели   bouquet   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet
Според мен,обаче в момента,освен ФЕмир този цитат много точно описва и любовта на слънцата,всички знаят,че се обичат освен те двамата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега да благодаря и за новата тема   bouquet

Ренка,благодаря за новия уютен дом  newsm51 newsm51 newsm51

И на момичетата с красотите,Жанка и Диди,май бяха  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Пускам и една песничка за поздравче и се връщам да си донаваксам  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Да поздравя и новослънчасалите Джейн,Звезде,Ели,ако искате може да заповядате и в слънчевата темичка,ако не и тук може да си обсъждаме в спойлери  Hug Hug Hug

Слънчев,усмихнат и спорен неделен ден на всички     Nature Sunny   Nature Sunny   Nature Sunny   Nature Sunny   Nature Sunny   Nature Sunny

# 127
  • София
Ели,Джейн,
Скрит текст:
Цяла нощ не спадна температурата ooooh!.И Нурофен давах ,и компреси с оцет правих и чак в десет сабале спадна да му се не знае.Даже получи и кръвоизливче в едното оче,явно от температурата....ама това е една друга тема ,както казва Зизу Confused
Дани, Hug
Айде до по-късно,гушкам ви всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 128
Ели,Джейн,
Скрит текст:
Цяла нощ не спадна температурата ooooh!.И Нурофен давах ,и компреси с оцет правих и чак в десет сабале спадна да му се не знае.Даже получи и кръвоизливче в едното оче,явно от температурата....ама това е една друга тема ,както казва Зизу Confused
Дани, Hug
Айде до по-късно,гушкам ви всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Линче  Hug ,бързо оздравяване на детенцето ти  spoko   Hug  (нали за детенцето става въпрос,че аз малко съм недоразбрала,да не обърка нещо  newsm78)

# 129
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хелоууууу маи друзя   Hug

# 130

Хилоу  таталъ аркадаш  Hug Hug Hug

# 131

Имам още 3 страници за дочитане,ама като прочетох този цитат от Манка и не можах да се сдържа,прекрасно е написано,а как е заглавието на книгата,за да я намеря да я прочета  Hug

"Беше луда и единствена. Непоправима и равнодушна до безобразие. Със смях скриваше страха си, а с гордост - слабостта си. Беше от онези, които не остават. И при мен не остана, никога. А я обичах. И тя мен също. Всички знаеха това, освен ние с нея..."

Джордже Балашевич

Heart Eyes

Страхотно е,благодаря,че го сподели   bouquet   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet
Според мен,обаче в момента,освен ФЕмир този цитат много точно описва и любовта на слънцата,всички знаят,че се обичат освен те двамата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И на мен много ми хареса, момичета. Затова реших да го споделя и с вас. Мернах го във фейса. Мисля, че няма книга, по-скоро е част от някое стихотворение или песен. Порових се в интернет и се оказах, че Джордже Балашевич е сръбски певец и автор на текстове за песни. Тук
Скрит текст:
има колекция от негови песни.

Линко Hug бързо оправяне на детенце.

# 132
И нещо грозно за новата тема  Mr. Green

# 133

Джордже Балашевич

Heart Eyes

И на мен много ми хареса, момичета. Затова реших да го споделя и с вас. Мернах го във фейса. Мисля, че няма книга, по-скоро е част от някое стихотворение или песен. Порових се в интернет и се оказах, че Джордже Балашевич е сръбски певец и автор на текстове за песни. Тук
Скрит текст:
има колекция от негови песни.

Линко Hug бързо оправяне на детенце.

Благодаря много,Манче  Hug   bouquet   Hug ,ще ги погледана песничките му,аз си помислих първо,че е част от книга,но съм се заблудила  Peace

# 134
  • У Диспансера ...♥♥♥
Манка Hug, страхотна сентенция Hug

Ди, моля те да ме държиш в течение кво праиш със съседката  Joy Joy Joy Joy Joy

За Габи, Верче и Ирка  Mr. Green

Скрит текст:

Ели, страхотни колажи, Фемирски  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Приятен обяд

Джейн,ама паднахте ли вчера с три армагана,тая статистика не можа да ви ги спести   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт